Thijs Launspach boeken voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Thijs Launspach

Inspirerende spreker op gebied van mentale gezondheid, stress, burn-out en millennials.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Presentator
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Presentaties

Tarief categorie spreker

Om Thijs Launspach te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Thijs Launspach boeken als spreker

Psycholoog, docent, columnist, auteur en spreker

Thijs Launspach is psycholoog, schrijver, trainer en inspirerend spreker. 

Als spreker geeft hij presenaties over onderwerpen zoals stress, burn-out, millennials, generaties en -persoonlijk- leiderschap. Hij wordt in Nederland ook wel gezien als de expert op het gebied van millennials en burn-out.

Van zijn hand verschenen meerdere boeken op het gebied van burn-out en millenials, waaronder 'Fokking druk', 'Quarterlife' en 'Het millennial manifest'.

Tot zijn klanten behoren onder meer Thermo Fisher, ABN AMRO, TU Delft en EY.

Een spreker nodig op het gebied van stress, burnout of millennials? Neem dan gerust contact met ons op.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Thijs Launspach

Thijs Launspach verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Thijs Launspach kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Thijs Launspach?

Op basis van zijn bestseller Fokking Druk, het ultieme anti-stress boek (2018). In deze lezing legt Thijs uit hoe je zelf de stress in je werk en je leven kunt verminderen, wat het verschil is tussen gezonde en ongezonde stress, en hoe je voorkomt dat je in een burn-out terecht komt.

Op basis van hetzelfde boek geeft Thijs regelmatig lezingen aan management, HR en beleidsmakers. In deze lezingen legt Thijs uit wat bedrijven en organisaties kunnen doen om de stress op het werk te verminderen en te voorkomen dat (millennial) werknemers in een burn-out belanden.

Op basis van zijn nieuwste boek (2019) met dezelfde titel. In deze lezing behandelt Thijs een heet hangijzer: leidinggeven aan de nieuwste generatie op de werkvloer. Hoe laat je de millennials in je team floreren? Hoe voorkom je dat ze opbranden? Wat maakt het leiding geven aan deze groep lastig, en hoe kun je de uitdagingen het beste ondervangen? Met deze keynote krijg je de ultieme handleiding in het leiden van millennials. 

Thijs Launspach op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Thijs Launspach. Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Je bent al genoeg

Werken met Millennials

Stress op de werkvloer

Waarom zitten zoveel millennials thuis met een burn-out?

Biografie Thijs Launspach

Lees meer over Spreker Thijs Launspach

Thijs Launspach, geboren op 24 februari 1988 in Amsterdam, is psycholoog, trainer en spreker.

Als expert op het gebied van stress, burn-out en millennials wordt Thijs vaak geboekt als spreker of panellid bij onder andere festivals en conferenties en uitgenodigd als tafelgast bij verschillende tv- en radioprogramma’s.

Hij schreef de bestseller  “Fokking Druk” (2018) over stress en burn-out. Eerder verschenen  “Het Millennial Manifest” (2017) en “Quarterlife” (2012). Op 12 September is zijn nieuwste boek verschenen:  “Werken met Millennials”.

Zijn college bij Universiteit van Nederland – ‘ Waarom zitten zoveel millennials thuis met een burn-out?’ - werd meer dan 300.000 keer bekeken en duizenden keren gedeeld. 

Ook geeft Thijs classes bij The School of Life en schrijft hij een wekelijkse column voor AD Werkt.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Thijs Launspach

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Thijs Launspach. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Thijs Launspach inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Thijs Launspach.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Thijs Launspach via Het Sprekersburo. Wil je Thijs Launspach inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Thijs Launspach

Het boeken van Thijs Launspach is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Thijs Launspach heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Thijs Launspach plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Thijs Launspach.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Thijs Launspach helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Thijs Launspach de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Thijs Launspach aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Thijs Launspach te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Thijs Launspach het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Thijs Launspach is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Thijs Launspach spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Thijs Launspach! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Arko van Brakel

Arko van Brakel

Van Brakel is ondernemer, inspirator en heeft als spreker een missie: het stimuleren van ondernemerschap en innovatie.

Judith Manshanden

Judith Manshanden

Onderneemster en auteur Judith Manshanden geeft inzicht wat ervoor nodig is om nieuwe business- of aansturingsmodellen succesvol te implementeren.

Erik Scherder

Erik Scherder

Hoogleraar aan de VU en spreker over onderwerpen, zoals breinonderhoud en de relatie tussen beweging, gedrag, mentale gezondheid en werkstress.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Thijs Launspach.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.