Boek Aaron Mirck als spreker voor een inspirerende lezing bij Het Sprekersburo.

Aaron Mirck

Zijn lezingen gaan onder andere over onderwerpen als technologie, slimmer werken en AI

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker
  • Workshopleider

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Workshops

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Aaron Mirck te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Aaron Mirck boeken als spreker

Oprichter Aandachtswerk, auteur en spreker

Aaron Mirck is spreker over technologie, AI, digitale etiquette en slimmer werken. Hij schreef diverse boeken over technologie en is founder van Aandachtswerk, een initiatief om Nederland slimmer te laten werken.

Zijn laatste boek is een gids voor moderne etiquette: Niet appen tijdens het eten. Over dit onderwerp gaf hij ook een TEDx-Talk. Hij wil ons laten stilstaan bij de invloed van technologie op ons leven en deelt inzichten hoe we bewuster om kunnen gaan met technologie. Hieronder vind je een overzicht van zijn lezingen.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Aaron Mirck

Aaron Mirck verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Aaron Mirck kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Aaron Mirck?

In deze lezing vertelt hij over hoe Mirck overbodig leek te worden door de komst van AI. Hoe verandert AI ons werk? Maakt AI ons allemaal werkloos? Moeten we bang zijn voor AI? Hij presenteer 10 mythes over AI en leg uit hoe we ethisch en effectief aan de slag kunnen met AI.

Hij heeft een TEDxTalk gegeven over digitale etiquette. Die combineert Mirck met een quiz, waarin deelnemers (met groene en rode kaartjes) stemmen of een stelling waar of onwaar is. De winnaar wint eeuwige faam en een gesigneerd exemplaar van het boek. De quiz wordt omschreven als interactief, leuk en leerzaam.

Wat betekenen digitale etiquette voor de werkvloer? Hoe kunnen we slimmer omgaan met alledaagse technologie op het werk? De gemiddelde kantoormedewerker is 3 uur per dag aan het mailen, zit 2 uur per dag op social media en 2,5 uur op zijn telefoon. Dat kan toch slimmer? Mirck bereidt teams voor op de toekomst van werk, helpt ze om effectiever te werken en stress en verzuim tegen te gaan. Deze lezing is er ook in de vorm van een workshop van 2,5 uur.

Biografie Aaron Mirck

Lees meer over Spreker Aaron Mirck

Aaron Mirck is TEDx-spreker over bewuster omgaan met technologie en founder van Aandachtswerk.

Auteur over technologie

In 2021 bracht Mirck een dichtbundel uit over (opgroeien met) technologie: Dit algoritme deugt niet. Een bundel over dating-apps, Netflix en de platform-economie. Hij ging daarbij een experiment aan: hij liet zijn gedichten bewerken door AI en postte ze op Instagram, om te zien wie meer likes zou scoren: AI of hijzelf. Hoe hij als schrijver overbodig werd door de komst van slimme algoritmes. Dit experiment dateert overigens al uit 2021.

In 2022 bracht hij (samen met Sanne Kanis) een boek uit over digitale etiquette: Niet appen tijdens het eten. Dit boek leert je hoe het heurt op LinkedIn, groepchats, Tinder en Zoom. Het maakt de lezer wegwijs in een tijdperk van videobellen, emojibaby’s, humble brags op LinkeddIn en irritante groepschats, Dat de digitale etiquette-gids inspeelt op de tijdgeest, blijkt wel uit de gigantische hoeveelheid media-aandacht die er voor het boek was. 

Mijlpalen

Mirck gaf lezingen op podia als Pakhuis de Zwijger, The Next Web en Felix Meritis en bij bedrijven als AMS-IX, SkyBox en Samsung.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Aaron Mirck

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Aaron Mirck. Lees de enthousiaste reacties.

Aaron gaf ons een super handige workshop waarin we slimmer hebben leren werken. Hierdoor werken we met minder afleiding en stress. Ik kan het iedereen aanraden!

Skybox

Dankzij zijn toegankelijke verhaal, dat met humor en flair wordt verteld, wordt nieuwe technologie begrijpelijk voor velen. Een inspirerend en heel actueel verhaal, dat erg tot de verbeelding spreekt.

Maastricht Convention Bureau

Ik was erg onder de indruk van de lezing van Aaron Mirck. Hij ontrafelde mythes omtrent AI en gaf ook concrete voorbeelden hoe AI in ons werk te gebruiken. Ik raad iedereen aan om naar zijn lezing te luisteren. Hij is een inspirerende spreker en een expert op het gebied van AI.

JBR management consultants & corporate finance

Aaron Mirck inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Aaron Mirck.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Aaron Mirck via Het Sprekersburo. Wil je Aaron Mirck inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Aaron Mirck

Het boeken van Aaron Mirck is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Aaron Mirck heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Aaron Mirck plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Aaron Mirck.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Aaron Mirck helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Aaron Mirck de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Aaron Mirck aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Aaron Mirck te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Aaron Mirck het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Aaron Mirck is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Aaron Mirck spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Ad van Wijk

Ad van Wijk

De topman van het jaar 2008 heeft drie wetten over energie waarover hij spreekt tijdens zijn inspirerende lezingen.

Marc van Eck

Marc van Eck

Marc is een inspirerende spreker en ondernemer op gebied van leiderschap, internal branding, positionering en klantgericht handelen.

Jan Roelfs

Jan Roelfs

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Aaron Mirck.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.