Spreker Janneke Willemse - Foto: (c) Janneke Willemse

Janneke Willemse

Als spreker geeft ze met 'vrouwen beleggen beter' handige tips over hoe u de leiding neemt over uw financiële toekomst.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Janneke Willemse te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Janneke Willemse boeken als spreker

Journalist, tv-presentatrice, spreker en dagvoorzitter

Janneke Willemse is journalist, presentatrice RTL Z, interviewer en veelgevraagd dagvoorzitter en spreker.

Naast haar televisie werkzaamheden is ze enthousiast privé belegger met een eigen -blog- website BlondjesBeleggenBeter.nl. Volgens Janneke blijkt uit onderzoek dat (blonde) vrouwen beter kunnen beleggen dan mannen.

Janneke is een bevlogen spreker en weet als geen ander haar publiek te boeien. Op enthousiaste wijze verzorgt Janneke lezingen over onderwerpen zoals; beleggen, de beurs, ondernemen en alles wat te maken heeft met de economie.

Haar journalistieke achtergrond gecombineerd met economische kennis Janneke Willemse ook een geliefd en veelgevraagd dagvoorzitter. Zo behoren onder andere de Rabobank, ANWB, NIBC, ABP tot haar opdrachtgevers.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Janneke Willemse

Janneke Willemse verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Janneke Willemse kan ook een lezing op maat verzorgen.

Janneke Willemse op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Janneke Willemse? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Waarom beleggen blondjes beter dan mannen!

Gevoel doet er zeker toe in de financiele wereld

Biografie Janneke Willemse

Lees meer over Janneke Willemse

Janneke Willemse werd geboren op 20 maart 1975 in Middenmeer en is journalist, presentatrice, belegger en auteur.

Janneke presenteert WNL Op Zondag (Nederland 1) en Geldzaken (7 Ditches TV) en is oprichter van de website BlondjesBeleggenBeter.nl, een knipoog naar de vele onderzoeken waaruit blijkt dat vrouwen beter beleggen dan mannen. Met haar eigen geld (zo’n 20.000 euro) belegt ze in verschillende aandelen en effecten. Iedereen kan meekijken met haar successen én ‘blonde’ mislukkingen.

Janneke Willemse begon in 2000 als economieredacteur bij de Geassocieerde Persdiensten (GPD), was daarna als redacteur/verslaggever betrokken bij de start van financiële nieuwszender RTL Z en werkte enkele jaren als presentatrice en eindredacteur bij FinanceTelevision. Ze was vervolgens 5,5 jaar lang hoofdredacteur van Belegger.nl en Beursduivel.be, twee van de grootste beleggingssites in de Benelux. Die baan zegde ze op, om zich volledig te storten op een carrière als presentatrice.

Bij onderwerpen als beleggen, ondernemen, pensioenen en de financiële sector voelt de presentatrice zich als een vis in het water. Maar ook bij bredere onderwerpen weet zij de juiste vragen te stellen en discussies in goede banen te leiden. Willemse zorgt ervoor dat uw kernboodschap wordt overgebracht, introduceert uw sprekers met de aandacht die ze verdienen, bewaakt de tijd, houdt de vaart erin en zorgt dat er zo nu en dan gelachen wordt.

Janneke Willemse is freelancer en werkt als zelfstandig ondernemer aan verschillende projecten. Sinds 2013 houdt ze bezoekers op de hoogte van haar beleggingsbelevenissen op BlondjesBeleggenBeter.nl. In 2014 organiseerde ze het seminar Beter Beleggen In Een Dag, met financiële hulp van Fintessa, Binck en Knab. In mei van 2014 vertrekt ze voor een korte periode naar Amerika, om daar een korte documentaire te maken over de gekte rondom de aandeelhoudersvergadering van de bekendste belegger ter wereld: Warren Buffet.

Boek Blondjes Beleggen Beter

Door haar fascinatie voor beleggen start Janneke Willemse in 2013 de website BlondjesBeleggenBeter.nl. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vrouwen beter beleggen dan mannen. Met haar website gaat Janneke dieper in op de wereld van beleggen en de beursvloer. In janauri 2020 verschijnt haar boek 'Blondjes beleggen beter'. Hierin neemt ze je in 7 stappen mee hoe je simpel en succesvol kan beleggen. Het boek is zo'n succes dat er inmiddels een 4e druk is. Begrijpelijk, want wie wil niet meer rendement ontvangen op zijn geld.

Dagvoorzitter, presentator en (gast)spreker

Ze is een zeer interessante spreker en verzorgt lezingen over 'succesvol beleggen', 'economie' en 'financiële toekomst'. Janneke Willemse is te boeken als spreker bij Het Sprekersburo.

Kan ik Janneke Willemse ook boeken voor een webinar?

Organiseer je binnenkort een webinar? Dan is het nu ook mogelijk om Janneke Willemse te boeken voor een online evenement of webinar. Haar webinar gaat over de onderwerpen beleggen, economie en financiën. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie en advies.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Janneke Willemse

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Janneke Willemse. Lees de enthousiaste reacties.

Janneke Willemse inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Janneke Willemse.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Janneke Willemse via Het Sprekersburo. Wil je Janneke Willemse inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Janneke Willemse

Het boeken van Janneke Willemse is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Janneke Willemse heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Janneke Willemse plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Janneke Willemse.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Janneke Willemse helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Janneke Willemse de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Janneke Willemse aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Janneke Willemse te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Janneke Willemse het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 3.500 en 5.000 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Janneke Willemse spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Aad Ouborg

Aad Ouborg

Aad Ouborg is als spreker en oprichter van het merk Princess perfect geschikt voor lezingen over ondernemerschap.

Arjen Hanssen

Arjen Hanssen

Enthousiaste expert in het toepassen van psychologie, overtuiging en (onbewuste) beïnvloeding op websites, met gegarandeerd resultaat!

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Janneke Willemse.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.