Bob de Wit

Spreker in de vakgebieden digitale strategie en leiderschap.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Lezingen
 • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 5.000 tot € 7.500

Om Bob de Wit te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Bob de Wit boeken als spreker

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Bob de Wit

Bob de Wit verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Bob de Wit kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Digitale transformatie
 • Leiderschap
 • Strategie en strategieparadoxen
 • De terugkerende strategische vraag
 • Nieuwe business modellen
 • Maatschappelijke trends en ontwikkelingen

Bob de Wit op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Bob de Wit. Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Lezing over 12 technologieen die de maatschappij drastisch gaan veranderen

Bob de Wit tijdens het ondernemers college van Baker Tilly Berk. Hoe kan je je strategie in kaart brengen?

Lezingen over het realiseren hoe snel trends en ontwikkelingen gaan en de rol van technologie zoals bijvoorbeeld Artificial Intelligence

Biografie Bob de Wit

Lees meer over Spreker Bob de Wit

Prof. dr. Bob de Wit is hoogleraar Strategisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is hij oprichter en directeur van Strategy Works in Rotterdam, een adviesbureau dat al 15 jaar actief is in strategie ontwikkeling. De Wit is tevens lid van meerdere adviesraden waaronder de Journal of Change Management en de Rotterdam Economic Council. Zijn persoonlijke missie is het combineren van academische ‘rigor’ en praktische ‘relevance’.

Bob de Wit heeft een bachelor degree in Psychologie, een MBA aan het Interdisciplinary Institute Bedrijfskunde in Delft en een PhD in Management Science aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hier doceerde hij vervolgens strategie in meerdere masterprogramma’s.

Naast zijn werk als hoogleraar, adviseur en directeur van Strategy Works is de Wit schrijver van meerdere boeken, waaronder het succesvolle boek ‘Strategy: an international perspective’ (6th global edition) en ‘Strategy synthesis’ (5th global edition). Het boek wordt in meer dan 50 landen op alle continenten gebruikt op universiteiten en business schools, en is daarmee het derde grootste strategie-boek in de wereld.

Onderwerpen

Bob de Wit treedt regelmatig op als spreker en gastdocent en weet zijn publiek iedere keer weer te inspireren en te involveren. Zijn vakgebieden zijn digitale strategie en leiderschap en de combinatie daarvan. Daaronder valt ook visievorming, de impact van digitalisering op business modellen en leiderschap en business model innovatie.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Bob de Wit

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Bob de Wit. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Bob de Wit:

 • LCG
 • Emma Safety Footwear
 • ValueBlue
 • Gemeente Etten-Leur
 • Rabobank International

Beoordelingen

Lezingen van Bob de Wit

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Bob de Wit gemiddeld met een / 10 (0 beoordelingen).

Bob de Wit inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Bob de Wit.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Bob de Wit via Het Sprekersburo. Wil je Bob de Wit inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Bob de Wit

Het boeken van Bob de Wit is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Bob de Wit heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Bob de Wit plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Bob de Wit.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Bob de Wit helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Bob de Wit de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Bob de Wit aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Bob de Wit te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Bob de Wit het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 5.000 en 7.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Bob de Wit spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Kees de Kort

Kees de Kort

Econoom en beurscommentator

Jan Kuipers

Jan Kuipers

Jan Kuipers is een veel gevraagd spreker op gebied van leiderschap, effectiviteit en het behalen van doelstellingen.

Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen

Correspondent en presentator van NOS-laat. Als spreker vertelt hij over de verschillen tussen Nederland en de VS.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Bob de Wit.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.