Eva de Mol als spreker boeken voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Eva de Mol

Tijdens haar lezingen spreekt ze over onderwerpen als innovatie, wetenschap, ondernemerschap, techsector, artificial intelligence en investeringen.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 3.500 tot € 5.000

Om Eva de Mol te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Eva de Mol boeken als spreker

Ondernemer, durfkapitaal investeerder, wetenschapper, columnist, dagvoorzitter en spreker.

Eva de Mol is oprichter en partner van CapitalT en een vooraanstaande wetenschapper en investeerder in met een doctoraat in economie van zowel de Vrije Universiteit Amsterdam als de University of California, Berkeley, Haas School of Business.

Als expert op het gebied van teams en ondernemerschap heeft Eva samengewerkt met toonaangevende durfkapitaal bedrijven in Silicon Valley, waaronder Founders Fund en Kleiner Perkins. Ook begeleide ze investeringen in heel Europa voor verschillende bedrijven. Ze onderscheidt zich als één van de weinige durfkapitaal investeerders die het menselijk kapitaalperspectief daadwerkelijk integreert in haar beleggingspraktijk en wordt gezien als een invloedrijke veranderaar in de internationale investeringssector. 

Tevens schrijft Eva columns in de Quote over ondernemerschap en deelt ze haar expertise over de Europese techsector, artificial intelligence (AI) en de invloed van innovatie op ons dagelijks leven.

Ze is een veelgevraagd spreker over marco-economische trends, waaronder de toekomstige arbeidsmarkt, de rol van AI, ondernemen, investeren, diversiteit,  teamsucces en de invloed van innovatie en technologie op ons leven. 

Eva de Mol is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Eva de Mol

Eva de Mol verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Eva de Mol kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Eva de Mol

Lees meer over Spreker Eva de Mol


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Eva de Mol

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Eva de Mol. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Eva de Mol inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Eva de Mol.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Eva de Mol via Het Sprekersburo. Wil je Eva de Mol inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Eva de Mol

Het boeken van Eva de Mol is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Eva de Mol heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Eva de Mol plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Eva de Mol.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Eva de Mol helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Eva de Mol de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Eva de Mol aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Eva de Mol te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Eva de Mol het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 3.500 en 5.000 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Eva de Mol spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Erwin Kroll

Erwin Kroll

Voormalig weerman en meteoroloog van het NOS Journaal. Als spreker vertelt hij tijdens zijn lezingen over het weer en klimaatverandering.

Herman Wijffels

Herman Wijffels

Chris Heemskerk

Chris Heemskerk

Als spreker deelt Chris graag zijn Silicon Valley's innovatiegeheimen met zijn publiek.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Eva de Mol.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.