Pacelle van Goethem boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Pacelle van Goethem

Als meest gevraagd coach en spreker verzorgt ze lezingen op het gebied van overtuigen, stem en beïnvloeden.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Coach
  • Spreker
  • Trainer

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 3.500 tot € 5.000

Om Pacelle van Goethem te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Pacelle van Goethem boeken als spreker

Gedragswetenschapper, beïnvloedingspsycholoog , bestsellerauteur en spreker

Drs. Pacelle van Goethem deed onderzoek op het gebied van stem, invloed en overtuigen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch centrum Groningen. Als gedragswetenschapper en beïnvloedingspsycholoog ontdekte ze de link tussen overtuigen en ontspanning.

Met haar methode leert ze mensen en organisaties hun charisma te gebruiken en zo hun overtuigingskracht te vergroten. Dit heeft Pacelle door vertaald naar haar lezingen op gebied van overtuigen, charisma, invloed en stempsychologie.

Hoe maak je een geweldige entree? Is charisma te leren? Wat zijn de tactieken van overtuigen? Hoe kom je krachtiger over? Allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens haar lezingen. Daarnaast organiseert ze masterclasses over de verschillende thema’s, zoals ‘online overtuigen’ en adviseert ze als coach de top van politiek en bedrijfsleven.

Als bestsellerauteur schreef ze de boeken ‘Macht aan de aardige mens’ en ‘IJs verkopen aan eskimos, de psycologie van overtuigen’. In 2014 bracht ze het audioboek ‘De psychologie van het overtuigen’ uit.

Meer informatie over haar lezing, tarief of beschikbaarheid? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Pacelle van Goethem

Pacelle van Goethem verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Pacelle van Goethem kan ook een lezing op maat verzorgen.

Pacelle van Goethem op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Pacelle van Goethem? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Is charisma te leren?

Zó maak je een entree

True Persuasion - our mission

Biografie Pacelle van Goethem

Lees meer over Pacelle van Goethem

Drs. Pacelle van Goethem is onderzoeker, schrijver en Nederland's meest gevraagde spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed.

Ze specialiseerde zich bij Psychologie en Massacommunicatie en deed onderzoek naar stem, invloed en overtuigen aan de Radboud Universiteit en Het Medisch Academisch Centrum Groningen. Zij ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen.

Pacelle ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. Ze bundelde haar kennis in haar eerste boek: 'IJs verkopen aan Eskimo's - leer je invloed vergroten en onzichtbaar overtuigen' welke in 2009 verscheen.

Gehoord worden. Dat is ons doel voor mensen met een goed idee.
Zelfs de briljantste geesten lukt het soms niet om te overtuigen. Bijvoorbeeld door bescheidenheid, abstract vertellen of te ver voor de troepen uit zijn. Of andere agenda’s. Pacelle van Goethem geeft een methode voor overtuigingskracht. Ze ontdekte de wetmatigheden van overtuigen en onthult ze met plezier. Ze laat mensen hun stijl van overtuigen ontdekken en leert hen hoe ze hun stijl onmiddellijk kunnen versterken.


Deel deze pagina

Boeken van Pacelle van Goethem

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Pacelle van Goethem de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

Boek Pacelle van Goethem - Macht aan de aardige mens

Macht aan de aardige mens

Shortcuts naar overtuigingskracht

Boek Pacelle van Goethem - IJs verkopen aan eskimo's

IJs verkopen aan eskimo's

De psychologie van overtuigen

Boek Pacelle van Goethem - True Persuasion

True Persuasion

The logic of charisma

Aanbevelingen voor Pacelle van Goethem

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Pacelle van Goethem. Lees de enthousiaste reacties.

Pacelle van Goethem inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Pacelle van Goethem.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Pacelle van Goethem via Het Sprekersburo. Wil je Pacelle van Goethem inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Pacelle van Goethem

Het boeken van Pacelle van Goethem is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Pacelle van Goethem heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Pacelle van Goethem plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Pacelle van Goethem.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Pacelle van Goethem helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Pacelle van Goethem de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Pacelle van Goethem aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Pacelle van Goethem te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Pacelle van Goethem het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Pacelle van Goethem is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Pacelle van Goethem spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Pacelle van Goethem! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Mark Tuitert

Mark Tuitert

Als voormalig schaatser (Olympisch- en Europees kampioen) spreekt Mark met passie over dromen en tegenslagen.

Remco Claassen

Remco Claassen

Jos Burgers

Jos Burgers

Een van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland. Als echte marketingman gaat hij in op klantbeleving.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Pacelle van Goethem.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.