Arjan Elbers boeken als spreker voor een inspirerende lezing over arbiedsmarkt en onderwijs doe je bij Het Sprekersburo.

Arjan Elbers

Zijn lezingen gaan onder andere onderwerpen als arbeidsmarkt, onderwijs, hr en recruitment.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Debatleider
 • Spreker
 • Workshopleider

Beschikbaar voor

 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Workshops

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Arjan Elbers te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Arjan Elbers boeken als spreker

Strategic Recruitment Challenger en spreker

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Arjan Elbers

Arjan Elbers verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Arjan Elbers kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Het mbo als de gouden generatie
 • Recruitmentstrategie voor de toekomst
 • Recruitmentmarketing
 • Anders kijken naar arbeid
 • Arbeidsmarkt en recruitment inspiratie

Presentaties of webinar van Arjan Elbers?

Leer kijken naar de totale capaciteit van arbeid binnen je organisatie en vergeet de “standaard” vaste vacature even (strategie).

Welke factoren heb je nodig om succesvol regie op recruitment te kunnen voeren (strategie en concreet toepasbaar).

Iedereen zoekt ze, maar hoe beweegt de mbo-er en wat zoeken ze bij jou als werkgever (strategie en concreet toepasbaar).

Maak kennis met heftige, leuke (recruitment) marketing campagnes (inspiratie en fun).

Arjan Elbers op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Arjan Elbers? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Compilatie Arjan Elbers als spreker

Arjan Elbers over Recruitment

Biografie Arjan Elbers

Lees meer over Arjan Elbers

Elbers (bouwjaar 1978) is een Brabander in hart en nieren. Arjan doet niet aan stijldansen, drama en koriander, doet wel aan Italiaanse wijn, veel droge humor en het spelen van piano.

Hij werkte ruim 10 jaar in (inter)nationaal corporate- en bureau recruitment voordat hij in 2009 zelfstandig ondernemer werd.

Arjan is trotse oprichter en mbo Talent Magician van de non-profit Stichting Guruz (briljante online gastcolleges voor maximaal mbo) sinds 2022.

Verder is hij lekker bezig als voorzitter van Recruiters United, bestuurder bijKiqit, mede-eigenaar & recruitmentstrateeg van Getnoticed en adviseur bij Purple Squirrel Effect. En deelt zijn kennis als auteur van Het Recruitment Fundament en producer van het RTL-Z programma How to get noticed. 

Als veelgevraagd spreker in Nederland en België daagt hij graag de status quo uit. Hier gaat hij in een hoog energie-level los over de arbeidsmarkt, het mbo als de gouden generatie en recruitmentstrategie voor de toekomst.


Deel deze pagina

Boeken van Arjan Elbers

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Arjan Elbers de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

Boek Arjan Elbers Het Recruitment Fundament

Het Recruitment Fundament

Aanbevelingen voor Arjan Elbers

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Arjan Elbers. Lees de enthousiaste reacties.

Meet Arjan Elbers: Inspirerende spreker, geen poeha. Als op en top recruitment guru, zet hij vanuit zijn hart de mbo-wereld op z’n kop met Guruz!

KPN

We hebben met onze directie en management een buitengewoon interessante lezing gehad van Arjan Elbers over de arbeidsmarkt en recruitment. Kwalitatief van erg hoog niveau. Arjan weet als geen ander recruitmentinhoud op deze enthousiaste manier over te brengen.

The Rental Group

Arjan Elbers is één van die weinige sprekers waar je absoluut naar wil luisteren. Zeer goed voorbereid met actuele kennis van zaken, scherp op de inhoud, bijzonder inspirerend en een gezonde dosis humor.

Job Personeelsmakelaar

Elbers? Beetje gek, enorm gedreven maar wel de allerbeste spreker!

OptiGroup AB

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Arjan Elbers:

 • The Rental Group
 • KPN
 • Job Personeelsmakelaar
 • OptiGroup AB

Beoordelingen

Lezingen van Arjan Elbers

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Arjan Elbers gemiddeld met een 8.1 / 10 (4 beoordelingen).

Arjan Elbers inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Arjan Elbers.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Arjan Elbers via Het Sprekersburo. Wil je Arjan Elbers inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Arjan Elbers

Het boeken van Arjan Elbers is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Arjan Elbers heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Arjan Elbers plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Arjan Elbers.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Arjan Elbers helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Arjan Elbers de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Arjan Elbers aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Arjan Elbers te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Arjan Elbers het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Arjan Elbers is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Arjan Elbers spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Arjan Elbers! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Wouter de Vries jr.

Wouter de Vries jr.

Wouter schrijft niet alleen boeken op het gebied van dienstenmarketing, maar is ook een begenadigd en boeiende spreker over marketing en management.

Richard van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk

Als spreker gaan zijn inspirerende lezingen gaan over wereldtrends, technologie en marketing.

Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas

Drs. Adjiedj Bakas is trendwatcher des Vaderlands en als spreker erg nuchter en humoristisch met een positieve insteek.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Arjan Elbers.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.