Sprekers Manuel Adamini | Foto: Manuel Adamini | (c) All rights reserved

Manuel Adamini

Spreker over klimaat, verantwoord beleggen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Spreker
  • Workshopleider

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Webinars
  • Workshops

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Manuel Adamini te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Manuel Adamini boeken als spreker

 

 

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Manuel Adamini

Manuel Adamini verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Manuel Adamini kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Manuel Adamini

Lees meer over Manuel Adamini

Manuel Adamini is een internationaal erkend expert op het vlak van klimaatverandering en verantwoord beleggen. Hij heeft gedegen kennis van risico’s en kansen die uit klimaatverandering voortkomen en hun impact op ondernemingen en beleggingen daarin. Ook kent hij de globale en Europese politieke context goed.

Manuel is een frequent en veelzijdig spreker en moderator, zowel op grote conferenties als in een kleinere ronde tafel setting. Hij heeft bijgedragen aan vele internationale en Nederlandse publicaties.

Manuel werkt sinds 2015 bij een stichting gehuisvest in Londen, welke als denktank inzake klimaatfinanciering wereldwijd aanzien geniet. Hij heeft deze stichting geholpen om te groeien van vier naar veertig medewerkers, met representatie op alle continenten. Daarvoor was Manuel zeven jaar lang werkzaam als Hoofd Verantwoord Beleggen bij vermogensbeheerder ACTIAM. Hier overtuigde Manuel de directie om klimaatrelevante investeringen van minimaal EUR 1 miljard te doen. Ook is hij vier jaar lang bestuurslid geweest van het prestigieuze Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) International Board, dat corruptie in de delfstoffensectoren tegengaat. Eerder werkte Manuel bij bank-verzekeraar Fortis, waar hij een globale klimaatstrategie ontwikkelde.

Manuel is een Duitser die al 20 jaar in Nederland woont. Hij heeft in Maastricht, Aken en Montreal economie  gestudeerd. Hij spreekt vloeiend Duits, Nederlands en Engels, en beheerst ook de Franse taal goed.

Manuel Adamini als dagvoorzitter

Naast inspirerend spreker is Manuel Adamini ook in te huren als professioneel dagvoorzitter. Als dagvoorzitter biedt hij een scherpe visie en leidt hij alles in goede banen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Manuel Adamini

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Manuel Adamini. Lees de enthousiaste reacties.

Manuel Adamini inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Manuel Adamini.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Manuel Adamini via Het Sprekersburo. Wil je Manuel Adamini inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Manuel Adamini

Het boeken van Manuel Adamini is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Manuel Adamini heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Manuel Adamini plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Manuel Adamini.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Manuel Adamini helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Manuel Adamini de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Manuel Adamini aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Manuel Adamini te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Manuel Adamini het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Manuel Adamini spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Joop Alberda

Joop Alberda

Als sportbestuurder werd hij bekend vanwege zijn successen als volleybalcoach en directeur bij NOC*NSF.

Maxime Verhagen

Maxime Verhagen

Hans Steenbergen

Hans Steenbergen

Hans Steenbergen verzorgt trendpresentaties op gebied van hospitality en foodservice. Hij wordt ook wel 'foodservice-filosoof' genoemd.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Manuel Adamini.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.