Jarno Duursma boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo

Jarno Duursma

Als trendwatcher is Jarno Duursma een veelgevraagd spreker over digitale technologie zoals blockchain, ai en kunstmatige intelligentie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 3.500 tot € 5.000

Om Jarno Duursma te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Jarno Duursma boeken als spreker

Tech-expert, mediapersoonlijkheid, auteur en spreker

Jarno Duursma is energiek, betrokken, humoristisch en inspirerend. Zijn ervaring gecombineerd met zijn kennis over digitale technologie, heeft hem gemaakt tot een veelgevraagd & inspirerend spreker en trendwatcher. 

Van zijn handen verschenen meerdere boeken op het gebied van bitcoin, blockchain, social media, whatsapp, technologie en kunstmatige intelligentie.

De expertise van Jarno ligt vooral in digitale trends. Wat heeft de impact van digitalisering op bedrijf, samenleving en de mens. Gepassioneerd vertelt Jarno Duursma over de ontwikkelingen die nieuwe technologie met zich meebrengen. Niet alleen de voordelen maar ook de nadelen en bedreigingen.

Zo gaf hij onder meer lezingen voor Unilever, Randstad, ABN AMRO en Achmea.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Jarno Duursma

Jarno Duursma verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Jarno Duursma kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Jarno Duursma?

Welke technologische trends zijn relevant? Welke trends gaan impact maken binnen jouw sector? Wat moet je echt weten? Wat is actueel en belangrijk voor de toekomst? Dat hoor je in deze lezing. Denk aan kunstmatige intelligentie, deepfakes, synthetische media, metaverse, NFT's, cryptovaluta en robots.

Wilt u uw relaties verassen met een boeiend verhaal dat prikkelt? Wilt u uw medewerkers online inspireren, hen een ‘online energyboost’ geven? Dan is deze lezing perfect!

Je zou de metaverse kunnen zien als de volgende fase van het huidige internet: het (nu nog) tweedimensionale, platte internet verandert naar een driedimensionale, ruimtelijke vorm.

Maak kennis met de metaverse, NFT's, Web 3.0, cryptomedia, 3D werelden, cryptovaluta, Bored Apes, Virtual Reality, skins en de virtuele economie.

NFT-technologie is een manier om eigenaarschap te koppelen aan digitale objecten. Er wordt een 'nieuw waardesysteem voor op het internet' gecreëerd. Een designer verkocht bijvoorbeeld een digitaal werk voor $69 miljoen.

Een actuele en complete lezing over dit nieuwe fenomeen. Vol voorbeelden en inspirerende kijkjes in de toekomst. Interessant voor creators, bedrijven, marketeers, influencers en media-professionals.

De toekomst van contentcreatie. Synthetische media zijn verschillende media, zoals foto’s, video's, teksten of geluidsfragmenten, die zijn gecreëerd of gemodificeerd door kunstmatig intelligente (AI) software. Denk aan deepfakes.

Kunstmatig intelligente systemen worden onze creatieve assistent. Ze gaan ons inspireren en helpen nieuwe dingen te creëren. AI-Software als digitale ideeënmachine. Machines helpen ons om de randen van onze verbeelding op te zoeken.

De ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie gaan razendsnel. Het is de meest belangrijke technologische trend van het komende decennium. Slimme machines die voorspellingen kunnen doen en verassende inzichten genereren uit grote hoeveelheden data.

In deze lezing krijgt u een inspirerende blik op de ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie. Neem kennis van de voorbeelden, de voordelen en de mogelijke risico's.

Tijdens de coronapandemie hebben we het overduidelijk gevoeld: technologie helpt ons verder. Zonder onze digitale middelen en slimme software, cloud diensten en snelle devices kunnen we ons werk bijna niet doen.

We hebben in het tijdperk van corona echter ook duidelijk gevoeld hoeveel behoefte we hebben aan menselijk contact. Hoezeer we elkaars inzichten, inspiratie en feedback nodig hebben.

NFT’s, cryptovaluta, DAO’s en andere Web3 toepassingen leiden tot nieuwe media- en verdienmodellen voor talloze bedrijven.

Met Web3 technologie kan iedereen op het internet (financiële) waarde en (intellectueel) eigendom met elkaar uitwisselen. Welke kansen biedt dit voor bedrijven?

Deepfake technologie maakt het mogelijk om mensen in videos dingen te laten doen die ze in het echt niet gedaan hebben en te laten zeggen die ze niet gezegd hebben. Gezichten, video's, stemmen en audio opnames kunnen worden gemanipuleerd.

