Mark Tuitert boek je als inspirerend spreker bij Het Sprekersburo.

Mark Tuitert

Met enthousiasme vertelt hij over dromen, grenzen, tegenslagen, samenwerken, keuzes en persoonlijk leiderschap.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker
  • Trainer
  • Workshopleider

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Trainingen
  • Webinars
  • Workshops

Tarief categorie spreker

Om Mark Tuitert te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Mark Tuitert boeken als spreker

Wereldkampioen langebaanschaatsen, mediapersoonlijkheid, ondernemer, auteur en spreker

  • Brons bij Europees Kampioenschap in 2003
  • Olympisch Kampioen schaatsen 1.500 meter in 2010 / Vancouver

Mark Tuitert is voormalig topsporter, auteur, ondernemer en veelgevraagd spreker.

Op jonge leeftijd zette Mark Tuitert zijn eerste stappen op de skeelers, later maakte hij de overstap naar het schaatsen. Zijn focus lag op de korte en middellange afstanden, een keuze die zijn succes aanzienlijk heeft beïnvloed. Op het ijs behaalde hij Olympische, Europese en Wereldtitels, en werd hij in 2010 uitgeroepen tot Sportman van het Jaar.

In 2021 bracht hij het boek "Drive: Train je Stoïcijnse Mindset", waarin hij praktische lessen en oefeningen deelt om toe te passen in het dagelijks leven. Zijn stoïcijnse benadering hielp hem om tegenslagen om te zetten in mogelijkheden en leidde tot de route naar succes.

Mark Tuitert deelt zijn inspirerende verhaal op een openhartige manier, waarbij hij een heldere link legt tussen topsport en ondernemerschap. Hij behandelt vragen over het omgaan met tegenslagen, het maximaliseren van potentieel en effectief energiemanagement.

Tijdens zijn lezingen deelt hij zijn inspiratie, motivatie en denkwijze, waarbij hij inzichten biedt om je eigen potentieel te ontdekken en te benutten. Ook beantwoordt hij vragen over veerkracht, het stellen van doelen, omgaan met tegenslagen en de essentie van gedrevenheid.

Mark spreekt over thema’s als gedrevenheid, mindset, persoonlijk leiderschap en teamwork. Mark Tuitert is te boeken als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Mark Tuitert

Mark Tuitert verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Mark Tuitert kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Mark Tuitert?

Mark Tuitert op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Mark Tuitert? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Hoe train jij jouw Stoïcijnse Mindset?

Olympic Champion Mark Tuitert Motivational talk

Lezing over zijn ervaringen in de schaatssport gekoppeld aan thema's als 'de kunst van het pieken' en 'hoe haal je het beste uit jezelf'

Biografie Mark Tuitert

Lees meer over Spreker Mark Tuitert

 

 


Deel deze pagina

Podcast Mark Tuitert

Mark Tuitert Drive podcast

Markt Tuitert gaat in zijn podcast 'Drive' in gesprek gaat met gedreven atleten, ondernemers, artiesten en wetenschappers.

Luister en abonneer op Spotify Bekijk meer podcasts

Aanbevelingen voor Mark Tuitert

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Mark Tuitert. Lees de enthousiaste reacties.

Mark Tuitert inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Mark Tuitert.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Mark Tuitert via Het Sprekersburo. Wil je Mark Tuitert inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Mark Tuitert

Het boeken van Mark Tuitert is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Mark Tuitert heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Mark Tuitert plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Mark Tuitert.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Mark Tuitert helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Mark Tuitert de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Mark Tuitert aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Mark Tuitert te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Mark Tuitert het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Mark Tuitert is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Mark Tuitert spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Mark Tuitert! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden

Als spreker vertelt hij gepassioneerd over zijn sportcarrière. Ambitie, doelen, geluk, doorzetten en samenwerken komen allemaal aan bod.

Marc Lammers

Marc Lammers

Een moderne coach die spreekt tijdens zijn lezingen over innovatie, leiderschap, succes, samenwerking en het verleggen van grenzen.

Robin van Galen

Robin van Galen

Als coach leidde hij de waterpolodames naar de Olympische titel, als spreker vertelt hij over ambitie en leidinggeven.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Mark Tuitert.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.