Margriet Sitskoorn boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Margriet Sitskoorn

Ze is waarschijnlijk de bekendste vrouwelijke brein deskundige van Nederland en daarnaast veelgevraagd spreker.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 5.000 tot € 7.500

Om Margriet Sitskoorn te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Margriet Sitskoorn boeken als spreker

Neuropsycholoog, hoogleraar Klinische Neuropschologie, bestseller-auteur en veel gevraagd spreker

Margriet Sitskoorn, een toonaangevende neuropsycholoog en hoogleraar in de Klinische Neuropsychologie. Haar expertise ligt op het vlak van de interactie tussen omgeving, hersenen en gedrag. Daarbij helpt ze bedrijven, organisaties en individuen om zich optimaal te ontwikkelen in een snel veranderende wereld.

Als hoogleraar aan Tilburg University richt Margriet Sitskoorn zich op onderzoek naar de interactie tussen hersenen en gedrag, met specifieke aandacht voor hoe omgevingsfactoren en gedrag invloed hebben op de hersenen.

Naast haar wetenschappelijke werk is Margriet een veelgevraagde spreekster en adviseur, en deelt ze haar inzichten via haar bestsellerboeken en columns in verschillende wetenschappelijke bladen. Haar presentatiestijl is interactief en boeiend, waardoor informatie niet alleen wordt begrepen maar ook toegepast.

Met haar bekendste werk "Het maakbare brein" heeft Margriet Sitskoorn het grote publiek geïnspireerd over de mogelijkheden van het menselijk brein. Als spreker op seminars en congressen deelt ze praktische inzichten over het benutten van ons breinpotentieel. Haar recente boeken over onderwerpen als “HersenHack”, “Het SUPERBREIN-geheim” en “Het 50+ brein” bieden nieuwe stof voor boeiende discussies.

Tijdens haar lezingen spreekt ze over onder andere onderwerpen als gedragsverandering, het brein, neuroscience, leiderschap, communicatie, gedragswetenschap en prestaties. Margriet Sitskoorn is een autoriteit op het gebied van neuropsychologie en haar optredens en publicaties zijn van onschatbare waarde voor iedereen die geïnteresseerd is in de relatie tussen hersenen en gedrag.

Margriet Sitskoorn boek je als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Margriet Sitskoorn kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Margriet Sitskoorn

Lees meer over Spreker Margriet Sitskoorn

neuropsycholoog 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Margriet Sitskoorn

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Margriet Sitskoorn. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Margriet Sitskoorn inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Margriet Sitskoorn.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Margriet Sitskoorn via Het Sprekersburo. Wil je Margriet Sitskoorn inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Margriet Sitskoorn

Het boeken van Margriet Sitskoorn is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Margriet Sitskoorn heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Margriet Sitskoorn plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Margriet Sitskoorn.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Margriet Sitskoorn helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Margriet Sitskoorn de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Margriet Sitskoorn aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Margriet Sitskoorn te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Margriet Sitskoorn het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 5.000 en 7.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Margriet Sitskoorn spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Margriet Sitskoorn! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Erik Scherder

Erik Scherder

Hoogleraar aan de VU en spreker over onderwerpen, zoals breinonderhoud en de relatie tussen beweging, gedrag, mentale gezondheid en werkstress.

Jelle Jolles

Jelle Jolles

Hij is Universiteitshoogleraar Neuropsychologie en autoriteit op het gebied van het -tiener-brein. Onderwerpen: hersenen en gedrag.

Erik Schoppen

Erik Schoppen

Als merkexpert en neurowetenschapper is Erik veelgevraagd spreker over hersenen, merk, gedrag, vertrouwen en leiderschap.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Margriet Sitskoorn.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.