Merijn Tinga boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Merijn Tinga

Spreker op gebied van plastic, milieu, duurzaamheid, en innovatie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Tarief indicatie spreker:

€ 2.950,00 excl. btw.

Om Merijn Tinga te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Merijn Tinga boeken als spreker

Bioloog, kunstenaar, De Plastic Soup Surfer, auteur en spreker

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Merijn Tinga

Merijn Tinga verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Merijn Tinga kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Merijn Tinga

Lees meer over Spreker Merijn Tinga

Bioloog en kunstenaar, alias de Plastic Soup Surfer onderneemt sinds 2014 bijzondere expedities om aandacht te vragen voor het wereldwijde plasticprobleem. Zo surfte hij langs de Nederlandse Noordzeekust op een kitesurfboard en peddelde hij de Rijn af op een supboard, beide gemaakt van plastic zwerfafval. Zijn acties hebben al geleid tot concrete resultaten: vanaf 1 juli 2021i s er statiegeld op kleine plastic flesjes.

Vorige jaar eindigde hij zijn expeditie in (oa in samenwerking met Mission Reuse) tegen het gebruik van kartonnen koffiebekertjes. Iedere ochtend drinken we in Nederland een kopje koffie uit een wegwerp bekertje, dat doen we dan meteen wel 5 miljoen keer. Die vijf miljoen bekertjes staan gelijk aan ongeveer 385 kilometer. Deze afstand heeft Merijn van 1-8 juli 2022 afgelegd op een board gemaakt van wegwerpbekertjes. Van Brussel naar Amsterdam. Bij iedere stop werd aandacht gevraagd voor een goed beleid om herbruikbaar de nieuwe norm te maken. Hij werd onderweg ontvangen door onder andere Eurocommissaris Frans Timmermans, staatssecretaris Vivianne Heijnen en lokale bestuurders en ondernemers.

Merijn schreef tussendoor ook nog even een boek over de ommekeer in zijn leven als de Plastic Soup Surfer. Het boek vertelt het bijzondere verhaal van één persoon die op een dag besluit zelf in actie te komen.

Op dit moment surft ‘Plastic Soup Surfer’ Merijn Tinga zijn aller nieuwste en spannendste missie . Hij surft  in 30 dagen van Oslo naar Londen te surfen (2000km) op een windsurfboard gemaakt met oa mycelium en plastic flesjes uit Engeland. Die belanden door de zeestroming massaal in Scandinavië. Op 19 juli komt Merijn op zijn surfplank aan in Londen en zal daar een petitie aanbieden aan de Britse minister van Milieu Rebecca Pow.

Merijn geeft inspirerende lezingen en presentaties. Hij is enthousiast en de zaal raakt geinspireerd! Het verhaal van Merijn gaat veel verder dan plastic en duurzaamheid alleen.

Merijn laat zien dat één persoon het vermogen heeft om een positieve verandering teweeg te brengen. Zijn inspirerende lezingen laten je zien dat je niet machteloos bent, maar juist een krachtige invloed kunt hebben op de wereld om je heen. Laat je betoveren door zijn verhaal en word een katalysator voor positieve verandering.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Merijn Tinga

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Merijn Tinga. Lees de enthousiaste reacties.

Merijn Tinga inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Merijn Tinga.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Merijn Tinga via Het Sprekersburo. Wil je Merijn Tinga inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Merijn Tinga

Het boeken van Merijn Tinga is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Merijn Tinga heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Merijn Tinga plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Merijn Tinga.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Merijn Tinga helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Merijn Tinga de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Merijn Tinga aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Merijn Tinga te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Merijn Tinga het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

De kosten voor een inspirende lezing van Merijn Tinga is 2950.00 euro exclusief BTW, inclusief een telefonische voorbespreking van de lezing en eventuele reis- en/of verblijfkosten. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Merijn Tinga spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Jean-Paul Teyssen

Jean-Paul Teyssen

Voormalig CEO van Carglass België, Nederland en Duitsland.

Martin Visser

Martin Visser

Hij is het gezicht van de Financiële Telegraaf en spreekt over onderwerpen als economie, crisissen en politiek.

Tony Bosma

Tony Bosma

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Merijn Tinga.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.