Dagvoorzitter Sven Kockelmann - Foto: (c) Stijn Ghijsen / KRO-NCRV

Sven Kockelmann

Sven Kockelmann is een bekend journalist en tv-presentator en staat bekend als een scherpe dagvoorzitter.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Sven Kockelmann?

Dagvoorzitter Sven Kockelmann - Foto: (c) Stijn Ghijsen / KRO-NCRV

Sven Kockelmann boeken als dagvoorzitter voor je evenement

Sven Kockelmann is een bekend journalist en tv-presentator en staat bekend als een scherpe dagvoorzitter.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Sven Kockelmann?

Prijsindicatie

€ 3.500,- / € 5.000,-
(tarief voor een dagvoorzitterschap van Sven Kockelmann)

Categorieën

Inzetbaarheid

DagvoorzitterDebatleiderDiscussieleiderInterviewer

Sven Kockelmann als dagvoorzitter boeken

We kennen Sven Kockelmann van televisie programma’s als Brandpunt, Oog in oog en 1 op 1 van KRO-NCRV, OP1 en hij is regelmatig te gast bij programma’s als Jinek en Beau. Naast zijn journalistieke werkzaamheden wordt Sven regelmatig gevraagd als dagvoorzitter of discussieleider voor verschillende bijeenkomsten van het bedrijfsleven, overheid en politiek. 

Sven Kockelmann weet op een overtuigende en inspirerende manier scherpte en interactie in een programma en(of) discussie te brengen. Hij vraagt als dagvoorzitter scherpte van zichzelf, zijn tafelgasten en het publiek in de zaal. Dit levert veelal een interessant gesprek op tijdens een bijeenkomst. Mede door zijn gedegen voorbereiding, inspirerende en prikkelende wijze in gesprek en discussie maken hem tot een waardevolle dagvoorzitter. Interactie en energie zijn gegarandeerd en dè ingrediënten van een succesvol evenement.

Of het nu bijeenkomsten zijn in een kleinere setting of met een publiek van honderden mensen, Sven is zeker een toegevoegde waarde als onafhankelijk dagvoorzitter. Tot zijn opdrachtgevers behoren onder andere AgroEnergy, Stichting Maatschappij en Veiligheid (SMV), Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) en het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB).

  • Persoonlijk contact met Sven Kockelmann
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Sven Kockelmann

Lees meer over Sven Kockelmann

Sven Kockelmann werd geboren op 26 december 1969 in Soest en is journalist en radio- en televisiepresentator. Op jonge leeftijd wist hij al dat hij journalist wilde worden en waar zijn passie lag. Na de middelbare school volgde hij de studie ‘journalistiek’ aan de School voor Journalistiek te Utrecht, die hij afrondde in 1992. Tijdens zijn opleiding liep hij stage bij Dagblad van het Binnenhof en achter de schermen bij ‘Achter het Nieuws’ en ‘Met Witteman’.

Zijn journalistiek carrière begon op drieëntwintig jarige leeftijd als redacteur bij de toenmalige omroep de VARA. Hij wist toen al dat hij uiteindelijk interviewer wilde worden. Na een korte tussenstap naar de IKON waar hij het tv-programma Kenmerk kon presenteren maakte Sven in 1993 de overstap naar de KRO. Als redacteur en verslaggever ging hij aan het werk voor de actualiteitenprogramma’s Reporter en Brandpunt, dat hij later ook mocht presenteren.

Vanaf 2006 presenteerde Sven Kockelmann verschillende programma’s op televisie, zoals Goedemorgen Nederland, De Toekomst van Nederland en Eén op één.

Sinds 2006 presenteerde Sven Kockelmann de programma’s ‘Goedemorgen Nederland’, ‘Het Grootste Taboe’, ‘De Stemwijzer’en ‘De Toekomst van Nederland’ en ‘Eén op één’. Helaas voor Sven stopte in 2014 het interviewprogramma Eén op één wat hij afwisselde met presentatrice Eva Jinek. Het programma was een tijdelijke vervanging voor Eén op één waar in 2015 een einde aan kwam. Door het vertrek van Eva Jinek naar RTL4 werden voor het nieuwe programma Op1 tien presentatoren gezocht. De naam van Sven Kockelmann werd dan ook veelvuldig genoemd en zou ook een enorme aanwinst zijn. Hij had graag weer een televisieprogramma gemaakt naar radio. Een gemiste kans volgens journalist en voormalig omroepbestuurder Ton F. Van Dijk. "Sven is veel beter dan veel van de interviewers die er nu zitten”. Een terug keer op televisie is dan ook niet uitgesloten.

