Arno Kantelberg

Arno Kantelberg

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Arno Kantelberg?

Arno Kantelberg

Arno Kantelberg boeken als dagvoorzitter voor je evenement

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Arno Kantelberg?

Prijsindicatie

€ 3.500,- / € 5.000,-
(tarief voor een dagvoorzitterschap van Arno Kantelberg)

Categorieën

Inzetbaarheid

ColumnistDagvoorzitter

De kracht van Arno Kantelberg

Arno Kantelberg als dagvoorzitter boeken

Arno Kantelberg is journalist en jarenlang hoofdredacteur van tijdschriften als Esquire en National Geographic. Daarnaast is hij regelmatig achter de desk te vinden van RTL Boulevard als deskundig op het gebied van lifestyle en goede smaak. Hij schrijft columns voor kranten en tijdschriften waaronder voor Volkskrant Magazine en het voetbalblad Santos. Arno is ook in te huren voor het op maat gemaakte columns.
 
Regelmatig wordt Arno Kantelberg ontvangen als dagvoorzitter op verschillende evenementen en congressen. Met zijn journalistieke achtergrond weet hij zich vrijwel ieder thema en branche eigen te maken. Als dagvoorzitter is hij scherp, energiek en verrassend wat hem tot een graag geziene dagvoorzitter maakt.

  • Persoonlijk contact met Arno Kantelberg
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Arno Kantelberg

Lees meer over Arno Kantelberg

Arno Kantelberg (Gemert, 1968) is journalist – in 1991 cum laude afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool Journalistiek in Tilburg, toen nog Academie voor Journalistiek en Voorlichting geheten.

Na zijn studie heeft hij bij meerdere tijdschriften gewerkt, als redacteur (HP/De Tijd), adjuncthoofdredacteur (VARAgids, Carp*, Nieuwe Revu) en als hoofdredacteur (Esquire, MAN, Men’s Health, National Geographic). Bij Esquire heeft hij achttien jaar aan het roer gestaan. In 2007 en 2008 nomineerde het Nederlands Uitgevers Verbond hem als Hoofdredacteur van het Jaar – alleen in 2008 mocht hij die prijs ook daadwerkelijk ophalen.

Tussen de bedrijven door heeft hij een aantal boeken geschreven alsook een tvscenario (voor de comedy De eenzame oorlog van Koos Tak, in 1995 genomineerd voor Gouden Beeld Beste Comedy) en een stapel columns, met name in het fijne voetbalblad Santos en in Volkskrant Magazine. In dat Magazine beoordeelt hij wekelijks op gezond gidsende wijze de uitdossing van bekende Nederlanders. Ergens is ooit in de Volkskrant zijn geuzentitel Stijlpastoor geboren, al sluit hij niet uit dat hij ’m zelf ooit verzonnen heb.

Op radio mijmert hij op regelmatige basis over de machinaties van de media in het Radio1-programma Spraakmakers (KRO-NCRV). Hij heeft er ook weleens een enkel programmaatje gepresenteerd. Voor de VARA-televisie bedacht hij ooit het programma De Gids, en hij presenteerde enkele interviewprogramma’s, onder meer voor omroep Veronica. Voor RTL Boulevard (RTL4) houd hij op wekelijkse basis de vinger aan de pols van de mode en de lifestyle. Vanaf 1 januari 2022 is hij als kandidaat actief in het AVROTROS-programma Wie is de Mol?, te zien op NPO1.

Van jongs af aan heeft Arno Kantelberg een voelspriet (of open zenuw, het is maar net hoe je het bekijkt) voor zaken die het leven mooier kleuren. Dat betreft met name de inrichting van zijn garderobe, maar ook van, pak ‘em beet, zijn drankenkabinet of de boekenkast – al die omgevingsprikkels die het leven van een 6,7 naar een 8,5 tillen.

Als Stijlpastoor des Vaderlands ziet Arno het als zijn missie om niet alleen zijn eigen leven smaakvol in te richten, maar ook om anderen de juiste kant op te gidsen. Waarom zou je, als moderne Nederlandse man, tenslotte niet willen leven als de beste versie van je zelf? Denk bij elke uiterlijke beslissing die je neemt aan Kantelbergs Mantra: Bij twijfel, overdress!


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Arno Kantelberg.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van dagvoorzitter Arno Kantelberg via Het Sprekersburo. Wilt u Arno Kantelberg inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Vergelijkbare dagvoorzitters

Wellicht dat één van deze dagvoorzitters ook voor jou interessant is

Arno Kantelberg inhuren als dagvoorzitter voor je evenement

Hoe kunnen we jou helpen?

Deze pagina geeft je alvast een idee over wat Arno Kantelberg voor jouw evenement kan betekenen. Wil je dagvoorzitter Arno Kantelberg inzetten als dagvoorzitter voor jouw evenement, symposium of congres? Neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan door het invullen van ons boekingsformulier, een e-mail sturen voor de mogelijkheden of stuur een bericht via onze live chat.
Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 0321 - 317 121.

Onze werkwijze

Hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kan werken.

1. Vind een dagvoorzitter
Vind op de website van Het Sprekersburo de juiste dagvoorzitter voor jouw evenement of congres.

2. Controleer de prijs en beschikbaarheid
Wij sturen je binnen één werkdag een geheel vrijblijvende offerte.

3. Plaats een gratis optie
Wij noteren bij beschikbaarheid van de dagvoorzitter een, geheel vrijblijvende, optie voor 14 dagen.

4. Bevestig de boeking
Bij akkoord op de offerte boeken wij de dagvoorzitter en sturen wij je ons boekingsformulier toe.

5. Ontvang de bevestiging
Met de, door jouw, aangeleverde gegevens sturen wij je de bevestiging van de boeking.

6. Teken en retourneer de bevestiging
Ter bevestiging zendt Het Sprekersburo je een overeenkomst die binnen vijf dagen na ontvangst ondertekend aan ons retour gestuurd moet worden.

Arno Kantelberg inhuren als dagvoorzitter, wij helpen u graag bij uw boeking

Bel ons op 0321 - 317 121, of stuur een e-mail info@hetsprekersburo.nl

Bekijk ons volledige aanbod

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Staat uw gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 dag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte met de scherpste prijs op maat.

Doeltreffende en inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vindt u een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.