Jan Wouters als spreker inhuren voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Jan Wouters

Een inspirerend spreker op gebied van de toekomst van automotive & mobiliteit, innovatie en technologie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 1.000 tot € 2.000

Om Jan Wouters te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Jan Wouters boeken als spreker

Onderzoeker, auteur, blogger en spreker

Een inspirerend, verrassend en interactief spreker op het gebied van de toekomst van mobiliteit.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Jan Wouters

Jan Wouters verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Jan Wouters kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Mobiliteit 2030
  • Tesla business case
  • Trendcatching en voorspellingen
  • Combipakket Future Tech
  • Tech Cabaret (A.I. quantum computing, kernfusie, data science, 4D printing, 6G, superintelligentie, smart tracking devices, de hyperloop en nog veel meer zeer interessante technologieën komen aan bod)

Presentaties of webinar van Jan Wouters?

Van de plug-in hybride truck uit 1899 naar de zelfrijdende Mercedes uit 1995. Van de connected car en de geautomatiseerde auto naar de zelflopende voetganger. Van de concurrentie tussen batterijen en waterstof naar shared mobility en de toekomst van stadslogistiek en milieuproblematiek. Met een saus gevuld met big data, IOT, 5G en 6G, 4D printing en kunstmatige intelligentie, kan de reis naar de mobiliteit van de toekomst beginnen. En om de zaak in perspectief te plaatsen loopt het verleden er hier en daar ludiek doorheen. Eventueel als toetje af te ronden met een unieke en hilarische automotive quiz!

Dat Tesla erg vernieuwend is in de automotive industry, zal niemand ontkennen. Het adagium If you can’t beat them, join them is voorbij. If you can’t beat them, do the opposite is dé manier om succesvol te zijn. In de Tesla Businesscase worden talloze veelal disruptieve vernieuwingen voor het voetlicht gebracht. Praktisch zeer bruikbaar. Doe uw voordeel daarmee!

Zij die kennis hebben voorspellen niet. Zij die voorspellen, hebben geen kennis zei de Chinese wijsgeer Lao-Tse 2700 jaar geleden al. Toch waag ik een poging. Je kunt al een heel eind komen als je een mix maakt van kennis van historische voorspellingen, het ontdekken van diverse manieren van foutdenken en een praktische filosofische benadering van maatschappelijke, economische en technologische ontwikkelingen. Verrassing gegarandeerd!

Een combinatie van Mobiliteit 2030, de businesscase van Tesla en Trendcatching en Voorspellingen. Deze mix wordt geserveerd in een cocktail van wetenschap, humor, inspiratie, verrassing en indien gewenst gaming. Uniek in haar soort!

Een cabareteske voorstelling van het vakgebied trendwatching, ongekend en verrassend! A.I., quantum computing, kernfusie, data science, 4D printing, 6G, superintelligentie, smart tracking devices, de hyperloop en nog veel meer zeer interessante technologieën komen aan bod. Hier en daar worden wat filterbubbels en de voorspellingsformule van Wouters op de technologieën losgelaten. Nieuwe frisse inzichten gewaarborgd!

Biografie Jan Wouters

Lees meer over Spreker Jan Wouters

Ir. drs. Jan Wouters is een unieke trendcatcher. Hij keert de breed geaccepteerde trends binnenste buiten, zet ze op de kop, kneed deze en kijkt dan wat er van over is; het resultaat zal u verrassen!

De focus hierbij ligt op slimme en schone mobiliteit van de toekomst: van de waterstofeconomie tot shared mobility, van nulemissie stadslogistiek tot aan blockchain, van hybride technieken tot aan big data, van de toekomst van milieuwetgeving tot aan kunstmatige intelligentie en van de connected voetganger tot aan de vliegende auto


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Jan Wouters

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Jan Wouters. Lees de enthousiaste reacties.

Jan Wouters inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jan Wouters.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Jan Wouters via Het Sprekersburo. Wil je Jan Wouters inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jan Wouters

Het boeken van Jan Wouters is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jan Wouters heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jan Wouters plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Jan Wouters.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jan Wouters helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jan Wouters de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Jan Wouters aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jan Wouters te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Jan Wouters het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Jan Wouters is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Jan Wouters spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Daniel Seesink

Daniel Seesink

Een verrassende spreker die de biologie van het gedrag van dieren gebruikt als spiegel voor het gedrag van mensen. Apen vormen zijn inspiratiebron.

Margot Ribberink

Margot Ribberink

Haar specialisaties zijn de natuur, de mens en het weer. Als spreker deelt zij haar passie voor deze onderwerpen.

Josje Smeets

Josje Smeets

Josje deelt haar passie over positieve psychologie en neuropsychologie op inspirerende en laagdrempelige wijze.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jan Wouters.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.