Thijs Verheul inhuren als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Thijs Verheul

Zijn lezingen gaan over ondernemerschap, investeringen, stress, geluk en doorzettingsvermogen.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Thijs Verheul te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Thijs Verheul boeken als spreker

Oprichter United Wardrobe (exit Vinted), ondernemer en spreker

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Thijs Verheul

Thijs Verheul verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Thijs Verheul kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Thijs Verheul?

Na zijn exit ging Thijs zichzelf verdiepen in Crypto, hij kocht hier en daar wat “coins” en ging veel uitleg tutorials kijken. Thijs heeft maar kleine investeringen gedaan in de wereld van Crypto maar vind het erg interessant hoe de Blockchain werkt. Naar zijn mening staan we aan het begin van een revolutie die alleen nog maar door zal zetten, net als het internet in de begin jaren van 2000. In dit college vertel Thijs Verheul hoe Crypto werkt, waar je het kan kopen en wat de risico’s zijn. Ook beantwoordt hij vragen over hoe vervuilend de Bitcoin nu eigenlijk is, daar bestaan namelijk veel misverstanden over!

In dit college neemt Thijs je mee naar de Franse revolutie, het begin van het einde van de Franse monarchie. In deze chaos stond een man op die wij vandaag de dag als Napoleon kennen. Als Corsicaanse immigrant (wat tot 1768 een land was en nog geen onderdeel van Frankrijk) wist hij zichzelf op te werken tot de machtigste man ter wereld.

Zijn tactieken en manier van oorlogvoeren zijn zeer interessante lessen voor studenten en ondernemers die in deze tijd ook toe te passen zijn. Het verhaal van Napoleon leest weg als dat van een echte Silicon Vally startup, maar dan met gigantisch bloedvergieten natuurlijk. Zijn werk ethos en drang naar overwinning zijn ongeëvenaard in de wereldgeschiedenis. Thijs heeft een gigantische fascinatie voor deze man, maar ga hem niet verheerlijken en hij is zeker geen “fan”. Napoleon was een man die onze wereld voor altijd veranderde met zijn manier van werken, maar hielp daardoor ook duizenden mensen het graf in.

In dit college vertelt Thijs hoe het hun lukte om € 3.500.000 aan investeringen binnen te halen om de groei van United Wardrobe te financieren. Wanneer ga je een investeerder zoeken? Wat vertel je aan een investeerder? Wat wil een investeerder weten? Wat moet je wel en niet zeggen? Hoe werkt het nu precies om een percentage af te staan? Hoe haal je als startup geld bij een bank op?

Na deze lezing is het publiek beter voorbereidt de markt op om funding binnen te halen voor zijn of haar bedrijf.

In dit college vertel Thijs Verheul hoe ze als 3 studenten zijn uitgegroeid naar de grootste kledingmarktplaats van de Benelux en hoe zij uiteindelijk door Vinted werden overgenomen.

Hij spreekt over de opstartfase, het ophalen van kapitaal maar vooral het verhaal hoe hij het persoonlijk ervaren heeft. Dit alles is ook terug te lezen in zijn boek 'Voor hoevel heb je het verkocht?'.

Biografie Thijs Verheul

Lees meer over Thijs Verheul

Met een paar duizend euro startkapitaal richtte Thijs Verheul (1992) samen met Sjuul Berden als studenten aan de Wageningen Universiteit het tweedehandskledingplatform United Wardrobe op: een platform waarmee je veilig en sociaal kleding kon kopen en verkopen. Zonder enige kennis van IT wisten zij in een tijd van een paar maanden een netwerk van tweedehands kleding over heel Nederland te verspreiden. Met slimme marketingtrucs op facebook, instagram en via influencer marketing wisten zij het platform tegen lage kosten groot te maken.

In de jaren daarna haalden Thijs en zijn compagnons in totaal 3,5 miljoen euro aan investeringen binnen. United Wardrobe werd door meer dan vier miljoen mensen gebruikt en elke maand werden er meer dan 100.000 kledingstukken op het platform verhandeld. In oktober 2020 werd het platform verkocht aan Vinted, een Litouwse online marktplaats die in meer dan tien landen actief is.

Thijs neemt je mee in de wereld van investeringen, bedrijven bouwen en verkopen, de stress en onzekerheid en het geluk en doorzettingsvermogen van een jong team met een droom. Hij schreef over zijn ondernemersverhaal een boek genaamd "Voor hoeveel heb je het verkocht" dat een ware hit is geworden in het Nederlandse ondernemerscircuit. Thijs zit vol energie en vertelt in geuren en kleuren hoe zijn roller coaster rit is gegaan, met veel ups, maar nog meer downs... leerzaam voor zowel student als volwassen die passie heeft voor groeien en ondernemen. 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Thijs Verheul

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Thijs Verheul. Lees de enthousiaste reacties.

Thijs Verheul inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Thijs Verheul.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Thijs Verheul via Het Sprekersburo. Wil je Thijs Verheul inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Thijs Verheul

Het boeken van Thijs Verheul is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Thijs Verheul heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Thijs Verheul plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Thijs Verheul.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Thijs Verheul helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Thijs Verheul de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Thijs Verheul aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Thijs Verheul te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Thijs Verheul het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Thijs Verheul spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Johan de Keyser

Johan de Keyser

Als ondernemer en TOPcoach is hij een inspirerende spreker voor individuen en teams op gebied van samenwerking en leiderschap.

Wilco van Rooijen

Wilco van Rooijen

Dominic Seldis

Dominic Seldis

Deze Britse contrabassist is in Nederland bekend geworden als jurylid van het programma Maestro.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Thijs Verheul.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.