Professor Wilco Fröger

Wilco Fröger

Befaamde marketing-strateeg uit Amerika.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Wilco Fröger te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Wilco Fröger boeken als spreker

Befaamde marketing-strateeg uit Amerika.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Wilco Fröger

Wilco Fröger verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Wilco Fröger kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Wilco Fröger

Lees meer over Wilco Fröger

Als spreker is Rob Janszen al meer dan 25 jaar actief in de sprekers-wereld in binnen- en buitenland. Zijn inhoudelijk zeer sterke aanwezigheid is een rechtstreeks gevolg van de honderden congressen waar hij met groot succes presenteerde. Dat hij als ontmaskering van professor naar zanger transformeert is en blijft de grote verrassing en slaat in als een bom. Geen cabaret op maat maar een indringende verhandeling overAuthenticiteit – DNA en Image & Reputatie-transities maken hem tot een van de hoogst gewaardeerde sprekers op elk congres en evenement.

Inmiddels heeft Rob Janszen al meer dan 70 films op zijn naam staan als story-teller, regisseur en concept developer. Altijd meedenkend tot 7 cijfers achter de komma kruipt hij letterlijk in de huid van de opdrachtgever. Soms zelfs als levende virtual host o.a. In de rol van staatsman Johan de Witt (Actuarieel Congres), dominee Raffeissen (100 jaar Rabobank) en historisch architect Andre Kuipers (The Dutch Madters-JRE Congress) om zo de beleving van het congres of bijeenkomst nog sterker te maken. Het juiste plaatje bij het praatje maakt de cirkel rond.

Daarnaast is Rob Janszen een totaal performer in beeld, beleving, muziek, film en fotografie, presenteren en produceren. Geen zee te hoog, geen uitdaging te spannend maar altijd met passie, hart, ziel en volle commitment. Een ongekend grote schat aan ervaring maken hem tot de ideale sparringpartner om van uw evenement op creatief, inhoudelijk en thematisch gebied een succes te maken!

Gastspreker en dagvoorzitter

Zijn lezingen zijn inspirerend, boeiend maar vooral verrassend.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Wilco Fröger

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Wilco Fröger. Lees de enthousiaste reacties.

Wilco Fröger inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Wilco Fröger.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Wilco Fröger via Het Sprekersburo. Wil je Wilco Fröger inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Wilco Fröger

Het boeken van Wilco Fröger is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Wilco Fröger heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Wilco Fröger plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Wilco Fröger.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Wilco Fröger helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Wilco Fröger de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Wilco Fröger aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Wilco Fröger te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Wilco Fröger het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Wilco Fröger is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wilco Fröger spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Maik de Boer

Maik de Boer

Jos Burgers

Jos Burgers

Een van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland. Als echte marketingman gaat hij in op klantbeleving.

Sander Aarts

Sander Aarts

Sander spreekt over onderwerpen als focus, weerbaarheid en kracht. Laat je inspireren en vergroot je kennis.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Wilco Fröger.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.