Radioprogramma '1 op 1' van KRO-NCRV

Sinds 2018 is hij elke werkdag te beluisteren op Radio 1 waar hij het programma van KRO-NCRV ‘1 op 1’ presenteert. In het interviewprogramma legt hij een half uur een gast het vuur aan de schenen. Of het nu gaat om activist Afriyie over "de gezondheidsrisico's die bewust zijn genomen voor het andere virus racisme”, Minister President Mark Rutte, Johan Derksen of Peter R. de Vries. Hij gaat geen enkele gast uit de weg en zijn doel is heel simpel: “Gasten uit het actuele nieuws hun verantwoordelijkheden toetsten op hun argumenten”. Kockelmann noemt zich dan ook wel “de advocaat van de duivel”. Dries Roelvink is de enige vaste gast van het programma en geeft zijn mening over het actuele onderwerp.

Door zijn grote kennis en interview-kwaliteiten wordt hij genoemd als de beste interviewer van Nederland door collega-journalisten. Naast dat hij de Nederlandse politiek op de voet volgt, heeft hij ook veel kennis hier over. Mede daardoor schuift hij regelmatig op de late avond aan tafel bij Beau van Erven Dorens en Eva Jinek als politiek duider.

Sven Kockelmann samen met Talitha Muusse één van de presentatoren van Op1

Sinds januari 2021 presenteren Sven Kockelmann en Talitha Muusse elke zondag Op1. Tot aan de verkiezingen in maart presenteren ze samen de populaire talkshow.

Sven Kockelmann boeken als dagvoorzitter of interviewer?

Of het nu bijeenkomsten zijn in een kleinere setting of met een publiek van honderden mensen, Sven is zeker een toegevoegde waarde als onafhankelijk dagvoorzitter.

Tot zijn opdrachtgevers behoren onder andere AgroEnergy, Stichting Maatschappij en Veiligheid (SMV), Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) en het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB).

Door zijn inspirerende en prikkelende wijze in discussie met zijn gasten en publiek is hij een gewaardeerd dagvoorzitter en discussieleider. Sven Kockelmann denkt graag meet over de opzet en bij de voorbereiding van het programma. Wil je Sven Kockelmann inhuren als dagvoorzitter? Neem vrijblijvend contact op met Het Sprekersburo. Telefonisch via 0321 - 317 121 of via ons contactformulier. 


Deel deze pagina

Referenties

Een greep uit opdrachtgevers van Sven Kockelmann

  • Economisch Instituut voor de Bouw (EIB)
  • Nederlandse vereniging van commissarissen en directeuren (NCD)
  • AgroEnergy
  • Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN)

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Sven Kockelmann.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van dagvoorzitter Sven Kockelmann via Het Sprekersburo. Wilt u Sven Kockelmann inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Vergelijkbare dagvoorzitters

Wellicht dat één van deze dagvoorzitters ook voor jou interessant is

Sven Kockelmann inhuren als dagvoorzitter voor je evenement

Hoe kunnen we jou helpen?

Deze pagina geeft je alvast een idee over wat Sven Kockelmann voor jouw evenement kan betekenen. Wil je dagvoorzitter Sven Kockelmann inzetten als dagvoorzitter voor jouw evenement, symposium of congres? Neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan door het invullen van ons boekingsformulier, een e-mail sturen voor de mogelijkheden of stuur een bericht via onze live chat.
Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 0321 - 317 121.

Onze werkwijze

Hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kan werken.

1. Vind een dagvoorzitter
Vind op de website van Het Sprekersburo de juiste dagvoorzitter voor jouw evenement of congres.

2. Controleer de prijs en beschikbaarheid
Wij sturen je binnen één werkdag een geheel vrijblijvende offerte.

3. Plaats een gratis optie
Wij noteren bij beschikbaarheid van de dagvoorzitter een, geheel vrijblijvende, optie voor 14 dagen.

4. Bevestig de boeking
Bij akkoord op de offerte boeken wij de dagvoorzitter en sturen wij je ons boekingsformulier toe.

5. Ontvang de bevestiging
Met de, door jouw, aangeleverde gegevens sturen wij je de bevestiging van de boeking.

6. Teken en retourneer de bevestiging
Ter bevestiging zendt Het Sprekersburo je een overeenkomst die binnen vijf dagen na ontvangst ondertekend aan ons retour gestuurd moet worden.

Sven Kockelmann inhuren als dagvoorzitter, wij helpen u graag bij uw boeking

Bel ons op 0321 - 317 121, of stuur een e-mail info@hetsprekersburo.nl

Bekijk ons volledige aanbod

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Staat uw gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 dag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte met de scherpste prijs op maat.

Doeltreffende en inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vindt u een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.