Jarno Duursma boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo

Jarno Duursma

Tech-expert, mediapersoonlijkheid, auteur en spreker

Als trendwatcher is Jarno Duursma een veelgevraagd spreker over digitale technologie zoals blockchain, ai en kunstmatige intelligentie.

Tarief categorie spreker:

€ 3.500 tot € 5.000

Om Jarno Duursma te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 317 121 of boek online

Verzoek om tarief en beschikbaarheid
Jarno Duursma boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo

Jarno Duursma spreekt

Jarno Duursma is energiek, betrokken, humoristisch en inspirerend. Zijn ervaring gecombineerd met zijn kennis over digitale technologie, heeft hem gemaakt tot een veelgevraagd & inspirerend spreker en trendwatcher. 

Van zijn handen verschenen meerdere boeken op het gebied van bitcoin, blockchain, social media, whatsapp, technologie en kunstmatige intelligentie.

De expertise van Jarno ligt vooral in digitale trends. Wat heeft de impact van digitalisering op bedrijf, samenleving en de mens. Gepassioneerd vertelt Jarno Duursma over de ontwikkelingen die nieuwe technologie met zich meebrengen. Niet alleen de voordelen maar ook de nadelen en bedreigingen.

Zo gaf hij onder meer lezingen voor Unilever, Randstad, ABN AMRO en Achmea.

Gespreksonderwerpen Jarno Duursma

Jarno Duursma verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen

Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Jarno Duursma kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Jarno Duursma?

Welke technologische trends zijn relevant? Welke trends gaan impact maken binnen jouw sector? Wat moet je echt weten? Wat is actueel en belangrijk voor de toekomst? Dat hoor je in deze lezing. Denk aan kunstmatige intelligentie, deepfakes, synthetische media, metaverse, NFT's, cryptovaluta en robots.

Wilt u uw relaties verassen met een boeiend verhaal dat prikkelt? Wilt u uw medewerkers online inspireren, hen een ‘online energyboost’ geven? Dan is deze lezing perfect!

Je zou de metaverse kunnen zien als de volgende fase van het huidige internet: het (nu nog) tweedimensionale, platte internet verandert naar een driedimensionale, ruimtelijke vorm.

Maak kennis met de metaverse, NFT's, Web 3.0, cryptomedia, 3D werelden, cryptovaluta, Bored Apes, Virtual Reality, skins en de virtuele economie.

NFT-technologie is een manier om eigenaarschap te koppelen aan digitale objecten. Er wordt een 'nieuw waardesysteem voor op het internet' gecreëerd. Een designer verkocht bijvoorbeeld een digitaal werk voor $69 miljoen.

Een actuele en complete lezing over dit nieuwe fenomeen. Vol voorbeelden en inspirerende kijkjes in de toekomst. Interessant voor creators, bedrijven, marketeers, influencers en media-professionals.

De toekomst van contentcreatie. Synthetische media zijn verschillende media, zoals foto’s, video's, teksten of geluidsfragmenten, die zijn gecreëerd of gemodificeerd door kunstmatig intelligente (AI) software. Denk aan deepfakes.

Kunstmatig intelligente systemen worden onze creatieve assistent. Ze gaan ons inspireren en helpen nieuwe dingen te creëren. AI-Software als digitale ideeënmachine. Machines helpen ons om de randen van onze verbeelding op te zoeken.

De ontwikkelingen rondom kunstmatige intelligentie gaan razendsnel. Het is de meest belangrijke technologische trend van het komende decennium. Slimme machines die voorspellingen kunnen doen en verassende inzichten genereren uit grote hoeveelheden data.

In deze lezing krijgt u een inspirerende blik op de ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie. Neem kennis van de voorbeelden, de voordelen en de mogelijke risico's.

Tijdens de coronapandemie hebben we het overduidelijk gevoeld: technologie helpt ons verder. Zonder onze digitale middelen en slimme software, cloud diensten en snelle devices kunnen we ons werk bijna niet doen.

We hebben in het tijdperk van corona echter ook duidelijk gevoeld hoeveel behoefte we hebben aan menselijk contact. Hoezeer we elkaars inzichten, inspiratie en feedback nodig hebben.

NFT’s, cryptovaluta, DAO’s en andere Web3 toepassingen leiden tot nieuwe media- en verdienmodellen voor talloze bedrijven.

Met Web3 technologie kan iedereen op het internet (financiële) waarde en (intellectueel) eigendom met elkaar uitwisselen. Welke kansen biedt dit voor bedrijven?

Deepfake technologie maakt het mogelijk om mensen in videos dingen te laten doen die ze in het echt niet gedaan hebben en te laten zeggen die ze niet gezegd hebben. Gezichten, video's, stemmen en audio opnames kunnen worden gemanipuleerd.

Daardoor ontstaat het risico dat we onze ogen en oren niet meer kunnen vertrouwen. Of valt het wel mee? Wat kun je ertegen doen? En zitten er ook voordelen aan deze technologie? Jarno Duursma vertelt u graag over Deepfake Technologie tijdens zijn lezing.

