Spreker René Pluijm - Foto: (c)

René Pluijm

René Pluijm geeft verschillende lezingen over zijn visie op eten, ons eetgedrag en de wereld van nu.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om René Pluijm te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

René Pluijm boeken als spreker

 

 

René Pluijm is een voorvechter van kwaliteit en echte smaken en dat is onlosmakelijk verbonden met zijn liefde voor voedsel, reizen en de natuur.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen René Pluijm

René Pluijm verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? René Pluijm kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie René Pluijm

Lees meer over René Pluijm

In het RTL 4-programma "Pluijm Op Pad" nam René Pluijm de kijker mee op een avontuurlijke zoektocht naar oorspronkelijke en natuurlijke voedselschatten. René’s bevlogenheid maakt hem de ideale verteller. Hij is reislustig en in zijn grenzeloze ontdekkingstocht communiceert hij als geen ander met zijn medevakbroeders. De combinatie van zijn kennis over voedsel en zijn reislust maakt hem de ideale gids op zoek naar streekgewoonten, voedseltradities, de keuken en smaak.

René Pluijm heeft inmiddels een indrukwekkend cv op het gebied van eetcultuur. Hij is in Nederland en in het buitenland op alle gebieden van het restaurantwezen actief (geweest): als kok, in de bediening, als bedrijfsleider, als directeur, als eigenaar en ook als consulent, als ontwikkelaar van food formules, als bouwbegeleider en in culinaire activiteiten met kinderen.

Door de jaren heen werkte hij voor bekende etablissementen in Nederland en daarbuiten. Hij was initiatiefnemer en eigenaar van de gezonde snackbar Dolores in Amsterdam en René Pluijm Boerendelicatessen in Hilversum, waar hij zijn voedselschatten verkocht die zijn reizen hem door de jaren heen hebben opgeleverd. Tijdens deze culinaire reizen kreeg René’s vrouw het idee om zijn wereldwijde ontdekkingstocht met camera te registreren en de filmpjes online te plaatsen. Toen dat eenmaal in een stroomversnelling raakte, vloeide hieruit het programma "Pluijm Op Pad" voort, dat een aantal succesvolle seizoenen op RTL 4 gehad heeft. Tegenwoordig is René regelmatig te zien in het tv-programma Kassa (Vara) om culinaire vraagstukken te beantwoorden en is hij de tv-kok van het programma CampingLife op RTL4.

René Pluijm noemt zichzelf een reislustige vakidioot, altijd op jacht naar authentieke en onbekende producten. Hier laat hij u graag mee kennis maken. Hij is gek op het onontdekte, verafschuwt routine en krijgt er nooit genoeg van kennis en energie op te snuiven. Hij brengt zijn kennis met plezier en wil mensen blij maken. Je kan René Pluijm ook boeken als culinair expert bij Het Culinairburo. Informeer gerust naar de mogelijkheden!


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor René Pluijm

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van René Pluijm. Lees de enthousiaste reacties.

René Pluijm inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over René Pluijm.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker René Pluijm via Het Sprekersburo. Wil je René Pluijm inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van René Pluijm

Het boeken van René Pluijm is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die René Pluijm heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van René Pluijm plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van René Pluijm.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die René Pluijm helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt René Pluijm de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal René Pluijm aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van René Pluijm te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met René Pluijm het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

René Pluijm spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Dominic Seldis

Dominic Seldis

Deze Britse contrabassist is in Nederland bekend geworden als jurylid van het programma Maestro.

Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas

Drs. Adjiedj Bakas is trendwatcher des Vaderlands en als spreker erg nuchter en humoristisch met een positieve insteek.

Bas Haring

Bas Haring

Bas is hoogleraar op de Universiteit van Leiden en probeert als spreker op een toegankelijke manier de wetenschap uit te leggen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met René Pluijm.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.