Dagvoorzitter Sven Kockelmann - Foto: (c) Stijn Ghijsen / KRO-NCRV

Sven Kockelmann

Sven Kockelmann is een bekend journalist en tv-presentator en staat bekend als een scherpe dagvoorzitter.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Debatleider
  • Discussieleider
  • Interviewer

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen

Tarief categorie dagvoorzitter

€ 3.500 tot € 5.000

Om Sven Kockelmann te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Sven Kockelmann boeken als dagvoorzitter

Journalist, radio- en tv-presentator en dagvoorzitter

We kennen Sven Kockelmann van televisie programma’s als Brandpunt, Oog in oog en 1 op 1 van KRO-NCRV, OP1 en hij is regelmatig te gast bij programma’s als Jinek en Beau. Naast zijn journalistieke werkzaamheden wordt Sven regelmatig gevraagd als dagvoorzitter of discussieleider voor verschillende bijeenkomsten van het bedrijfsleven, overheid en politiek. 

Sven Kockelmann weet op een overtuigende en inspirerende manier scherpte en interactie in een programma en(of) discussie te brengen. Hij vraagt als dagvoorzitter scherpte van zichzelf, zijn tafelgasten en het publiek in de zaal. Dit levert veelal een interessant gesprek op tijdens een bijeenkomst. Mede door zijn gedegen voorbereiding, inspirerende en prikkelende wijze in gesprek en discussie maken hem tot een waardevolle dagvoorzitter. Interactie en energie zijn gegarandeerd en dè ingrediënten van een succesvol evenement.

Of het nu bijeenkomsten zijn in een kleinere setting of met een publiek van honderden mensen, Sven is zeker een toegevoegde waarde als onafhankelijk dagvoorzitter. Tot zijn opdrachtgevers behoren onder andere AgroEnergy, Stichting Maatschappij en Veiligheid (SMV), Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) en het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB).

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Sven Kockelmann

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Sven Kockelmann

Sven Kockelmann werd geboren op 26 december 1969 in Soest en is journalist en radio- en televisiepresentator. Op jonge leeftijd wist hij al dat hij journalist wilde worden en waar zijn passie lag. Na de middelbare school volgde hij de studie ‘journalistiek’ aan de School voor Journalistiek te Utrecht, die hij afrondde in 1992. Tijdens zijn opleiding liep hij stage bij Dagblad van het Binnenhof en achter de schermen bij ‘Achter het Nieuws’ en ‘Met Witteman’.

Zijn journalistiek carrière begon op drieëntwintig jarige leeftijd als redacteur bij de toenmalige omroep de VARA. Hij wist toen al dat hij uiteindelijk interviewer wilde worden. Na een korte tussenstap naar de IKON waar hij het tv-programma Kenmerk kon presenteren maakte Sven in 1993 de overstap naar de KRO. Als redacteur en verslaggever ging hij aan het werk voor de actualiteitenprogramma’s Reporter en Brandpunt, dat hij later ook mocht presenteren.

Vanaf 2006 presenteerde Sven Kockelmann verschillende programma’s op televisie, zoals Goedemorgen Nederland, De Toekomst van Nederland en Eén op één.

Sinds 2006 presenteerde Sven Kockelmann de programma’s ‘Goedemorgen Nederland’, ‘Het Grootste Taboe’, ‘De Stemwijzer’en ‘De Toekomst van Nederland’ en ‘Eén op één’. Helaas voor Sven stopte in 2014 het interviewprogramma Eén op één wat hij afwisselde met presentatrice Eva Jinek. Het programma was een tijdelijke vervanging voor Eén op één waar in 2015 een einde aan kwam. Door het vertrek van Eva Jinek naar RTL4 werden voor het nieuwe programma Op1 tien presentatoren gezocht. De naam van Sven Kockelmann werd dan ook veelvuldig genoemd en zou ook een enorme aanwinst zijn. Hij had graag weer een televisieprogramma gemaakt naar radio. Een gemiste kans volgens journalist en voormalig omroepbestuurder Ton F. Van Dijk. "Sven is veel beter dan veel van de interviewers die er nu zitten”. Een terug keer op televisie is dan ook niet uitgesloten.

Radioprogramma '1 op 1' van KRO-NCRV

Sinds 2018 is hij elke werkdag te beluisteren op Radio 1 waar hij het programma van KRO-NCRV ‘1 op 1’ presenteert. In het interviewprogramma legt hij een half uur een gast het vuur aan de schenen. Of het nu gaat om activist Afriyie over "de gezondheidsrisico's die bewust zijn genomen voor het andere virus racisme”, Minister President Mark Rutte, Johan Derksen of Peter R. de Vries. Hij gaat geen enkele gast uit de weg en zijn doel is heel simpel: “Gasten uit het actuele nieuws hun verantwoordelijkheden toetsten op hun argumenten”. Kockelmann noemt zich dan ook wel “de advocaat van de duivel”. Dries Roelvink is de enige vaste gast van het programma en geeft zijn mening over het actuele onderwerp.

Door zijn grote kennis en interview-kwaliteiten wordt hij genoemd als de beste interviewer van Nederland door collega-journalisten. Naast dat hij de Nederlandse politiek op de voet volgt, heeft hij ook veel kennis hier over. Mede daardoor schuift hij regelmatig op de late avond aan tafel bij Beau van Erven Dorens en Eva Jinek als politiek duider.

Sven Kockelmann samen met Talitha Muusse één van de presentatoren van Op1

Sinds januari 2021 presenteren Sven Kockelmann en Talitha Muusse elke zondag Op1. Tot aan de verkiezingen in maart presenteren ze samen de populaire talkshow.

Sven Kockelmann boeken als dagvoorzitter of interviewer?

Of het nu bijeenkomsten zijn in een kleinere setting of met een publiek van honderden mensen, Sven is zeker een toegevoegde waarde als onafhankelijk dagvoorzitter.

Tot zijn opdrachtgevers behoren onder andere AgroEnergy, Stichting Maatschappij en Veiligheid (SMV), Nederlands Oogheelkundig Gezelschap (NOG) en het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB).

Door zijn inspirerende en prikkelende wijze in discussie met zijn gasten en publiek is hij een gewaardeerd dagvoorzitter en discussieleider. Sven Kockelmann denkt graag meet over de opzet en bij de voorbereiding van het programma. Wil je Sven Kockelmann inhuren als dagvoorzitter? Neem vrijblijvend contact op met Het Sprekersburo. Telefonisch via 0321 - 317 121 of via ons contactformulier. 


Deel deze pagina

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Sven Kockelmann:

  • Economisch Instituut voor de Bouw (EIB)
  • Nederlandse vereniging van commissarissen en directeuren (NCD)
  • AgroEnergy
  • Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN)

Beoordelingen

Dagvoorzitterschap van Sven Kockelmann

Opdrachtgevers beoordeelden het dagvoorzitterschap van Sven Kockelmann gemiddeld met een / 10 (0 beoordelingen).

Sven Kockelmann inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Sven Kockelmann.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Sven Kockelmann via Het Sprekersburo. Wil je Sven Kockelmann inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Sven Kockelmann

Het boeken van Sven Kockelmann als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Sven Kockelmann heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Sven Kockelmann plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Sven Kockelmann.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Sven Kockelmann helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Sven Kockelmann de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Sven Kockelmann aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Sven Kockelmann te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Sven Kockelmann.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.