Spreker Remco Claassen - Foto: (c) Remco Claassen

Remco Claassen

Zijn lezingen gaan over leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en communicatie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Spreker
 • Trainer
 • Workshopleider

Beschikbaar voor

 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Presentaties
 • Trainingen
 • Workshops

Tarief categorie spreker

Tarief indicatie spreker:

vanaf € 7.500,00 excl. btw.

Om Remco Claassen te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Remco Claassen boeken als spreker

Ondernemer, auteur, trainer en spreker

Al ruim 25 jaar is Remco Claassen de drijvende kracht achter zijn eigen consultancy en trainingsbureau, waar hij uitblinkt als expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en communicatie.

Zijn professionele reis begon als ingenieur in de informatica, maar na een omweg via sales management en personal development management vond hij zijn roeping in het trainersvak.

Zijn doorbraak op nationaal niveau kwam toen hij het podium deelde met internationale grootheden als Stephen Covey, Tom Peters, Marshall Goldsmith en Robert Cialdini. Dit maakte hem tot een veelgevraagd spreker op het gebied van leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, verandermanagement en communicatie. 

De 3,5-daagse training "De Essentie van Leiderschap" is een van zijn meest gevolgde programma's en wordt door deelnemers beschouwd als life changing.

Naast zijn werk als spreker en trainer is Remco bestsellerauteur van zes boeken die zich allemaal richten op persoonlijke groei en effectiviteit. Met titels als "IK", "Verbaal Meesterwerk" en "Factor moed!" stond hij maandenlang hoog in de ranglijsten van managementboek.

Tijdens zijn lezingen deelt Remco graag zijn kennis met maximale impact. Zijn ambitie strekt zich uit naar het inspireren van maar liefst drie generaties op het gebied van Persoonlijk Meesterschap! Hij weet zijn publiek op het puntje van hun stoel te houden en ze met concrete handvatten huiswaarts te laten keren, dit alles op een toegankelijke manier met de nodige humor. 

Remco Claassen boek je als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Remco Claassen

Remco Claassen verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Remco Claassen kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Remco Claassen?

Remco Claassen op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Remco Claassen? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Lezing over de onderwijsrevolutie, ai en persoonlijk leiderschap

Webinar Remco Claassen over leiderschap.

Gesprek over de toekomst van onderwijs en persoonlijk leiderschap

Biografie Remco Claassen

Lees meer over Remco Claassen

Remco Claassen, geboren op 6 juli 1966,  is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit.

Na een oorspronkelijke start als ingenieur in de informatica branche kwam hij via sales management en personal development management ‘bij toeval’ terecht in trainersland.

Daarna kwam zijn loopbaan in een stroomversnelling. Onder andere zijn presentaties in het voorprogramma van internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters en Robert Cialdini hebben hem op de kaart gezet. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij is auteur van de best-sellers ‘IK’ en ‘WIJ’ die een doorbraak worden genoemd in menselijk meesterschap. Bij Focus Conferences en DenkProducties is hij al 6 jaar op rij best beoordeelde trainer. Remco is een humor volle, ietwat botte kenniskliko. Als performer is hij het best te beschrijven als een kruising tussen Dr. Stephen R. Covey en cabaretier Hans Teeuwen.

Spreker, workshop en trainingen

De hoofdthema’s van zijn boeken, trainingen, workshops en lezingen zijn leiderschap en effectiviteit. Het gaat hierbij zowel om persoonlijk leiderschap als het leiding geven aan anderen. Je leert, zowel zakelijk als privé, ‘Wat’ er ‘Waarom’ moet gebeuren en ‘Hoe’ dat ‘Wanneer’ gaat lukken!’.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Remco Claassen

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Remco Claassen. Lees de enthousiaste reacties.

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Remco Claassen:

 • Avans Hogeschool
 • Ordina
 • Invitra

Beoordelingen

Lezingen van Remco Claassen

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Remco Claassen gemiddeld met een / 10 (0 beoordelingen).

Remco Claassen inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Remco Claassen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Remco Claassen via Het Sprekersburo. Wil je Remco Claassen inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Remco Claassen

Het boeken van Remco Claassen is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Remco Claassen heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Remco Claassen plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Remco Claassen.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Remco Claassen helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Remco Claassen de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Remco Claassen aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Remco Claassen te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Remco Claassen het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

De kosten voor een inspirende lezing van Remco Claassen is 7500.00 euro exclusief BTW, inclusief een telefonische voorbespreking van de lezing en eventuele reis- en/of verblijfkosten. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Remco Claassen verzorgt inspirerende lezingen tijdens evenementen en bijeenkomsten en richt zich op onderwerpen als leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, effectiviteit en communicatie. In het Nederlands en Engels.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Remco Claassen! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Anje-Marijcke Van Boxtel

Anje-Marijcke Van Boxtel

Ze is een inspirerende spreker op gebied van leiderschap en teamontwikkeling. Hoe vergroot je positieve impact en performance.

Arjen Banach

Arjen Banach

Een veelgevraagd spreker en organisatiefuturoloog. Thema's o.a. verandermanagement, innovatie, werkgeluk en leiderschap.

Ben Tiggelaar

Ben Tiggelaar

Spreker op het gebied van gedragsverandering, persoonlijke groei en positief leiderschap.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Remco Claassen.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.