Boek Josje Smeets als spreker voor een inspirerende lezing bij Het Sprekersburo.

Josje Smeets

Haar lezingen gaan onder andere over psychologie, brein, vitaliteit, persoonlijk leiderschap, werkdruk en werkgeluk.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Webinars

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Josje Smeets te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Josje Smeets boeken als spreker

Gelukspsycholoog, spreker, auteur, theatermaker

Josje Smeets is gelukspsycholoog en jarenlang verbonden als docent aan Maastricht University. Josje deelt haar passie over positieve psychologie en neuropsychologie op inspirerende en laagdrempelige wijze.

Tijdens haar interactieve en energieke lezingen leert Josje haar publiek dat (werk)geluk deels maakbaar is en laat haar publiek aan den lijve ondervinden hoe.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Josje Smeets

Josje Smeets verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Josje Smeets kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Josje Smeets?

Geluk is grotendeels maakbaar. Je moet alleen weten hoe. Deze lezing leert je alles over hoe geluk werkt in het brein en hoe je je mindset kunt ombuigen naar een positieve mindset. Je ontvangt tal van tips en tricks om een levenlang geluk te ervaren.

Een lezing die deelnemers leert en actief aan de slag zet om meer werkgeluk te ervaren. Centraal staat het gegeven dat (werk)geluk deels maakbaar is en dus begint bij de medewerker zelf. Boordevol praktische tips, tools, oefeningen en meer. Eventueel toegespitst op actuele thema’s, zoals het hybride werken / het aantrekken en behouden van nieuw talent / werken met millennials / werken met generatie Z ed.

Het ontwikkelen van een stevige persoonlijke visie draagt bij aan meer (werk)geluk? Mensen met voldoende zelfkennis hebben immers meer het gevoel van grip en controle over hun leven, hun carrière, hun relaties en wat al niet meer. Een persoonlijke visie leunt op de volgende 3 pijlers: Wie ben ik?, Wat kan ik? en Wat wil ik? Deze interactieve lezing leert je om met alle drie de pijlers aan de slag te gaan en op die manier niet alleen zelf meer geluk te ervaren, maar dit ook over te brengen op anderen.

Biografie Josje Smeets

Lees meer over Spreker Josje Smeets

Josje Smeets is een enthousiaste en inspirerende gelukspsycholoog die haar publiek graag bewust maakt van het feit dat geluk deels maakbaar is. Waar psychologen zich jarenlang richtten op mensen die kampten met mentale problematiek, probeert de positieve psycholoog deze problemen juist een stapje voor te zijn. Want, aldus Josje, als je snapt hoe geluk werkt in het brein en op welke ‘knopjes’ er gedrukt kunnen worden om het geluksgevoel te vergroten, dan helpt dit enorm bij het voorkomen van depressie, burn-out en wat al niet meer. Hoe mooi is dat?

Al Josjes lezingen zijn interactief, want -is haar overtuiging- pas wanneer mensen weten hoe ze een geluksgevoel kunnen oproepen en dit daadwerkelijk ondergaan, zullen ze de kennis hieromtrent beter opnemen en er later ook vaker mee aan de slag gaan. Daarom wisselt Josje theorie over brein en psychologie telkens af met uitdagende sociale oefeningen en experimenten die erg gewaardeerd worden door het publiek. Gelukkig worden is immers hard werken.

Josje Smeets heeft als gelukspsycholoog meer dan 20 jaar ervaring in het veld. Zij werkte jarenlang in de GZ, waaronder het Pieter Baan Centrum en is tevens 8 jaar lang verbonden geweest als docent psychologie aan Maastricht University. Reeds in 2005 richtte zij haar eigen psychologisch adviesbureau HelloBetty op, maar sinds 2018 richt zij zich enkel nog op (werk)geluk en de positieve psychologie.

Josje is spreker, theatermaker (theatercollege Geluk zonder Bullsh*t), coach, trainer en auteur van het boek Happy in 100 dagen (2020). Zij werkt door heel Nederland incompany bij bedrijven om aldaar het geluksgehalte van de medewerkers hoog te houden middels het trainen van managementteams, het geven van (werk)gelukslezingen en workshops en middels executive coaching. 
Daarnaast schrijft Josje graag. Haar eerste boek Happy in 100 dagen verscheen eind 2020 en zij blogt regelmatig voor verschillende media (waaronder WendyOnline en Bedrock Magazine). Tot slot verschijnt Josje regelmatig als expert in de landelijke pers, zoals RTL Nieuws, Hart van Nederland en de Nederlandse kranten.
Eind 2022 is haar theatertour gestart met de voorstelling Geluk zonder Bullsh*t. Dit doet ze samen met presentator Bas Van Mulken (L1).

Een presentatie van Josje Smeets is een onvergetelijke ervaring door haar verfrissende kijk op geluk én de energie waarmee ze dit brengt.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Josje Smeets

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Josje Smeets. Lees de enthousiaste reacties.

Josje Smeets inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Josje Smeets.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Josje Smeets via Het Sprekersburo. Wil je Josje Smeets inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Josje Smeets

Het boeken van Josje Smeets is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Josje Smeets heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Josje Smeets plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Josje Smeets.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Josje Smeets helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Josje Smeets de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Josje Smeets aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Josje Smeets te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Josje Smeets het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Josje Smeets is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Josje Smeets spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Job van den Berg

Job van den Berg

Als spreker deelt Job van den Berg, een autoriteit op het gebied van data en AI, inspirerende inzichten en praktische kennis over de transformatieve kracht van AI tijdens zijn lezingen.

Renée van Holsteijn

Renée van Holsteijn

Renée van Holsteijn is een zeer inspirerende spreker over de boeiende invloeden van AI.

Dominic Seldis

Dominic Seldis

Deze Britse contrabassist is in Nederland bekend geworden als jurylid van het programma Maestro.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Josje Smeets.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.