Marc van Eck boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Marc van Eck

Kritisch visionair op het gebied van merken en leiderschap. Hij zal u tijdens zijn presentatie gegarandeerd inspireren.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Marc van Eck te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Marc van Eck boeken als spreker

In 2019 richtte hij New Growth Strategies op, een strategisch marketingadviesbureau dat klant helpt bij het veroveren van een unieke en authentieke positie in de markt met het merk als kompas.  In de afgelopen jaren heeft hij talloze merken en organisaties geholpen met hun positionering in allerlei branches.

Met een indrukwekkende achtergrond als marketeer bij Procter & Gamble gedurende 8 jaar en als strategieconsultant bij Bain & Company, heeft Marc een solide basis als afgestudeerd bedrijfseconoom. Als initiatiefnemer van de Internal Branding Groepering van het NIMA en sinds 2005 geregistreerd als Register Marketeer, bekleedt hij sinds 2017 de positie van voorzitter van het college van Register Marketeers. Ook fungeert hij als voorzitter van de Effie-jury voor merkcampagnes en de jury van de Dutch Marketing Awards.

Van zijn hand verschenen meerdere boeken op het gebied van groei-  en marketingstrategie, waaronder de bestsellers ‘Groeiversnellers’ en ‘Het succes van Internal Branding’. 

Als veelgevraagd spreker weet Marc van Eck snel tot de kern te komen en boeit hij zijn publiek van de eerste tot de laatste minuut. Zijn lezingen, die gaan over leiderschap, positionering, innovatie, klantgericht handelen, internal branding en strategie, kenmerken zich door scherpzinnigheid en authenticiteit. Marc geeft zijn publiek de energie om gezamenlijk of individueel te bouwen aan een sterk merk.
Boek Marc van Eck als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Marc van Eck

Marc van Eck verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Marc van Eck kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Het succes van Internal Branding
  • Business Plan op 1 A4
  • Karaktervol Positioneren
  • Business Strategy
  • Innovatie
  • Leiderschap
  • Klantgericht handelen

Biografie Marc van Eck

Lees meer over Spreker Marc van Eck

Marc van Eck, afgestudeerd Bedrijfseconoom (Groningen) en Register Marketeer, is mede-oprichter van strategisch marketingadviesbureauBusiness Openers en een van Europa’s topsprekers op het gebied van Merkpositionering, Internal Branding en Business Strategie. Hij werkte 8 jaar als marketeer bij Procter & Gamble en als strategieconsultant bij Bain & Company. Hij is tevens voorzitter van NIMA Groepering Internal Branding en initiatiefnemer van het innovatieve en duurzame espressomerk Medellín Secret.

De afgelopen twaalf jaar heeft Marc van Eck vele merken geholpen bij hun merkpositionering en het waarmaken hiervan. Van Eck weet organisaties op een lijn te krijgen en dit ook echt te realiseren. Door zijn adviezen functioneert bij veel profit en ook non-profit organisaties het merk als richtinggever voor strategie, communicatie, innovatie en klantgericht handelen. Hierbij gebruikt hij de zogeheten BrandPostioner© en BrandHouse©; modellen die door hemzelf zijn ontwikkeld om tot een karaktervolle en aantrekkelijke positionering te komen en ook echt het merk als kompas te kunnen gebruiken.

Marc van Eck is mede-auteur van het boek ‘Internal Branding in de Praktijk – het merk als kompas’ dat in 2008 werd verkozen tot marketingboek van het jaar en de bestseller Businessplan op 1 A4, over succesvoller worden met de methodiek OGSM. Zijn laatste boek ‘Het succes van Internal Branding – sterke merken bouwen en onderhouden’ werd door Tijdschrift voor Marketing bekroond met 5 sterren en is daarmee een ‘absolute must’.

Marc van Eck spreekt -letterlijk- aan met zijn pragmatische en kritische visie op merken en leiderschap. Laat je inspireren tijdens een van zijn lezingen of neem contact met hem op voor coaching. Hij helpt je altijd verder.


Deel deze pagina

Boeken van Marc van Eck

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Marc van Eck de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

karaktervol-positioneren

Karaktervol positioneren

bij-twijfel-doen

Bij twijfel doen

De waarde van twijfel bij kleine en grote beslissingen

het-succes-van-internal-branding

Het succes van Internal Branding

Een sterk merk bouwen en onderhouden

Aanbevelingen voor Marc van Eck

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Marc van Eck. Lees de enthousiaste reacties.

Marc van Eck inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Marc van Eck.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Marc van Eck via Het Sprekersburo. Wil je Marc van Eck inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Marc van Eck

Het boeken van Marc van Eck is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Marc van Eck heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Marc van Eck plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Marc van Eck.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Marc van Eck helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Marc van Eck de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Marc van Eck aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Marc van Eck te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Marc van Eck het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Marck van Eck spreekt over verschillende onderwerpen zoals ondernemerschap, business plan en strategy, innovatie, leiderschap, internal branding, klantgericht handelen, karaktervol positioneren en bouwen van een sterk merk.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Marc van Eck! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Jos Burgers

Jos Burgers

Een van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland. Als echte marketingman gaat hij in op klantbeleving.

Ron Simpson

Ron Simpson

Ron Simpson deelt als ondernemer, graag zijn inzichten over marketing, branding en strategie.

Manon van Essen

Manon van Essen

Onderneemster en spreker Manon van Essen ontwikkelde een gezonde pizzapunt met haar succesvolle onderneming Magioni.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Marc van Eck.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.