Ayca Szapora boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Ayca Szapora

Ze is een gepassioneerd spreker op gebied van wetenschap, brein, gedrag, communicatie en verandering.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 3.500 tot € 5.000

Om Ayca Szapora te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Ayca Szapora boeken als spreker

Neurowetenschapper, bedrijfskundige, cognitief psycholoog en spreker

Ontdek de fascinerende wereld van neurowetenschap en cognitieve psychologie met Ayca Szapora! Als neurowetenschapper, cognitief psycholoog, auteur, coach en bedrijfskundige neemt Ayca je mee op een boeiende reis door de complexiteit van het menselijk brein. Met een energieke en humoristische benadering onthult ze de intrigerende trucjes die je brein met je uithaalt.

Leer van Ayca hoe je effectief communiceert, verbinding maakt en zowel je eigen als andermans gedrag positief kunt beïnvloeden. Als gepassioneerde spreker slaat ze moeiteloos de brug tussen wetenschap en praktijk, waardoor haar uitgebreide kennis voor een breed publiek toegankelijk wordt. Haar levendige presentaties zijn niet alleen inspirerend, maar bieden ook waardevolle inzichten die direct toepasbaar zijn.

Tijdens haar boeiende lezingen behandelt ze een breed scala aan onderwerpen, waaronder de werking van creativiteit in het brein, onbewuste cognitieve strategieën, effectieve communicatie, het maken van verbinding en het stimuleren van positieve gedragsverandering. Met haar interactieve en humoristische presentaties laat ze zien hoe verandering in ons brein tot stand komt en hoe je dit proces kunt bevorderen.

Ayca Szapora boek je als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Ayca Szapora

Ayca Szapora verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Ayca Szapora kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Ayca Szapora?

Ayca Szapora op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Ayca Szapora. Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Inspirerende lezingen van Ayca Szapora

Biografie Ayca Szapora

Lees meer over Spreker Ayca Szapora


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Ayca Szapora

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Ayca Szapora. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Ayca Szapora inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Ayca Szapora.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Ayca Szapora via Het Sprekersburo. Wil je Ayca Szapora inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Ayca Szapora

Het boeken van Ayca Szapora is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Ayca Szapora heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Ayca Szapora plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Ayca Szapora.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Ayca Szapora helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Ayca Szapora de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Ayca Szapora aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Ayca Szapora te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Ayca Szapora het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Ayca Szapora is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Ayca Szapora spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Ayca Szapora! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Margriet Sitskoorn

Margriet Sitskoorn

Ze is waarschijnlijk de bekendste vrouwelijke brein deskundige van Nederland en daarnaast veelgevraagd spreker.

Erik Schoppen

Erik Schoppen

Als merkexpert en neurowetenschapper is Erik veelgevraagd spreker over hersenen, merk, gedrag, vertrouwen en leiderschap.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Ayca Szapora.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.