Judith Manshanden boek je als spreker voor een lezing bij Het Sprekersburo.

Judith Manshanden

Zij verzorgt op maat gemaakte lezingen over vitaliteit, werkgeluk en purpose.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Spreker
 • Workshopleider

Beschikbaar voor

 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Webinars
 • Workshops

Tarief categorie spreker

Om Judith Manshanden te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Judith Manshanden boeken als spreker

Sociaal ondernemer, psycholoog, oprichter Orenda, auteur en spreker

 • Auteur van het boek 'Tijd voor nieuwe zaken'
 • Mede-initiatiefnemer Geef Café
 • Psycholoog
 • Co-founder van Orenda

Naast psycholoog, sociaal onderneemster en spreker is Judith Manshanden ook auteur van het boek 'Tijd voor nieuwe zaken.'

Tijdens haar lezingen vertelt ze wat er nodig is om nieuwe business- of aansturingsmodellen succesvol te implementeren. Hoe kun je deze nieuwe modellen inzetten om klanten aan je te binden en medewerkers te inspireren om mee te bewegen met de snel veranderende omgeving. 

 

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Judith Manshanden

Judith Manshanden verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Judith Manshanden kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Van profit naar purpose: een breder perspectief op veranderen
 • Van profit naar purpose: de veranderende rol van de overheid
 • Van profit naar purpose: het belang van vrouwelijk leiderschap
 • Agile werken: meer dan een management methodiek

Judith Manshanden op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Judith Manshanden? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Pay as you can - an inclusive business model

Introductie

Boek Tijd voor nieuwe zaken

Pay as you can - an inclusive business model - TEDxLeiden

Biografie Judith Manshanden

Lees meer over Judith Manshanden

Drs. Judith Manshanden (1979) is psycholoog, TEDx spreker en auteur van het boek ‘Tijd voor Nieuwe Zaken’. Zij werkte als consultant bij Boer&Croon en was initiatiefnemer van het ‘pay as you can’ restaurant GEEF Café. Momenteel begeleidt zij, als co-founder van Orenda, organisaties bij de transitie van ‘profit’ naar ‘purpose’.

In 2013 verliet Judith de profit-gedreven wereld van Boer&Croon om zelf te ontdekken wat het écht betekent om te werken vanuit purpose, vertrouwen en verbinding. Als initiatiefnemer van het ‘pay as you can’ restaurant GEEF Café was Judith een pionier van de betekeniseconomie. In dit restaurant stonden namelijk geen prijzen op het menu maar mocht iedere gast zelf bepalen wat hij kon- en wilde betalen voor een maaltijd. Door dit radicaal vernieuwende business model toe te passen in de praktijk,  kwam Judith tot een verrassende conclusie; een nieuwe, verbonden manier van werken behelst meer dan een organisatieverandering. Om nieuwe business- en aansturingsmodellen succesvol te kunnen implementeren, is een veel grotere en diepgaande transitie nodig….

Tijdens haar lezing schetst Judith aan de hand van inspirerende voorbeelden uit heden en verleden en waargebeurde lessen uit de praktijk een breder perspectief op de transitie van 'profit' naar 'purpose'. Op vernieuwende wijze laat ze u zien hoe een betekenisvolle manier van werken past binnen een grote en diepgaande verandering die ons allemaal raakt.

Over wat deze verandering inhoudt en hoe u zelf de eerste stappen kunt zetten, schreef Judith het boek “Tijd voor Nieuwe Zaken” dat de 2e plaats in de Buzinezz top 100 van best verkochte managementboeken bereikte.


Deel deze pagina

Boeken van Judith Manshanden

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Judith Manshanden de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

Boek Judith Manshanden: Tijd voor nieuwe zaken

Tijd voor nieuwe zaken

Op weg naar je hogere doel, een nieuw businessmodel en een verbonden organisatie

Aanbevelingen voor Judith Manshanden

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Judith Manshanden. Lees de enthousiaste reacties.

De presentatie van Judith was heel erg goed, ze is erg professioneel en super goed voorbereid. Heel interessant compleet verhaal, zit gewoon echt heel goed in elkaar met fijne afwisseling van kennis, eigen ervaringen en theorieën. We zouden haar zeker aanbevelen!

KPMG International

Judith kan als geen ander vertellen wat purpose inhoudt: voor jezelf, voor je omgeving en voor je werk. Haar boodschap is heel krachtig en soms zelfs scherp. Met humor en veel kennis kan zij helder schetsen hoe verbinding met jezelf en je omgeving de basis is om een duurzaam werkrelatie te realiseren en een florerend bedrijf of organisatie neer te zetten.

Anneke van Dijk - Publisher Management Impact

Ik heb de presentatie van Judith als zeer enerverend ervaren. Ze weet haar verhaal zo duidelijk en met hoog gevoel van urgentie te vertellen dat je er als toehoorder helemaal ingezogen wordt. Ook inhoudelijk zijn haar ideeen en modellen zeer interessant. Het feit dat je je hier als luisteraar nog meer in kan verdiepen door haar boek te lezen, maakt het extra boeiend en geeft haar meer credibility. Door de gehele presentatie heen verduidelijken praktijkvoorbeelden vanuit het aansprekende Geef-cafe-concept het geheel en maakt het nog aantrekkelijker om naar te luisteren. Door de antwoorden op vragen uit de zaal merk je dat ze de thematiek op alle fronten doorleeft heeft en echt een expert is. Kortom: door de geweldige combinatie van inhoud, credibility, relatie met de praktijk en juiste vorm een zeer interessante en inspirerende spreekster!

Marije Bakker COO Burg Groep

Judith Manshanden inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Judith Manshanden.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Judith Manshanden via Het Sprekersburo. Wil je Judith Manshanden inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Judith Manshanden

Het boeken van Judith Manshanden is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Judith Manshanden heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Judith Manshanden plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Judith Manshanden.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Judith Manshanden helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Judith Manshanden de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Judith Manshanden aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Judith Manshanden te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Judith Manshanden het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Judith Manshanden spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Kees Jansma

Kees Jansma

Sydney Brouwer

Sydney Brouwer

Hij is een veelgevraagd spreker op gebied van klantgerichtheid en klantbeleving.

Paul Moers

Paul Moers

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Judith Manshanden.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.