Kristel Groenenboom spreker - Foto: (c) Kristel Groenenboom

Kristel Groenenboom

Jonge vrouw aan de top van een écht mannenbedrijf.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Kristel Groenenboom te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Kristel Groenenboom boeken als spreker

Ondernemer, zakenvrouw van 2022, auteur, columnist en spreker

  • Auteur "Mag ik meneer Kristel even spreken?"
  • Uitgeroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw
  • Uitgeroepen tot internationaal onderneemster van het jaar 2011

Op haar 23e nam ze de leiding over van haar vader van het succesvolle miljoenenbedrijf Container Service C. Groenenboom bv. Sindsdien heeft ze zich bewezen als een gedreven ondernemer en eigenaar van het toonaangevende containerbedrijf, waarmee ze zichzelf ook meteen aan de top van het zakenleven plaatste.

Als opvolger van haar vader binnen het familiebedrijf bracht ze direct meer diversiteit in een bedrijfstak die traditioneel gedomineerd werd door mannen. Echter, haar rol als jonge vrouwelijke directeur in een succesvol internationaal bedrijf paste niet bij het traditionele beeld dat veel klanten en leveranciers hadden. Hierover schreef ze de boeken “Mag ik meneer Kristel even spreken?” en “Nu of nooit”.

In 2022 werd Kristel Groenenboom benoemd tot Zakenvrouw van het Jaar door Prix Veuve Clicquot, en ontving ze als ondernemer prijzen van onder andere Sprout, Het Financiële Dagblad en The Next Women.

Tijdens haar lezingen inspireert ze jonge vrouwen om te kiezen voor een carrière in de techniek en probeert ze een rolmodel te zijn voor vrouwelijke ondernemers. Ze spreekt over onderwerpen als ondernemerschap, het overwinnen van vooroordelen, overtuigingskracht, ambitie, het stellen van grenzen, veerkracht bij tegenslagen, het benutten van kansen en de ervaring van werken binnen een familiebedrijf.

Als 'containerqueen' denkt ze groots en gaat ze altijd voor de volle 200%. Haar motto is “Twijfelen is goed, maar proberen is beter”, en ze moedigt anderen aan alles te doen wat ze kunnen om hun dromen te verwezenlijken.

Kristel Groenenboom is te boeken als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Kristel Groenenboom

Kristel Groenenboom verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Kristel Groenenboom kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Familiebedrijf
  • Ondernemerschap
  • Vrouw aan de top

 

Kristel Groenenboom op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Kristel Groenenboom? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Uitreiking Zakenvrouw van het Jaar 2022

Boekpresentatie Meneer Kristel

Biografie Kristel Groenenboom

Lees meer over Kristel Groenenboom

Kristel Groenenboom, geboren op 31 juli 1986 in Rotterdam, is directeur en eigenaar van het gelijknamige containerbedrijf, dat ze in 2009 op 23 jarige leeftijd overnam van haar vader. Ze geeft leiding aan 30 man personeel. Letterlijk 30 man, want behalve de kantinemedewerkster werken er alleen maar mannen in het containerbedrijf.

Kristel Groenenboom werd al eens uitgroepen tot meest veelbelovende zakenvrouw en internationaal onderneemster van het jaar. Op dit moment is ze veelvuldig in de media, mede doordat ze een boek heeft geschreven: ‘Mag ik meneer Kristel even spreken.’ In haar boek bespreekt ze de misstanden en vooringenomen houding die er in haar branche bestaat ten opzichte van een vrouw aan de top.

Als directrice van een bedrijf dat containers ontwerpt, bouwt, repareert, straalt en spuit voor uiteenlopende klanten zoals defensie en offshore-industrie. Met een omzet van 4 miljoen staat ze haar mannetje. En doet dat tegenwoordig ook voor zalen. 

Ze is op dit moment te horen in BNR Nieuwsradio en Spijkers met koppen.

Kristel Groenenboom inzetbaar als gastspreker

Kristel Groenenboom is bij het Het Sprekersburo te boeken voor een lezing over haar werkervaring als vrouw aan de top en de toppics in haar boek. 


Deel deze pagina

Boeken van Kristel Groenenboom

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Kristel Groenenboom de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

Boek Kristel Groenenboom: Mag ik meneer Kristel even spreken?

Mag ik meneer Kristel even spreken?

Overlevingsgids voor ondernemende vrouwen die willen afrekenen met vooroordelen en gewoon willen werken

Aanbevelingen voor Kristel Groenenboom

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Kristel Groenenboom. Lees de enthousiaste reacties.

Kristel Groenenboom inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Kristel Groenenboom.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Kristel Groenenboom via Het Sprekersburo. Wil je Kristel Groenenboom inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Kristel Groenenboom

Het boeken van Kristel Groenenboom is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Kristel Groenenboom heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Kristel Groenenboom plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Kristel Groenenboom.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Kristel Groenenboom helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Kristel Groenenboom de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Kristel Groenenboom aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Kristel Groenenboom te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Kristel Groenenboom het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Kristel Groenenboom spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Kristel Groenenboom! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Thijs Swinkels

Thijs Swinkels

Hij is oprichter en mede-eigenaar van Brownies & downieS.

Aad Ouborg

Aad Ouborg

Aad Ouborg is als spreker en oprichter van het merk Princess perfect geschikt voor lezingen over ondernemerschap.

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal: spreker en een van Nederlands meest succesvolle vrouwelijke ondernemers.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Kristel Groenenboom.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.