Don Eijndhoven boeken als spreker voor een inspirerende lezing over cyber security.

Don Eijndhoven

Als cybersecurity specialist spreekt Don Eijndhoven over cyber security en digitale veiligheid.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Don Eijndhoven te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Don Eijndhoven boeken als spreker

Don Eijndhoven is cybersecurity specialist en spreekt regelmatig over cyber security, digitale veiligheid, cyber warfare, digitale geopolitiek, online privacy of cybercrime.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Don Eijndhoven

Don Eijndhoven verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Don Eijndhoven kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Cyber security
  • Digitale veiligheid
  • Cyber warfare
  • Digitale geopolitiek
  • Online privacy
  • Cybercrime

Biografie Don Eijndhoven

Lees meer over Spreker Don Eijndhoven

Don Eijndhoven is oprichter en eigenaar van Argent Consulting, al meer dan 10 jaar een toonaangevend strategisch managementadviesbureau dat is gespecialiseerd in Cyber Securty. Inmiddels heeft Don een gevestigde reputatie in de IT beveiligingssector als adviseur, thought leader, interm-CISO en strategist bij grote en globaal opererende enterprises.

Hij heeft een lange carrière achter zich met passies zoals militaire geschiedenis en vechtsporten ging hij de Cyberwereld in en is daar nog steeds werkzaam als cyber expert.

Don is gastlector bij de Nyenrode Business Universiteit, waar hij cyber security strategie en management doceert binnen het Cyber Resilience curriculum. Daarnaast werkt hij nauw samen met verschillende internationale denktanks om complexe problemen in het Cyber-domein op te lossen.

Eijndhoven schrijft voor verschillende technologie-georiënteerde websites en tijdschriften en spreekt op belangrijke conferenties over onderwerpen zoals digitale spionage en oorlogsvoering, misdaad op het internet, identiteitsfraude en de internationale politiek rondom Cyber. Als spreker staat Don Eijndhoven bekend om zijn vermogen om complexe technische zaken te reduceren tot een logische en begrijpelijke informatie en zijn lezingen te versterken met illustraties, anekdotes en de nodig humor.

De digitale ontwikkelingen in Nederland gaan snel. Voor een land dat zo zwaar op het internet vertrouwt, is dat een goede zaak. Maar hoe sluiten deze ontwikkelingen aan bij wat er buiten de Nederlandse grenzen gebeurt? Don spreekt onder andere over hoe regeringen elkaar behandelen in het internationale'cyber'-stadium, hoe militairen digitale oorlogsvoering gebruiken en hoe gebeurtenissen zich voordoen in de internationale samenwerking tegen cybercriminelen. Politieke en juridische aspecten komen ook uitgebreid aan de orde.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Don Eijndhoven

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Don Eijndhoven. Lees de enthousiaste reacties.

Don Eijndhoven inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Don Eijndhoven.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Don Eijndhoven via Het Sprekersburo. Wil je Don Eijndhoven inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Don Eijndhoven

Het boeken van Don Eijndhoven is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Don Eijndhoven heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Don Eijndhoven plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Don Eijndhoven.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Don Eijndhoven helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Don Eijndhoven de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Don Eijndhoven aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Don Eijndhoven te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Don Eijndhoven het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Don Eijndhoven spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Arnold Vanderlyde

Arnold Vanderlyde

Arnold Vanderlyde geeft lezingen en presentaties over vitaliteit, ondernemerschap, communicatie, doelen stellen en motivatie.

Peter Joosten

Peter Joosten

Peter Joosten is futurist, spreker en biohacker. Hij spreekt over mensverbetering en de impact op mens en maatschappij.

Hennie Kuiper

Hennie Kuiper

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Don Eijndhoven.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.