Spreker Jan Jonker - Foto: (c) Jan Jonker

Jan Jonker

Als spreker richt prof.dr. Jan Jonker zich op de vraag hoe je duurzaamheid in bedrijven krijgt.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 3.500 tot € 5.000

Om Jan Jonker te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Jan Jonker boeken als spreker

Professor doctor Jan Jonker is naast bedrijfskundige en organisatieadviseur ook hoogleraar duurzaam ondernemen aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Daarnaast is hij de afgelopen jaren hoogleraar social ondernemen & nieuwe businessmodellen aan de Toulouse Business School geweest.

Jan Jonker is schrijver van bestsellers als 'Duurzaam organiseren', 'De kunst van veranderen', 'New Business models' en 'Inleiding in maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen'. Hij schrijft artikelen en columns over transitie, business modellen, duurzaamheid en de circulaire economie. 

Tijdens zijn lezingen spreekt hij over verschillende onderwerpen als ‘samen werken aan waardecreatie’, ‘het ontwikkelen van nieuwe duurzame businessmodellen’, ‘de uitdaging van circulaire economie’ en ‘circulair ondernemen en organiseren’.

Kortom een inspirerende lezing aangevuld met mooie voorbeelden en stellingen die bij het publiek de nodige vragen zullen oproepen. Jan Jonker gaat graag de discussie aan!

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Jan Jonker

Jan Jonker verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Jan Jonker kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Jan Jonker

Lees meer over Jan Jonker

Prof. dr. Jan Jonker, Hoogleraar Duurzaam Ondernemen, werkt aan de Nijmegen School of Management van de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij richt zich op de vraag hoe je 'duurzaamheid' in bakstenen en boterkoekjes en dus in bedrijven krijgt. Hij is o.a. auteur van de 'groene' bestseller 'Duurzaam Denken Doen'.

In 2012 initieerde hij onderzoek naar 'Nieuwe Business Modellen' (NBM's). In 2013 werkte hij hij met ruim dertig onderzoekers in twaalf landen aan een Nederlands en Europees vervolg op dit onderzoek in tien landen (zie: www.nieuwebusinessmodellen.info).

Op 1 februari 2013 verscheen een nieuw boek onder zijn redactie 'Werken aan de WEconomy'. Hij is te typeren als een kritische optimist met een neiging tot betrokken activisme. Wat hem betreft is werken aan duurzaamheid de organisatie- en veranderkundige opgave van deze tijd.

Zijn laatst verschenen boek Nieuwe Business Modellen (2014) biedt een leidraad om te komen tot een volwaardig alternatief voor conventionele business modellen. Iedereen kan hiermee aan de slag om zelf een NBM op te zetten of aan te scherpen, zodat duurzame initiatieven wel succesvol van de grond komen. Het boek biedt achtergrondinformatie, een scala aan voorbeelden, tips en checklists.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Jan Jonker

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Jan Jonker. Lees de enthousiaste reacties.

Jan Jonker inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jan Jonker.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Jan Jonker via Het Sprekersburo. Wil je Jan Jonker inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jan Jonker

Het boeken van Jan Jonker is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jan Jonker heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Jonker plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Jan Jonker.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jan Jonker helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jan Jonker de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Jan Jonker aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jan Jonker te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Jan Jonker het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Jan Jonker is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Jan Jonker spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Marc van Eck

Marc van Eck

Marc is een inspirerende spreker en ondernemer op gebied van leiderschap, internal branding, positionering en klantgericht handelen.

Remy Bonjasky

Remy Bonjasky

Motiverende spreker op gebied van oa risico's nemen, passie, concurrentie en oplossingsgericht denken en kansen zien.

Foppe de Haan

Foppe de Haan

Foppe de Haan leidde sc Heerenveen naar de Champions League en Jong Oranje naar twee EK-titels.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jan Jonker.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.