Jan Rotmans als spreker boeken voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprerkersburo.

Jan Rotmans

Zijn lezingen gaan over onder andere over duurzaamheid en transities.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Webinars

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Jan Rotmans te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Jan Rotmans boeken als spreker

Hoogleraar transitiekunde aan Erasmus Universiteit Rotterdam, wetenschapper en spreker

  • Winnaar Groene Pluim 2011
  • Oprichter Rotradamus in 2011
  • Professor Duurzame transities en syteeminnovatie Erasmus Universiteit Rotterdam vanaf 2004
  • Bedenker, mede-oprichter en voormalig voorzitter van de URGENDA
  • Sinds 2004 hoogleraar Transitiekunder aan Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Auteur van onder andere boeken als Omwenteling, De Perfecte ston, Omarm de chaos en Verandering van tijdperk

Professor Jan Rotmans is hoogleraar aan de Erasmus Universiteit Rotterdam op gebied van klimaatverandering en transitiekunde.

Hij is een gerenommeerd spreker en wordt beschouwd als een internationale autoriteit op het gebied van duurzaamheid en transitie. Daarnaast is hij bestsellerauteur van verschillende wetenschappelijke boeken als ‘Omarm de Chaos’, ‘Verandering van Tijdperk’, ‘In het oog van de orkaan’ en ‘Omwenteling’. Hij spreekt over onderwerpen als duurzaamheid, verandering, transitie, systeeminnovaties, duurzame ontwikkeling en duurzame samenleving. Tijdens zijn lezing brengt hij iedereen in beweging om na te denken waar we nu staan, welke kansen er zijn en wat we zelf kunnen doen om de toekomst mooier in te kleuren.

Als je op zoek bent naar een inspirerende en motiverende spreker voor jouw volgende evenement of webinar over veranderingstransitie, dan is Jan Rotmans een perfecte keuze als keynote spreker. Hij kan helpen met inzicht te krijgen in de toekomst van transities en biedt praktische oplossingen voor de uitdagingen waarvoor we op dit moment staan.

Jan Rotmans inhuren voor een lezing, presentatie of transitie-sessie? Neem contact op met Het Sprekersburo en bespreek hoe Jan Rotmans jouw volgende bijeenkomst kan verrijken.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Jan Rotmans

Jan Rotmans verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Jan Rotmans kan ook een lezing op maat verzorgen.

Jan Rotmans op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Jan Rotmans. Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

MGA event - Online keynote Jan Rotmans

Trends & Transitie: lezing Jan Rotmans

Lezing kennispoort Verloskunde Academiecongres 2020

Biografie Jan Rotmans

Lees meer over Spreker Jan Rotmans

Jan Rotmans is een pionier en visionair op zijn vakgebied en heeft een internationale reputatie. Hij is een internationaal gereputeerd duurzaamheids- en transitiewetenschapper die al sinds 1985 bezig is met duurzaamheid en met transities. Hij onderzoekt niet alleen het WAT (duurzaamheid), maar ook het HOE (transities), dus de weg naar een duurzame samenleving.

Het verhaal van Jan Rotmans zet mensen in beweging. Hij inspireert bedrijven om tijdens deze overgangsperiode van snelle veranderingen de juiste keuzes te maken en dit te vertalen in een bedrijfsstrategie.

Jan Rotmans was ooit de jongste hoogleraar in Nederland en de eerste in Nederland die op klimaatverandering promoveerde. Hij heeft 2 jaar gewerkt bij de Verenigde Naties in New York, aan de evaluatie van het mondiale duurzaamheidsbeleid. Heeft daarna twee interdisciplinaire onderzoeksinstituten opgericht, ICIS in Maastricht en DRIFT in Rotterdam. Hij heeft het vakgebied transitiekunde op de kaart gezet in Nederland en in Europa en was directeur van het nationale transitieonderzoeksnetwerk KSI. Jan Rotmans is ook heel praktisch ingesteld en heeft een schat aan ervaring met duurzame praktijkprojecten in binnen- en buitenland. Hij heeft in 2008 de Urgenda opgericht, een actie-organisatie om Nederland nog sneller duurzaam te maken. Heeft een toekomstvisie ontwikkeld, Nederland duurzaam in 2040 en werkt aan icoonprojecten om die visie te realiseren.

Hoofdaandachtsgebieden daarin zijn duurzame energie, duurzame gebiedsontwikkeling en duurzame gebouwde omgeving. Jan Rotmans staat heel hoog genoteerd in de duurzame top 100 en heeft een eigen bedrijf op het gebied van duurzaamheid, Rotradamus.

Gastspreker

Jan Rotmans, hoogleraar transitiekunde, is een veel gevraagde keynote spreker op het gebied van duurzaamheid en transities.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Jan Rotmans

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Jan Rotmans. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Jan Rotmans inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jan Rotmans.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Jan Rotmans via Het Sprekersburo. Wil je Jan Rotmans inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jan Rotmans

Het boeken van Jan Rotmans is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jan Rotmans heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Rotmans plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Jan Rotmans.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jan Rotmans helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jan Rotmans de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Jan Rotmans aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jan Rotmans te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Jan Rotmans het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Jan Rotmans is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Jan Rotmans spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Sabine Uitslag

Sabine Uitslag

Pauline van Aken

Pauline van Aken

Beitske Visser

Beitske Visser

Inspirerende lezing van de enige bekende Nederlandse vrouwelijke autocoureur.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jan Rotmans.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.