Arno Kantelberg boeken als dagvoorzitter of presentator doe je bij Het Sprekersburo.

Arno Kantelberg

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Columnist
  • Dagvoorzitter

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Presentaties

Tarief categorie dagvoorzitter

€ 3.500 tot € 5.000

Om Arno Kantelberg te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Arno Kantelberg boeken als dagvoorzitter

  • Voormalig hoofdredacteur Esquire
  • Voormalig hoofdredacteur National Geographic
  • Voormalig hoofdredacteur Men's Health
  • Sinds 2018 deskundige bij RTL Boulevard
  • 2008 uitgeroepen tot hoofdredacteur van het jaar (Nederlands Uitgevers Verbond)

Arno Kantelberg is journalist en jarenlang hoofdredacteur van tijdschriften als Esquire en National Geographic. Daarnaast is hij regelmatig achter de desk te vinden van RTL Boulevard als deskundig op het gebied van lifestyle en goede smaak. Hij schrijft columns voor kranten en tijdschriften waaronder voor Volkskrant Magazine en het voetbalblad Santos. Arno is ook in te huren voor het op maat gemaakte columns.

Regelmatig wordt Arno Kantelberg ontvangen als dagvoorzitter op verschillende evenementen en congressen. Met zijn journalistieke achtergrond weet hij zich vrijwel ieder thema en branche eigen te maken. Als dagvoorzitter is hij scherp, energiek en verrassend wat hem tot een graag geziene dagvoorzitter maakt.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Arno Kantelberg

Lees meer over Arno Kantelberg

Arno Kantelberg (Gemert, 1968) is journalist – in 1991 cum laude afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg, toen nog Academie voor Journalistiek en Voorlichting geheten.

Na zijn studie heeft hij bij meerdere tijdschriften gewerkt, als redacteur (HP/De Tijd), adjuncthoofdredacteur (VARAgids, Carp*, Nieuwe Revu) en als hoofdredacteur (Esquire, MAN, Men’s Health, National Geographic). Bij Esquire heeft hij achttien jaar aan het roer gestaan. In 2007 en 2008 nomineerde het Nederlands Uitgevers Verbond hem als Hoofdredacteur van het Jaar – alleen in 2008 mocht hij die prijs ook daadwerkelijk ophalen.

Tussen de bedrijven door heeft hij een aantal boeken geschreven alsook een tvscenario (voor de comedy De eenzame oorlog van Koos Tak, in 1995 genomineerd voor Gouden Beeld Beste Comedy) en een stapel columns, met name in het fijne voetbalblad Santos en in Volkskrant Magazine. In dat Magazine beoordeelt hij wekelijks op gezond gidsende wijze de uitdossing van bekende Nederlanders. Ergens is ooit in de Volkskrant zijn geuzentitel Stijlpastoor geboren, al sluit hij niet uit dat hij ’m zelf ooit verzonnen heb.

Op radio mijmert hij op regelmatige basis over de machinaties van de media in het Radio1-programma Spraakmakers (KRO-NCRV). Hij heeft er ook weleens een enkel programmaatje gepresenteerd. Voor de VARA-televisie bedacht hij ooit het programma De Gids, en hij presenteerde enkele interviewprogramma’s, onder meer voor omroep Veronica. Voor RTL Boulevard (RTL4) houd hij op wekelijkse basis de vinger aan de pols van de mode en de lifestyle. Vanaf 1 januari 2022 is hij als kandidaat actief in het AVROTROS-programma Wie is de Mol?, te zien op NPO1.

Van jongs af aan heeft Arno Kantelberg een voelspriet (of open zenuw, het is maar net hoe je het bekijkt) voor zaken die het leven mooier kleuren. Dat betreft met name de inrichting van zijn garderobe, maar ook van, pak ‘em beet, zijn drankenkabinet of de boekenkast – al die omgevingsprikkels die het leven van een 6,7 naar een 8,5 tillen.

Als Stijlpastoor des Vaderlands ziet Arno het als zijn missie om niet alleen zijn eigen leven smaakvol in te richten, maar ook om anderen de juiste kant op te gidsen. Waarom zou je, als moderne Nederlandse man, tenslotte niet willen leven als de beste versie van je zelf? Denk bij elke uiterlijke beslissing die je neemt aan Kantelbergs Mantra: Bij twijfel, overdress!


Deel deze pagina

Arno Kantelberg inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Arno Kantelberg.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Arno Kantelberg via Het Sprekersburo. Wil je Arno Kantelberg inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Arno Kantelberg

Het boeken van Arno Kantelberg als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Arno Kantelberg heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Arno Kantelberg plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Arno Kantelberg.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Arno Kantelberg helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Arno Kantelberg de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Arno Kantelberg aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Arno Kantelberg te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Arno Kantelberg.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.