Nancy Rademaker boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Nancy Rademaker

Tijdens haar lezingen spreekt ze over onderwerpen als digitale transformatie, klantgerichtheid, innovatie, disruptie en leiderschap.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 5.000 tot € 7.500

Om Nancy Rademaker te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Nancy Rademaker boeken als spreker

Trendwatcher, co-founder Drawify en spreker

Nancy Rademaker, een internationaal gerespecteerde keynote spreker en deelt haar uitgebreide ervaring over technologie die onze toekomst vormgeeft. 

Ze inspireert bedrijven om te overleven in The Beyond en reist wereldwijd en begeleidt managers door hun mee te nemen naar bijzondere innovatiehubs als Silicon Valley, Berlijn, Shanghai en Shenzhen. Nancy gebruikt haar ervaring en kennis voor een inspirerende, maar vooral een inhoudelijke lezing met passende voorbeelden. Alles op gebied van de nieuwste technologie, ontwikkelingen en disruptieve nieuwe businessmodellen.

Met een passie voor technologie deelt Nancy niet alleen inside information, maar integreert ze ook haar expertise in training en opleiding. Ze onderzoekt hoe technologie menselijk gedrag beïnvloedt, en stimuleert kennisdeling, creatie en innovatie. Ze staat bekend om haar gedurfde presentatie over onderwerpen als digitale transformatie, werknemerservaring, extreme klantgerichtheid, kunstmatige intelligentie / artificial intelligence, disruptie, verandering van bedrijfsmodellen en leiderschap.

Haar lezingen zijn zorgvuldig op maat gemaakt en aangepast op het publiek, de setting, het gewenste resultaat, de branche, het segment en het bedrijf. Dit alles bespreekt ze vooraf met de klant, wat zorgt voor maximale impact tijdens de bijeenkomst.

Nancy Rademaker is te boeken als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Nancy Rademaker

Nancy Rademaker verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Nancy Rademaker kan ook een lezing op maat verzorgen.

Nancy Rademaker op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Nancy Rademaker? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

De X-factor van klantgerichtheid

Kickstarting innovation

Power to the customer!

Biografie Nancy Rademaker

Lees meer over Nancy Rademaker


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Nancy Rademaker

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Nancy Rademaker. Lees de enthousiaste reacties.

Nancy Rademaker inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Nancy Rademaker.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Nancy Rademaker via Het Sprekersburo. Wil je Nancy Rademaker inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Nancy Rademaker

Het boeken van Nancy Rademaker is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Nancy Rademaker heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Nancy Rademaker plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Nancy Rademaker.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Nancy Rademaker helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Nancy Rademaker de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Nancy Rademaker aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Nancy Rademaker te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Nancy Rademaker het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Nancy Rademaker is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Nancy Rademaker spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Nancy Rademaker! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Jarno Duursma

Jarno Duursma

Als trendwatcher is Jarno Duursma een veelgevraagd spreker over digitale technologie zoals blockchain, ai en kunstmatige intelligentie.

Christian Kromme

Christian Kromme

Als innovatief tech-ondernemer spreekt hij over disruptie, innovatie en digitale technologie.

Bob de Wit

Bob de Wit

Hoogleraar aan Nyenrode Business Universiteit. Bob de Wit spreekt over strategisch leiderschap, digitale transformatie en society 4.0.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Nancy Rademaker.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.