Boek Arjen Hanssen als spreker voor een inspirerende lezing bij Het Sprekersburo.

Arjen Hanssen

Zijn lezingen gaan over het toepassen van psychologie en overtuiging en beïnvloeding.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker
  • Trainer

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Trainingen

Tarief categorie spreker

€ 1.000 tot € 2.000

Om Arjen Hanssen te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Arjen Hanssen boeken als spreker

Trainer, spreker en conversie optimalisatie specialist

Arjen Hanssen is spreker en trainer op gebied van pyschologie, overtuiging en (onbewuste) beïnvloeding.

Hij is gefascineerd over de werking van het menselijk brein, met name hoe het onbewust onze keuzes beïnvloedt. Met vijftiend jaar ervaring in onderzoek bij vooraanstaande bedrijven onthult Arjen inzichten over effectieve websitepraktijken.

Zijn masterclasses en workshops delen bewezen psychologische overtuigingstechnieken, die hij zelf in de praktijk heeft getest. Door deze psychologische principes toe te passen, stuur je het gedrag van je bezoekers in de juiste richting, wat de kans op hogere conversies en concrete resultaten vergroot.

Arjen heeft eerder succesvol gewerkt met bedrijven zoals Jumbo Supermarkten, New York Pizza en ABN AMRO. Arjen Hanssen is te boeken als spreker en trainer bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Arjen Hanssen

Arjen Hanssen verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Arjen Hanssen kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Arjen Hanssen

Lees meer over Spreker Arjen Hanssen

Arjen Hanssen is gegrepen door hoe ons brein werkt. En vooral: door de manier waarop het - onbewust - onze keuzes bepaalt. En dus ook die van jouw doelgroep!

De afgelopen 15 jaar heeft Arjen bij toonaangevende bedrijven onderzoek gedaan naar wat wel en niet werkt op websites. Op basis van deze inzichten geeft hij masterclasses en workshops over het succesvol toepassen van psychologische overtuigingstechnieken. Hij heeft alle technieken zelf getest in de praktijk.

Met behulp van deze principes uit de psychologie stuur je het gedrag van je bezoeker in de juiste richting. Daardoor neemt je kans op een hogere conversie - en dus harde resultaten - aanzienlijk toe.

Arjen hielp eerder al bedrijven als Jumbo Supermarkten, New York Pizza en ABN AMRO met het overtuigender maken van hun website. Hij wordt positief beoordeeld door zijn inhoudelijke kennis en aanstekelijk enthousiasme.

Boek Arjen nu als spreker en hij laat je zien hoe je zelf verleiding kunt toevoegen aan jullie website en zo het brein van jullie websitebezoekers kunt prikkelen en overtuigen!


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Arjen Hanssen

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Arjen Hanssen. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Arjen Hanssen inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Arjen Hanssen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Arjen Hanssen via Het Sprekersburo. Wil je Arjen Hanssen inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Arjen Hanssen

Het boeken van Arjen Hanssen is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Arjen Hanssen heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Arjen Hanssen plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Arjen Hanssen.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Arjen Hanssen helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Arjen Hanssen de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Arjen Hanssen aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Arjen Hanssen te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Arjen Hanssen het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 1.000 en 2.000 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Arjen Hanssen spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Cor Molenaar

Cor Molenaar

Auteur van diverse boeken en hoogleraar E-Marketing & Distance Selling. Cor is spreker op het gebied van succesvolle ondernemingen.

Geert Hommes

Geert Hommes

Arend Jan Boekestijn

Arend Jan Boekestijn

Oud-Tweede Kamerlid Arend Jan geeft als spreker lezingen over o.a. de Eurocrises, onze samenleving en het politieke klimaat.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Arjen Hanssen.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.