De toekomst van werk houdt ons allemaal bezig. De toekomst van ons eigen, persoonlijke werk en de arbeidsmarkt van de toekomst.

Wordt ons werk overgenomen door robots? Of door kunstmatig intelligente systemen? Wat gaat technologie voor ons doen en wat blijven we zelf doen? Wat kan technologie? En.. moeten we dat allemaal maar willen? Toekomst van werk: ons werk van de toekomst.

Een inspirerend webinar over technologie, menselijkheid en nieuwe kansen.

In deze lezing kijk ik naar de corona-pandemie door de lens van digitale technologie. Op dat vlak gebeurt er enorm veel. Iedere crisis is een impuls voor technologie. Bij corona is dat niet anders.

Digitale assistenten gaan steeds meer met ons in gesprek. Ze gaan ons in de toekomst antwoorden geven op vragen waarvan we niet eens wisten dat we ze hadden.

Deze lezing gaat over de opmars van conversational technology, chatbots en digitale assistenten. Technologie wordt steeds meer een onzichtbare assistent die ook namens ons beslissingen gaat maken.

China groeit hard. De Chinese cultuur is gegrepen door technologische vooruitgang. Overheid, bedrijven en professionals werken samen om China de Tech-Macht in 2030 te maken.

Zelfcensuur bij internetbedrijven en de gewone Chinees is normaal. Veel AI initiatieven in China zijn in de security/ monitoring business. Veel Chinese technologiebedrijven zijn miljarden waard

Blockchain is een revolutionaire technologie. Het ligt aan de basis van een nieuw soort decentraal internet.

Bitcoin Blockchain is een nieuw systeem voor transacties. De Blockchain is een database verspreid over duizenden computers wereldwijd. In die database staat op iedere computer precies dezelfde informatie. Daardoor is het onmogelijk om met deze informatie te frauderen.

Jarno doet niets liever dan het publiek inspireren met zijn passie voor actuele tech-thema's.

Met een helder kader en prikkelende voorbeelden inspireert hij tot nieuwe ideeën en geeft hij een fascinerende blik in de toekomst. Bevlogen met een krachtige boodschap, maar zonder de realiteit en het menselijk aspect uit het oog te verliezen.

Inzetbaarheid

Spreker

Beschikbaar voor:

Lezingen
Lezingen op maat

Het Sprekersburo, dat spreekt voor zich.

Of bel ons om Jarno Duursma te boeken op telefoonnummer 0321 317 121

Jarno Duursma op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Jarno Duursma

Risico's van Kunstmatige intelligentie.

Wil je een impressie krijgen van de lezingen van spreker Jarno Duursma bekijk dan hiernaast de video.

Spreker Jarno Duursma in 1 minuut.

Risico's van Kunstmatige intelligentie.

Biografie Jarno Duursma

Lees meer over Jarno Duursma


Deel deze pagina

Podcast Jarno Duursma

Listening to the future

In zijn podcast 'Listening to the future' praat Jarno Duursma over toekomst, technologie en menselijkheid. Tevens interviewt Jarno experts uit de digitale wereld en kijken ze naar de toekomst van digitale technologie.

Luister en abonneer op Spotify Bekijk meer podcasts

Boeken van Jarno Duursma

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Jarno Duursma de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

Boek Jarno Duursma - De digitale butler.

De digitale butler

Kansen en bedreigingen van kunstmatige intelligentie

Aanbevelingen voor Jarno Duursma

Wat onze opdrachtgevers zeggen over lezing of presentatie van Jarno Duursma. Lees de enthousiaste reacties.

Jarno Duursma inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jarno Duursma.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Jarno Duursma via Het Sprekersburo. Wil je Jarno Duursma inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Onze werkwijze

Boeken van Jarno Duursma werkt heel eenvoudig.

Hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kan werken.

Meer informatie

1. Vind een spreker
Vind op de website van Het Sprekersburo de juiste spreker voor jouw evenement of bijeenkomst.

2. Controleer de prijs en beschikbaarheid
Wij sturen jouw binnen één werkdag een geheel vrijblijvende offerte.

3. Plaats een gratis optie
Wij noteren bij beschikbaarheid van de spreker een, geheel vrijblijvende, optie voor 14 dagen.

4. Bevestig de boeking
Bij akkoord op de offerte boeken wij de spreker en sturen wij je ons boekingsformulier toe.

5. Ontvang de bevestiging
Met de, door jouw, aangeleverde gegevens sturen wij je de bevestiging van de boeking.

6. Teken en retourneer de bevestiging
Ter bevestiging sturen wij de een overeenkomst die binnen vijf dagen na ontvangst ondertekend moet worden.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Geert Hommes

Geert Hommes

Jaïr Ferwerda

Jaïr Ferwerda

Helga van Leur

Helga van Leur

Voormalig weervrouw van het RTL Nieuws vertelt tijdens haar lezingen op enthousiaste wijze over het klimaat en duurzaamheid.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Acht reden waarom een spreker boeken bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jarno Duursma.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.