Spreker Mario Bierkens - Foto: (c) Mario Bierkens

Mario Bierkens

Marco is een ondernemende en energieke spreker. Tijdens zijn presentatie staat verandering in het bedrijfsleven centraal.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Mario Bierkens te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Mario Bierkens boeken als spreker

Ondernemer, spreker, realisatiecoach en auteur Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Mario Bierkens

Mario Bierkens verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Mario Bierkens kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Inspirerend leiderschap
  • Succesvol ondernemen
  • Slagkracht sales vergroten
  • Optimalisatie bedrijfsresultaten
  • Vergroot uw realisatiekracht: realiseren van ambities en doelstellingen
  • Impact vergroten van inspanningen
  • Verbeteren van duurzame inzetbaarheid van medewerkers
  • Succes bij tegenwind

Biografie Mario Bierkens

Lees meer over Spreker Mario Bierkens

‘Inspireren en het mobiliseren van mensen om datgene te doen wat nodig is om ambitieuze plannen te realiseren’. Dat staat centraal tijdens de presentaties van Mario Bierkens. Want hoe vaak nemen we als leiders ons niet voor dat het dit jaar anders moet, schrijven mooie plannen, communiceren over ambities, terwijl resultaten uit blijven? We lijken te blijven steken in goede voornemens zonder tastbaar resultaat. Weet dat uw organisatie daar niet uniek in is. Slechts vier procent van alle voornemens worden daadwerkelijk gerealiseerd. Uw gedrag en dat van uw medewerkers is dé succesfactor om de realisatiekracht van uw organisatie te vergroten. Mario maakt daarom vanuit de gedragswetenschap de praktische vertaalslag naar het bedrijfsleven en reikt u concrete tips en technieken aan hoe u medewerkers in beweging kunt krijgen.

Mario Bierkens adviseert en begeleidt als partner van Intenza ondernemers en directies bij het realiseren van hun ambities. Tevens heeft hij zijn sporen in de topsport verdiend door coaches van topsportteams te begeleiden meer uit hun teams te halen. Mario wordt vaak omschreven als scherp, humoristisch, praktisch, confronterend, energiek, snel met een continue focus op bewegen en het resultaat. Het bijwonen van zijn presentatie levert u gegarandeerd minimaal drie Quick Wins op welke u á la minute en zonder hoge investeringen kunt implementeren.

Mario is auteur van enkele managementboeken, waaronder Gedrag als succesfactor, De management makeover en Leren excelleren.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Mario Bierkens

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Mario Bierkens. Lees de enthousiaste reacties.

De presentatie voor onze vakgroep Orthopedie was inspirerend, verhelderend en zeer succesvol. Met zijn frisse en duidelijke presentatiestijl weet hij alle aanwezigen bewust te maken van de noodzaak tot veranderen. En met concrete, pakkende voorbeelden helpt hij tevens hoe we deze verandering kunnen realiseren.

Wout Rosenberg, orthopedisch chirurg St. Franciscus ziekenhuis Roosendaal

Een praktische en direct toepasbare aanpak. Op onze afdelingen waren direct positieve verbeteringen merkbaar.

Robert Borgers, Manager Maag, Darm & Lever, UMCG

Mario is een zeer bevlogen energieke spreker die je aan het denken zet en nuttige tips geeft over hoe je tot excellente prestaties kunt komen.

Innovam - Nieuwegein

Mario weet met zijn energieke optredens en realisatie aanpak leiders in beweging te krijgen om het beste uit hun team te halen!

William Korstanje, Directeur Inhouse Services Tempo Team

Mario is een passievolle, straight forward spreker die middels tastbare praktijkvoorbeelden duidelijk maakt dat wij meer invloed hebben op het gedrag van onze voetballers dan wij denken en met praktische tips dit gedragsveranderingsproces handen en voeten geeft

Geert Busselers, Hoofd Jeugdopleiding NAC

Mario Bierkens heeft ons ondernemers aangenaam verrast met een presentatie over de aanpak van ons zeer herkenbare dagelijkse gedragspatronen. Veel aha erlebnissen en praktische tips.

Mathieu Souren, voorzitter Ondernemersvereniging Zoetermeer

Mario Bierkens inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Mario Bierkens.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Mario Bierkens via Het Sprekersburo. Wil je Mario Bierkens inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Mario Bierkens

Het boeken van Mario Bierkens is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Mario Bierkens heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Mario Bierkens plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Mario Bierkens.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Mario Bierkens helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Mario Bierkens de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Mario Bierkens aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Mario Bierkens te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Mario Bierkens het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Mario Bierkens is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Mario Bierkens spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Carl Rohde

Carl Rohde

Internationale trendwatcher en spreker op het gebied van cultuur en sociologie.

Kristof Cuppens

Kristof Cuppens

Kristof Cuppens is een inspirerende spreker op gebied van leiderschap, krachtige communicatie, effectiviteit, eigenaarschap en leiderschapsontwikkeling.

Tycho Luijten

Tycho Luijten

Tycho spreekt over onderwerpen als B2B marketing, strategie, demand generation en strategie.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Mario Bierkens.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.