Biografie Jef Staes

Lees meer over Jef Staes

Jef Staes (België, 1956) is een autoriteit op het gebied van lerende en innoverende organisaties. Hij heeft professionele ervaring als Telecom Expert, Software Ontwikkelaar, Training Manager en Corporate Learning Officer. Vandaag is Jef bekend als internationale keynote spreker, gast spreker, auteur en TedX spreker. Zijn verhalen en boeken zijn gegarandeerde eye-openers en zijn mindset op het gebied van organisatieontwikkeling en onderwijs is een inspiratiebron voor velen.

De wereld verandert sneller en sneller. De nood voor duurzame en disruptieve innovatie is nooit zo groot geweest. Scholen, organisaties, bedrijven en regio’s meten zich aanpassen aan deze nieuwe wereld en moeten hun leer- en innovatievermogen dramatisch verhogen. Onderwijs en bedrijven slagen er echter niet in om de juiste organisatiecultuur te ontwikkelen die disruptieve innovatie, gebaseerd op passie voor talenten, mogelijk maakt. Jef’s presentaties focussen op de uitdagingen en de oplossingen die organisaties nodig hebben om te kunnen overleven in dit tijdperk.

Jef heeft het lef om de discussie op gang te brengen over de fundamentele uitdagingen in organisaties en over onderwijs met een vleug humor en drama. Je hangt aan zijn lippen tot het einde van zijn speech.

Jef Staes