Boek het Brunel Solar Team als spreker voor een inspirerende lezing bij Het Sprekersburo.

Brunel Solar Team

Een inspirerende lezing over onderwerpen als team performance, duurzaamheid en high-end technologische innovaties.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Brunel Solar Team te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Brunel Solar Team boeken als spreker

Studenten van TU Delft, Brunel Solar Team, zonneracers Nuna, sprekers

Elk jaar zetten 18 studenten van de TU Delft voor anderhalf jaar hun studie opzij om aan een nieuwe zonneauto te ontwikkelen. Organisatorische, creatieve, technische, theoretische en praktische vaardigheden worden gecombineerd tot een auto en team van wereldklasse.

Het Brunel Solar Team stelde samen met Wubbo Ockels de negen winnende factoren op die samen het succes vormen van de teams. In 2022 begeleidde teamcoach Marc Lammers het team met hun auto de Luna in Zuid-Afrika.

Tijdens hun lezing vertellen twee tot vijf studenten over hun project dat vooral gaat over duurzaamheid, innovaties en teamwork. Zo spreken ze over onderwerpen als duurzaamheid, high-end technologische innovaties, solar challenges en de succesfactoren van het team en de auto.

Het Brunel Solar Team inspireert je om het maximale uit je bedrijf en medewerkers te halen. De lezingen kenmerken zich door veel kennis, enthousiasme en energie van de ambitieuze zonneracers. Ook is het mogelijk om naast een lezing de zonneauto op locatie of het evenement te bewonderen.

Interesse in een inspirerende lezing door het Brunel Solar Team? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. Afhankelijk van de wensen bedenken we samen de juiste insteek.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Brunel Solar Team

Brunel Solar Team verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Brunel Solar Team kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Brunel Solar Team?

Biografie Brunel Solar Team

Lees meer over Spreker Brunel Solar Team


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Brunel Solar Team

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Brunel Solar Team. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Brunel Solar Team inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Brunel Solar Team.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Brunel Solar Team via Het Sprekersburo. Wil je Brunel Solar Team inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Brunel Solar Team

Het boeken van Brunel Solar Team is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Brunel Solar Team heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Brunel Solar Team plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Brunel Solar Team.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Brunel Solar Team helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Brunel Solar Team de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Brunel Solar Team aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Brunel Solar Team te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Brunel Solar Team het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Brunel Solar Team spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Arjen Banach

Arjen Banach

Een veelgevraagd spreker en organisatiefuturoloog. Thema's o.a. verandermanagement, innovatie, werkgeluk en leiderschap.

Ben Kuiken

Ben Kuiken

Jim Stolze

Jim Stolze

Jim Stolze is een bevlogen spreker op gebied van Artificial Intelligence, innovatie en tech.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Brunel Solar Team.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.