Johan de Keyser boeken als spreker doe je bij Het Sprekersburo

Johan de Keyser

Zijn lezingen gaan over onderwerpen als samenwerking en leiderschap.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Johan de Keyser te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Johan de Keyser boeken als spreker

Ondernemer, coach, schrijver en spreker

Johan de Keyser is ondernemer, team development coach, auteur en spreker.

In 1997 richtte hij zijn bedrijf Essento op en sindsdien traint hij individuen en teams op weg naar ‘The Optimal Performance’. Hoe kom je samen weer krachtig vooruit!

Hij is een gepassioneerde spreker die zijn publiek weet te boeien over inspirerende lezingen over thema’s als samenwerking en leiderschap. Daarmee schuwt hij interactie en uitdagende onderwerpen niet en dat alles met de nodige humor.

Zijn publiek gaat naar huis met nieuwe inzichten en praktische tips die ze meteen kunnen toepassen in hun werk en binnen hun team. ‘Food for thought and action’, op weg naar dat TOPniveau met optimale prestaties. Hierdoor ontwikkelen individuen zich tot krachtige persoonlijkheden die binnen. Dreamteams optimaal kunnen samenwerken.

Johan de Keyser is te boeken als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Johan de Keyser

Johan de Keyser verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Johan de Keyser kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Johan de Keyser?

Gebaseerd op mijn boek ‘Bouw je Dreamteam’, dat in 2018 bij LannooCampus verscheen, geef ik je een paar prikkelende inzichten en een aantal handige tools mee om je mensen met meer plezier efficiënter te laten samenwerken. Daarbij staat het ontwikkelen van de vier teamkwaliteiten: ’te vertrouwen zijn’, ‘expressief kunnen zijn’, ‘afspraken maken en aansprakelijk houden’ en ‘monitoren’ centraal.

Hoe kan je een coachende met een directieve leiderschapsstijl combineren, waardoor dwarsliggers weer onder de sporen gaan liggen en jouw organisatie opnieuw richting het realiseren van geweldige dromen dendert? Dat leg ik je graag uit tijdens een no-nonsense keynote.

Problemen kan je best niet meer oplossen, beweer ik als auteur van het boek ‘Bouw je dreamteam’. Je kan beter al die lastige situaties tot op het bot uitklaren en ontdekken uit welke mogelijkheden je kan kiezen om er op een andere manier mee om te gaan.

Humor kan ontwapenend én verbindend zijn. Je krijgt een bredere kijk op hét communicatiemiddel bij uitstek ‘humor’. En je leert hoe hoog (of laag) je H.Q. is. Dit Humor Quotiënt wordt tijdens de lezing gemeten en je krijgt een aantal tips om in een uitstekende humorconditie te geraken.

Een geüpdatete, interactieve en beklijvende (avond)voorstelling van 100 minuten over de magische remedie tegen de dagelijkse waan. Op zoek naar zin en zen. Een onvergetelijke voorstelling met ‘zelfzorg’ en ‘veerkracht’ als centrale thema’s. Gebaseerd op het boek ‘Dynamisch evenwicht, van (on)macht naar kracht.’

Biografie Johan de Keyser

Lees meer over Spreker Johan de Keyser


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Johan de Keyser

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Johan de Keyser. Lees de enthousiaste reacties.

Johan de Keyser inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Johan de Keyser.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Johan de Keyser via Het Sprekersburo. Wil je Johan de Keyser inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Johan de Keyser

Het boeken van Johan de Keyser is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Johan de Keyser heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Johan de Keyser plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Johan de Keyser.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Johan de Keyser helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Johan de Keyser de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Johan de Keyser aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Johan de Keyser te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Johan de Keyser het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Johan de Keyser is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Johan de Keyser spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Thijs Launspach

Thijs Launspach

Inspirerende spreker op gebied van stress, burn-out, werkdruk, mentale gezondheid en millennials.

Tycho Luijten

Tycho Luijten

Tycho spreekt over onderwerpen als B2B marketing, strategie, demand generation en strategie.

Leen Zevenbergen

Leen Zevenbergen

Een gedreven en boeiende spreker op het gebied van management, leiderschap, duurzaamheid en artificial intelligence.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Johan de Keyser.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.