Daardoor ontstaat het risico dat we onze ogen en oren niet meer kunnen vertrouwen. Of valt het wel mee? Wat kun je ertegen doen? En zitten er ook voordelen aan deze technologie? Jarno Duursma vertelt u graag over Deepfake Technologie tijdens zijn lezing.

De toekomst van werk houdt ons allemaal bezig. De toekomst van ons eigen, persoonlijke werk en de arbeidsmarkt van de toekomst.

Wordt ons werk overgenomen door robots? Of door kunstmatig intelligente systemen? Wat gaat technologie voor ons doen en wat blijven we zelf doen? Wat kan technologie? En.. moeten we dat allemaal maar willen? Toekomst van werk: ons werk van de toekomst.

Een inspirerend webinar over technologie, menselijkheid en nieuwe kansen.

In deze lezing kijk ik naar de corona-pandemie door de lens van digitale technologie. Op dat vlak gebeurt er enorm veel. Iedere crisis is een impuls voor technologie. Bij corona is dat niet anders.

Digitale assistenten gaan steeds meer met ons in gesprek. Ze gaan ons in de toekomst antwoorden geven op vragen waarvan we niet eens wisten dat we ze hadden.

Deze lezing gaat over de opmars van conversational technology, chatbots en digitale assistenten. Technologie wordt steeds meer een onzichtbare assistent die ook namens ons beslissingen gaat maken.

China groeit hard. De Chinese cultuur is gegrepen door technologische vooruitgang. Overheid, bedrijven en professionals werken samen om China de Tech-Macht in 2030 te maken.

Zelfcensuur bij internetbedrijven en de gewone Chinees is normaal. Veel AI initiatieven in China zijn in de security/ monitoring business. Veel Chinese technologiebedrijven zijn miljarden waard

Blockchain is een revolutionaire technologie. Het ligt aan de basis van een nieuw soort decentraal internet.

Bitcoin Blockchain is een nieuw systeem voor transacties. De Blockchain is een database verspreid over duizenden computers wereldwijd. In die database staat op iedere computer precies dezelfde informatie. Daardoor is het onmogelijk om met deze informatie te frauderen.

Jarno doet niets liever dan het publiek inspireren met zijn passie voor actuele tech-thema's.

Met een helder kader en prikkelende voorbeelden inspireert hij tot nieuwe ideeën en geeft hij een fascinerende blik in de toekomst. Bevlogen met een krachtige boodschap, maar zonder de realiteit en het menselijk aspect uit het oog te verliezen.

Jarno Duursma op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Jarno Duursma? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Spreker Jarno Duursma in 1 minuut.

Risico's van Kunstmatige intelligentie.

Biografie Jarno Duursma

Lees meer over Spreker Jarno Duursma


Deel deze pagina

Podcast Jarno Duursma

Listening to the future

In zijn podcast 'Listening to the future' praat Jarno Duursma over toekomst, technologie en menselijkheid. Tevens interviewt Jarno experts uit de digitale wereld en kijken ze naar de toekomst van digitale technologie.

Luister en abonneer op Spotify Bekijk meer podcasts

Boeken van Jarno Duursma

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Jarno Duursma de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

Boek Jarno Duursma - De digitale butler.

De digitale butler

Kansen en bedreigingen van kunstmatige intelligentie

Aanbevelingen voor Jarno Duursma

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Jarno Duursma. Lees de enthousiaste reacties.

Jarno Duursma inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jarno Duursma.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Jarno Duursma via Het Sprekersburo. Wil je Jarno Duursma inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jarno Duursma

Het boeken van Jarno Duursma is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jarno Duursma heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jarno Duursma plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Jarno Duursma.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jarno Duursma helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jarno Duursma de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Jarno Duursma aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jarno Duursma te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Jarno Duursma het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 3.500 en 5.000 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Jarno Duursma spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Remy Gieling

Remy Gieling

Remy Gieling is een inspirerende spreker en expert op het gebied van AI, ChatGPT, technologie en digitale innovatie. Hij vertaalt deze complexe materie in een begrijpelijk verhaal.

Jesse van Doren

Jesse van Doren

Redouan Ait Chitt

Redouan Ait Chitt

Hij deelt zijn bijzondere levensverhaal over opgroeien met een beperking en spreekt over vooroordelen, tegenslagen, angst en onzekerheden.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jarno Duursma.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.