Cor Hospes

Zijn lezingen gaan over content marketing, storytelling, guerrillamarketing en marketing trends

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Spreker
 • Trainer
 • Workshopleider

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Presentaties
 • Trainingen
 • Workshops

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Cor Hospes te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Cor Hospes boeken als spreker

Journalist, schrijver, copywriter, coach, trainer en spreker

Cor maakt verhalen. Hij is ondernemer en auteur van acht marketing- en managementboek. Ook is hij host van de podcast ‘Hart voor Zaken’ waarin ondernemers vertellen over hun liefde voor hun bedrijf, hun mensen en de wereld om hen heen.

Hij spreekt in binnen- en buitenland over thema’s als liefdevol leiderschap, luisteren, binden en boeien van medewerkers, de zin en onzin van purpose, storyteling en contentmarketing.

Cor Hospes is te boeken als spreker, trainer en dagvoorzitter bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Cor Hospes

Cor Hospes verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Cor Hospes kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Cor Hospes

Lees meer over Spreker Cor Hospes

Cor Hospes, geboren in 1963 te Heerenveen, is freelance journalist. Gespecialiseerd op het gebied van lifestyle (culinair, reizen, design) en marketing(communicatie).

Schrijver en mediatrainer
Hij schrijft voor de bekendste kranten en (vak)tijdschriften in ons land. Ook doet hij copy- en conceptklussen voor bedrijven en (non-profit) organisaties, en is hij actief als mediatrainer.

Guerrillamarketing
In mei 2007 verschijnt zijn boek: ‘Guerrillamarketing: nieuwe sluiproutes naar het hart van je klant’ bij uitgeverij Haystack . Intussen derde druk en genomineerd voor de PIM Marketing Literatuurprijs 2007. Sindsdien geeft hij regelmatig lezingen/workshops over het onderwerp guerrillamarketing. Bedrijven geeft hij guerrilamarketing advies op maat. Najaar 2008 in de winkel: Reismenu , het eerste kook-, reis- en leesboek van ons land. Voorjaar 2009 verschijnt zijn tweede marketingboek, ook bij Haystack.

Lezing, dagvoorzitter en forumleider
Cor Hospes is ook dagvoorzitter en forumleider op seminars en congressen.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Cor Hospes

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Cor Hospes. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Cor Hospes inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Cor Hospes.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Cor Hospes via Het Sprekersburo. Wil je Cor Hospes inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Cor Hospes

Het boeken van Cor Hospes is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Cor Hospes heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Cor Hospes plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Cor Hospes.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Cor Hospes helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Cor Hospes de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Cor Hospes aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Cor Hospes te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Cor Hospes het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Cor Hospes is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Cor Hospes spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Cor Hospes! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Frans Reichardt

Frans Reichardt

Frans Reichardt is een veelgevraagd spreker op gebied van klantgerichtheid en klantbeleving.

Jos Burgers

Jos Burgers

Een van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland. Als echte marketingman gaat hij in op klantbeleving.

Wouter de Vries jr.

Wouter de Vries jr.

Wouter schrijft niet alleen boeken op het gebied van dienstenmarketing, maar is ook een begenadigd en boeiende spreker over marketing en management.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Cor Hospes.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.