Dagvoorzitter Toine van Peperstraten inhuren als dagvoorzitter doe je bij Het Sprekersburo. - Foto: (c) NOS/Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten is sportjournalist. Als dagvoorzitter leidt hij bijeenkomsten op professionele en humoristische wijze.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie dagvoorzitter

Om Toine van Peperstraten te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Toine van Peperstraten boeken als dagvoorzitter

Sportjournalist en presentator

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Toine van Peperstraten

Lees meer over Toine van Peperstraten

Toine van Peperstraten is al bijna drie decennia een vast gezicht op de Nederlandse tv. Na 20 jaar ‘Studio Sport’ verruilde hij in 2013 de NOS voor Fox Sports (later ESPN). Daarnaast presenteerde hij programma’s als Eeuwige Roem, De IJzersterkste, EenVandaag en de Champions League bij SBS6 en Veronica. Bij ESPN is Toine momenteel te zien als presentator rond de eredivisie-wedstrijden en in het schakelprogramma Voetbal op Vrijdag.

Naast zijn tv-werk, is Toine ook al jarenlang te horen op diverse radiozenders. Op NPO Radio 1 presenteerde hij NOS Langs de Lijn, Stax & Toine (met Dionne Stax) en Blok & Toine (met Mischa Blok). Ook was hij dj op NPO Radio 2, 3FM en Radio 10. Momenteel is hij veelvuldig te horen op Radio Veronica.

Onlangs was Toine een van de winnaars van het nieuwe RTL-programma ‘De Verraders’, waarin getrouwen drie verraders moeten ontmaskeren.

Toine, die van oorsprong bedrijfskundige is, is ook al jarenlang ambassadeur van Fonds Gehandicaptensport, Special Olympics en de Eye Care Foundation.

Toine van Peperstraten inhuren als dagvoorzitter

Op innemende wijze en met veel humor brengt hij elk evenement tot een goed einde. Toine van Peperstraten heeft een brede maatschappelijke interesse. Hij verzorgt hierdoor op diverse vlakken dagvoorzitterschappen en leidt op een enthousiaste en innemende wijze discussies (met onverwacht veel humor).

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden om Toine van Peperstraten in te huren als dagvoorzitter.


Deel deze pagina

Toine van Peperstraten inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Toine van Peperstraten.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Toine van Peperstraten via Het Sprekersburo. Wil je Toine van Peperstraten inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Toine van Peperstraten

Het boeken van Toine van Peperstraten als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Toine van Peperstraten heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Toine van Peperstraten plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Toine van Peperstraten.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Toine van Peperstraten helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Toine van Peperstraten de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Toine van Peperstraten aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Toine van Peperstraten te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Toine van Peperstraten.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.