Victor Lamme

Victor Lamme

Spreker op gebied van bewustzijn, vrije wil, neuromarketing, gedragsbeïnvloeding en neuromanagement.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Victor Lamme te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Victor Lamme boeken als spreker

 • Hoogleraar en hersenonderzoeker Universiteit van Amsterdam
 • Auteur van bestsellers 'De Vrije Wil Bestaat Niet' en 'Waarom?'

Als hoogleraar en hersenonderzoeker is Victor Lamme een veelgevraagd spreker op gebied van perceptie en bewustzijn.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Victor Lamme

Victor Lamme verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Victor Lamme kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Vrije wil
 • Neuromarketing
 • Gedragsbeinvloeding
 • Hersenen en economie
 • Neuromanagement
 • Vertrouwen
 • Brain reading
 • Hersenen en recht
 • Perceptie en aandacht
 • Bewustzijn

Victor Lamme op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Victor Lamme? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Microchip in de hersenen: "De mens wordt een soort robot" - RTL LATE NIGHT

Promo lezingen

Lezing Vrije Wil

Neuroloog Victor Lamme over invloed hersenstructuur op politiek - P&W

Biografie Victor Lamme

Lees meer over Victor Lamme

Prof. Dr. Victor Lamme is geboren op 26 januari 1959 te Casablanca (Marokko) en is hoogleraar, hersenonderzoeker, schrijver en een veelgevraagd spreker.

Victor Lamme is hoogleraar cognitieve neurowetenschap bij de afdeling Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Hij onderzoekt wat bewustzijn nu eigenlijk is, waar het vandaan komt en welke rol het speelt bij ons handelen.

De ideeen van Victor Lamme over bewustzijn worden als baanbrekend gezien en hij heeft daarom voor zijn werk een prestigieuze subsidie ontvangen van de Europese Unie.

Naast zijn werkzaamheden aan de UvA is hij ook partner in neuromarketing onderzoeksbureau Neurensics. Het bedrijf onderzoekt op basis van MRI-scanning en voorspelt het consumentengedrag.

Prof. Dr. Lamme is schrijver van de bestsellers 'De vrije wil bestaat niet' en 'Waarom?'. In zijn boek 'De vrije wil bestaat niet' beschrijft Victor Lamme hoe eenvoudig het is om gedrag te beïnvloeden van de mens. Hiervoor moet je wel weten op welke knoppen in het brein je moet drukken om dit gedaan te krijgen.

In de afgelopen jaren heeft Victor veel artikelen gepubliceerd over visuele waarneming en bewustzijn en de werking van het brein in vooraanstaande tijdschriften als Nature en Science.

Victor Lamme inhuren als spreker

Tijdens zijn lezingen neemt Victor je mee en leer je hoe je het brein van anderen effectief kunt manipuleren. Hij weet als geen ander zijn kennis over het brein te vertalen naar de praktijk. Thema's als leren, vertrouwen, samenwerken en gedragsbeïnvloeding komen aan bod tijdens zijn lezingen.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Victor Lamme

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Victor Lamme. Lees de enthousiaste reacties.

De presentatie van Victor was zeer geslaagd. Naast dat we zelf enthousiast waren hebben we ook veel lovende reacties ontvangen van onze deelnemers.

Colliers International

Victor Lamme inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Victor Lamme.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Victor Lamme via Het Sprekersburo. Wil je Victor Lamme inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Victor Lamme

Het boeken van Victor Lamme is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Victor Lamme heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Victor Lamme plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Victor Lamme.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Victor Lamme helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Victor Lamme de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Victor Lamme aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Victor Lamme te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Victor Lamme het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Victor Lamme is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Victor Lamme spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Victor Lamme! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Erik Scherder

Erik Scherder

Hoogleraar aan de VU en spreker over onderwerpen, zoals breinonderhoud en de relatie tussen beweging, gedrag, mentale gezondheid en werkstress.

Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn

Ze is waarschijnlijk de bekendste vrouwelijke brein deskundige van Nederland en daarnaast veelgevraagd spreker.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Victor Lamme.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.