Jessica Mendels inhuren als presentator voor je evenement

Jessica Mendels is presentatrice en voice-over. Daarnaast is zij het vaste gezicht voor het merk Sabon.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Jessica Mendels?

Offerte aanvragen
Presentator Jessica Mendels - Foto: (c) Nick van Ormondt

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Jessica Mendels)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Jessica Mendels als presentator boeken

Jessica Mendels is presentatrice en voice-over. Daarnaast is zij het vaste gezicht voor het merk Sabon.

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Jessica Mendels
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Jessica Mendels

Lees meer over Jessica Mendels

Jessica Mendels is geboren en getogen in Den Haag. Als dochter van bekende clown en muzikant John Mendels (Johnny Mendola) groeien Jessica en haar zus op tussen de coulissen. Samen met hun moeder assisteren de zusjes hun vader regelmatig op het podium. Op 8 jarige leeftijd ontdekt Jessica bij theaterschool Rabarber haar liefde voor het acteren. Daarnaast is ze heel actief en begaafd op dansgebied.

In 1998 speelt Jessica haar eerste (film)rol in de televisiefilm Het glinsterend Pantser. Vanaf dan zit haar acteercarrière in de lift. Ze wordt gevraagd voor commercials en is te zien in bekende televisieseries als Westenwind, Kees & Co, Goede Tijden Slechte Tijden en Costa.

Presenteren begint voor Jessica als ze wordt gevraagd als presentatrice van het televisieprogrammaHaagende-TV bij RNN7. Het presenteren gaat haar makkelijk af en bevalt haar heel goed. Haar stemgeluid valt op bij producenten en castingbureaus. Haar stem is later dan ook te horen in verschillende commercials van grote merken.

Nadat Jessica een half jaar lang dagelijks te zien was bij LiveShop op RTL8, presenteerde zij het verborgen camera programma Trick en Treat op Veronica. Vanaf oktober 2008 presenteerde ze het zeer succesvolle programma Campinglife op RTL 4waar de meeste mensen haar waarschijnlijk van zullen kennen. In 2009 en 2010 was ze eveneens presentatrice van het RTL 4 programma Ik kom bij je eten.

Vanaf 2013 versterkt Jessica het presentatieteam van RTL Vakantie Magazine. Vanaf november 2014 presenteert Jessica het nieuwe woordspel LETRZ, iedere werkdag te zien op RTL 4.

Naast haar presentatiewerkzaamheden is zij ook het vaste gezicht voor Sabon en geeft ze lezingen met het thema ´Geluk is een keuze´.

Presentatrice, dagvoorzitter en spreker

Jessica Mendels is presentatrice en voice-over. Daarnaast is zij het vaste gezicht voor het merk Sabon.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jessica Mendels.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Jessica Mendels via Het Sprekersburo. Wil je Jessica Mendels inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Jessica Mendels in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Jessica Mendels?