Boek Paul Postma als spreker voor een inspirerende lezing bij Het Sprekersburo.

Paul Postma

Zijn lezingen gaan onder andere over onderwerpen als marketing, management, neuromarketing, sales en platformbedrijven.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Paul Postma te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Paul Postma boeken als spreker

Ondernemer, auteur, consultant en keynote spreker.

Paul Postma - econoom, Universiteit van Amsterdam - is een internationaal erkende marketingautoriteit. Hij legde de basis voor de marketingbenadering die als CRM een wereldwijde vlucht heeft genomen. Hij was marketingdirecteur van Wehkamp, en bouwde als partner van Ernst & Young een internationale CRM praktijk op. Na de overname van E&Y Consulting door Capgemini in 2000 zet hij zijn bedrijf zelfstandig voort als directeur van Paul Postma Marketing Consultancy B.V. (PPMC.nl), en bereikt de top 3 van Nederlandse organisatieadviesbedrijven. Hij adviseert over keuze en uitvoering van de marketingstrategie, haalbaarheid van concepten, over verdienmodellen en brengt start-ups en non-profit organisaties de kunst van het ondernemerschap bij. De fact based, databasegestuurde benadering is hierbij leidend. Hij is gewend te opereren in gecompliceerde omgevingen met veel partijen met tegenstrijdige belangen, en rapporteert complexe zaken helder in eenvoudige bewoordingen .

Paul is auteur van talloze publicaties, columns, artikelen (Tijdschrift voor Marketing, ManagementSite, NRC, Marketing online) en boeken, o.a. ”Big Data Marketing, snel – simpel – succesvol”, "Anatomie van de Verleiding - neuromarketing toegepast" en "Handboek Marketing 4.0 - digital, data-driven, direct".
Met zijn ontdekkingen over de verbanden tussen ons brein en de voorspellende waarde van data trok hij internationaal aandacht.

Hij spreekt in binnen- en buitenland over o.a.: impact van platformbedrijven, oordelen versus feiten als sleutel voor commercieel succes, toepassingen van neuromarketing, sales management, zin en onzin van big data marketing, en waarom je met data beter beslist dan met je brein.

Paul heeft tientallen inleidingen en masterclasses gegeven voor o.a. Intermediair Seminars, Focus Conferences, RUG, IDMK, Nima, Ernst & Young London, Nyenrode en Rotterdam School of Management.

In 2014 ontving hij de DM Oevre Prijs van de brancheorganisatie DDMA.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Paul Postma

Paul Postma verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Paul Postma kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Paul Postma

Lees meer over Spreker Paul Postma


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Paul Postma

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Paul Postma. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Paul Postma inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Paul Postma.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Paul Postma via Het Sprekersburo. Wil je Paul Postma inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Paul Postma

Het boeken van Paul Postma is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Paul Postma heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Paul Postma plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Paul Postma.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Paul Postma helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Paul Postma de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Paul Postma aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Paul Postma te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Paul Postma het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Paul Postma is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Paul Postma spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Paul Postma! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Guido Thys

Guido Thys

Wouter de Vries jr.

Wouter de Vries jr.

Wouter schrijft niet alleen boeken op het gebied van dienstenmarketing, maar is ook een begenadigd en boeiende spreker over marketing en management.

Jos Burgers

Jos Burgers

Een van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland. Als echte marketingman gaat hij in op klantbeleving.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Paul Postma.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.