Stefan Leijnen

Stefan Leijnen spreekt over AI technologie, robotkunst en futuristische scenario’s.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Stefan Leijnen te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Stefan Leijnen boeken als spreker

Lector in Artificial Intelligence en keynote spreker

  • Lector kunstmatige intelligentie aan de Hogeschool Utrecht
  • Lid van board of directors European AI, Data & Robotics Association (Adra)
  • Bestuurder AiNed investeringsprogramma van de Nederlandse AI coalitie

Stefan Leijnen is oprichter van het Asimov Institute en Lector Intelligent Data Systems aan de Hogeschool Utrecht. Hij doet onderzoek naar artificial intelligence, ethiek en innovatie, waarbij menselijke waarden als transparantie, vertrouwen, creativiteit en autonomie centraal staan.

Daarnaast heeft hij als strategisch consultant bedrijven geholpen bij het ontwikkelen van een digitale strategie en is hij als adviseur verbonden aan de Nederlandse AI Coalitie, een publiek-private samenwerking gericht op het versterken en versnellen van AI in Nederland.

Eerder werkte hij als Chief Technology Officer bij War Child aan een e-learning programma voor kinderen in vluchtelingenkampen, en als onderzoeker in Amsterdam, Berkeley, Boston, Liverpool en Vancouver. Hij is beoefenaar van zen meditatie en verbindt in zijn werk elementen.

Stefan Leijnen is te boeken als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Stefan Leijnen

Stefan Leijnen verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Stefan Leijnen kan ook een lezing op maat verzorgen.

Stefan Leijnen verbindt A.I. technologie, robotkunst en futuristische scenario’s met actuele thema’s en weet ze in een historisch perspectief te plaatsen.

Deep learning, dataficatie en het gevoel van een steeds beperktere autonomie zijn met elkaar verbonden en onderdeel van een groter verhaal dat begint ver voor de uitvinding van de computer. 

In zijn presentaties verbindt hij A.I. technologie met actuele thema’s; afhankelijk van het publiek is dit gericht op ethische vragen en dilemma’s, kunst en creativiteit, technologie en waarom AI werkt, toekomstscenario’s, AI governance en digitale transformatie.

 

Stefan Leijnen op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Stefan Leijnen. Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

De Toekomst van AI

ChatGPT wat moeten we ermee?

Technologie en innovatie over AI

Biografie Stefan Leijnen

Lees meer over Spreker Stefan Leijnen


Deel deze pagina

Podcast Stefan Leijnen

De toekomst van AI: een diepgaand gesprek met Stefan Leijen

Dr. Stefan Leijnen is werkzaam bij de Hogeschool Utrecht als lector van het lectoraat Artificial Intelligence, waar hij onderzoek doet naar toepassingen van artificial intelligence en data-gedreven innovatie. Mensgerichte waarden als transparantie, vertrouwen, creativiteit en autonomie staan daarbij centraal.

Luister en abonneer op Spotify Bekijk meer podcasts

Aanbevelingen voor Stefan Leijnen

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Stefan Leijnen. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Stefan Leijnen inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Stefan Leijnen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Stefan Leijnen via Het Sprekersburo. Wil je Stefan Leijnen inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Stefan Leijnen

Het boeken van Stefan Leijnen is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Stefan Leijnen heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Stefan Leijnen plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Stefan Leijnen.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Stefan Leijnen helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Stefan Leijnen de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Stefan Leijnen aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Stefan Leijnen te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Stefan Leijnen het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Stefan Leijnen spreekt op evenement over een groot aantal onderwerpen welke vooral gericht zijn op artificial intelligence (AI) en digitale transformatie. In Nederlands en Engels.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Stefan Leijnen! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Eva de Mol

Eva de Mol

Dr. Eva de Mol is expert op gebied van ondernemerschap, innovatie, wetenschap, ai en investeringen.

Ben van der Burg

Ben van der Burg

Voormalig schaatser Ben van der Burg geeft als spreker lezingen over het bereiken van doelen en het overleven als ondernemer.

Bas Haring

Bas Haring

Bas is hoogleraar op de Universiteit van Leiden en probeert als spreker op een toegankelijke manier de wetenschap uit te leggen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Stefan Leijnen.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.