Spreker Pauline van Aken - Foto: (c) Pauline van Aken

Pauline van Aken

Specialist op het gebied van communicatie en presentatie. Ze spreekt onder meer voor presentatoren en woordvoerders.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Pauline van Aken te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Pauline van Aken boeken als spreker

Presentatie- & communicatietrainer, coach en auteur van de boeken! Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Pauline van Aken

Pauline van Aken verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Pauline van Aken kan ook een lezing op maat verzorgen.

- 'BOEIEND PRESENTEREN met Durf, Leer en Presenteer, zet je onderneming neer'.

Biografie Pauline van Aken

Lees meer over Pauline van Aken

Pauline van Aken heeft 10 jaar TV ervaring als presentator. Ze is afgestudeerd logopedist en heeft zich daarna gespecialiseerd in communicatie en presentatie. Sinds 1992 begeleidt ze onder meer radio- en tv-presentatoren, leidinggevenden, advocaten, woordvoerders en ondernemers. 

Van Aken traint op mentaal, fysiek en emotioneel niveau met een uitgekiende combinatie van praktijkervaring en theoretische kennis. Dit doet zij o.a. met behulp van de door haar ontwikkelde BIAAR-methode ®, die de trainee op efficiënte wijze tot een optimale communicatie en boeiende presentatie brengt, vanuit eigenwaarde, zelfvertrouwen en kracht.

De trainee wordt zich bewust van zijn specifieke aandachtspunten op het gebied van presentatie en communicatie en leert o.a.: 

- gestructureerd, duidelijk & to the point een boodschap overbrengen,
- synchroniciteit van gedachten en spreken, met behoud van spontaniteit en ontspanning,
- in dialoog blijven met z’n toehoorder(s) en bij interactie de,
- lijn van het verhaal kunnen vasthouden. 

De trainee leert effectief, boeiend en duidelijk communiceren & zichzelf presenteren. 

Met bewustzijn van de non-verbale en verbale communicatie & regie over zichzelf, komt de trainee op efficiënte en respectvolle wijze tot een optimale samenwerking in communicatie met opdrachtgevers, klanten en collega’s. 

Bedrijven waar Pauline van Aken traint en getraind heeft, zijn onder andere Rabobank, ING, ABN-Amro, Schretlen, Getronics PinkRoccade, Microsoft, Björn Borg, Zwitserleven, Rijkswaterstaat en de Universiteit Wageningen.

Pauline heeft als presentatrice diverse televisieprogramma's op haar naam staan, zoals AT5 nieuws, SBS6 Hart van Nederland, Actie Nieuws, Start op 6, en het Vakantie Journaal. Voor het 12e achtereenvolgende jaar is zij de stem van Nickelodeon. 

In het tv-programma "Nieuws aan tafel" van RTL4 was zij te gast tijdens het eerste lijsttrekkersdebat (januari 2003) om als deskundige de lichaamstaal van de vier politici te analyseren. Naar aanleiding hiervan gaf ze in oktober 2003 haar eerste boek uit, met de titel: “Wat wil je nou eigenlijk zeggen: communiceren en jezelf laten zien”. Haar tweede boek,“Durf, leer en presenteer: zet jezelf neer is specifiek gericht op presenteren en bevat handvatten voor een ontspannen en boeiende presentatie. Eind 2009 kwam de studie-editie hiervan uit.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Pauline van Aken

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Pauline van Aken. Lees de enthousiaste reacties.

Pauline van Aken inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Pauline van Aken.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Pauline van Aken via Het Sprekersburo. Wil je Pauline van Aken inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Pauline van Aken

Het boeken van Pauline van Aken is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Pauline van Aken heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Pauline van Aken plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Pauline van Aken.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Pauline van Aken helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Pauline van Aken de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Pauline van Aken aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Pauline van Aken te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Pauline van Aken het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Pauline van Aken is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Pauline van Aken spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Ben Kuiken

Ben Kuiken

Minke Booij

Minke Booij

Jaap van Ginneken

Jaap van Ginneken

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Pauline van Aken.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.