Harry Piekema boeken als dagvoorzitter doe je snel en eenvoudig bij Het Sprekersburo.

Harry Piekema

Zijn lezingen gaan over communicatie, lichaamstaal, samenwerking, gedrag en houding

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Spreker
 • Trainer

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Presentaties
 • Trainingen

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Harry Piekema te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Harry Piekema boeken als spreker

Eigenaar HPdeZaak, acteur, trainer, schrijver, regisseur, dagvoorzitter en spreker

Harry Piekema is een veelzijdig talent, actief als acteur, regisseur, televisiepresentator, dagvoorzitter en spreker. Hoewel hij bij het grote publiek bekendheid kreeg door zijn rol als supermarktmanager in de reclamespotjes van Albert Heijn, strekt zijn carrière zich uit over meer dan 40 jaar, waarin hij actief was in theater, film en televisie.

Tegenwoordig is Piekema een veelgevraagd spreker, trainer en workshopleider. Hij is in te huren voor verschillende diensten, variërend van individuele coaching tot meerdaagse trainingen, met een focus op effectieve communicatie. Zijn expertise ligt in het ontdekken en authentiek uitdragen van wat mensen drijft, evenals het vergroten van hun invloed en het optimaal benutten van hun kwaliteiten.

In zijn lezingen behandelt Piekema diverse onderwerpen, altijd op maat gemaakt voor zijn publiek. Hij spreekt over lichaamstaal, communicatie, leiderschap en het behouden van authenticiteit, maar ook over het belang van plezier en zingeving. Humor is daarbij een rode draad, zowel in zijn werk als in het dagelijks leven.

Harry Piekema is te boeken als spreker en trainer bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Harry Piekema

Harry Piekema verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Harry Piekema kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Non-verbale communicatie.
 • Persoonlijke effectiviteit in communicatie: van moderne leiders en leidinggevenden wordt verwacht dat ze 'zichzelf laten zien'. Bepalen welke kanten van jezelf effectief zijn, welke persoonlijke kenmerken vereist zijn voor de functie.
 • Humor is niet alleen een talent voor sommigen, het is een gegeven voor iedereen: humor en tragiek zijn in elke situatie verweven. Naar boven halen van de komische en tragische elementen in een situatie geeft lucht. en doorzicht. 

Biografie Harry Piekema

Lees meer over Harry Piekema

Acteur en regisseur Harry Piekema (1959) was van 2004 tot en met 2014 te zien als de populaire Albert Heijn supermarktmanager van Dalen in de reclamespotjes van Albert Heijn. Voor die tijd acteerde en regisseerde hij bij theatergezelschappen als de Paardenkathedraal  en de Toneelschuur. In 2013 was hij te horen als voice-over van de natuurfilm ‘De Nieuwe Wildernis’.

Harry Piekema richt zich op het vergroten van zeggingskracht en authenticiteit van anderen. Non-verbaal gedrag, innerlijke houding en humor zijn hierbij voor hem belangrijke elementen. Hij zoekt altijd naar goede ingangen om deelnemers te helpen om hun invloed en werking te vergroten.

Spreker

Hij combineert zijn ervaring als acteur, commercial-maker en communicatietrainer in een lezing over kracht van persoonlijke communicatie en humor.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Harry Piekema

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Harry Piekema. Lees de enthousiaste reacties.

Harry Piekema inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Harry Piekema.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Harry Piekema via Het Sprekersburo. Wil je Harry Piekema inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Harry Piekema

Het boeken van Harry Piekema is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Harry Piekema heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Harry Piekema plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Harry Piekema.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Harry Piekema helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Harry Piekema de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Harry Piekema aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Harry Piekema te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Harry Piekema het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Harry Piekema spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Bas Haring

Bas Haring

Bas is hoogleraar op de Universiteit van Leiden en probeert als spreker op een toegankelijke manier de wetenschap uit te leggen.

Mark Tigchelaar

Mark Tigchelaar

Als spreker begeleidt Mark kenniswerkers, ondernemers en topsporters om hun prestaties te verberten. Auteur van het boek Focus.

Willem Middelkoop

Willem Middelkoop

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Harry Piekema.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.