Boek Reneé van Holsteijn als spreker voor een inspirerende lezing bij Het Sprekersburo.

Renée van Holsteijn

Haar lezingen gaan over de boeiende invloeden van Artificial intelligence.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 1.000 tot € 2.000

Om Renée van Holsteijn te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Renée van Holsteijn boeken als spreker

Spreker

 

Reneé van Holsteijn is een inspirerende spreker op gebied van Artificial intelligence (AI).

Haar lezingen gaan over Artificial intelligence, ChatGPT, Midjourney, HeyGen en alle andere ontwikkelingen. Reneé haar lezingen en creatieve sessies zijn energiek, begrijpelijk, optimistische vol met praktische voorbeelden.

Wat is de impact van Artificial intelligence op ons dagelijks leven. Hoe beinvloedt AI creativiteit zoals schilderkunst, muziek en fotografie? Welke impact heeft AI op onze planeet en maatschappij? Wat zijn de gevolgen van AI? Van machine en deep learning tot de ethiek en bias. Ze brengt haar kennis en enthousiasme over ingewikkelde onderwerpen graag over op haar publiek.

Reneé van Holsteijn is te boeken als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Renée van Holsteijn

Renée van Holsteijn verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Renée van Holsteijn kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Renée van Holsteijn

Lees meer over Renée van Holsteijn


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Renée van Holsteijn

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Renée van Holsteijn. Lees de enthousiaste reacties.

Renée van Holsteijn inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Renée van Holsteijn.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Renée van Holsteijn via Het Sprekersburo. Wil je Renée van Holsteijn inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Renée van Holsteijn

Het boeken van Renée van Holsteijn is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Renée van Holsteijn heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Renée van Holsteijn plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Renée van Holsteijn.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Renée van Holsteijn helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Renée van Holsteijn de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Renée van Holsteijn aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Renée van Holsteijn te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Renée van Holsteijn het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Renée van Holsteijn is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Renée van Holsteijn spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Melvin Redeker

Melvin Redeker

Een inspirerende spreker die met zijn verhaal zal aantonen hoe samenwerking en innovatie van groot belang zijn en tot grootse resultaten zal kunnen leiden.

Jos Burgers

Jos Burgers

Een van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland. Als echte marketingman gaat hij in op klantbeleving.

Willem Gunneman

Willem Gunneman

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Renée van Holsteijn.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.