Tycho Luijten boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Tycho Luijten

Zijn lezingen gaan o.a. over marketing, strategie en demand generation.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 1.000 tot € 2.000

Om Tycho Luijten te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Tycho Luijten boeken als spreker

Mede-oprichter Dapper, growth hacker, B2B marketing opinieleider en spreker

Tycho Luijten is growth hacker en mede-oprichter van marketingbureau Dapper. 

Hij heeft een passie voor groeiende bedrijven en is betrokken bij de groei van meer dan 300 bedrijven. Tijdens zijn lezing gaat hij terug naar de kern van marketing. Wat is een solide marketing strategie en van welke nieuwe technologieën kan je gebruik maken om vraag op te bouwen en vast te houden.

Onderwerpen waar Tycho over spreekt zijn onder andere B2B marketing strategie, demand generation, niche famous, strategy over tactics en slow experimentation.

Interesse in een lezing van Tycho Luijten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie, prijs en beschikbaarheid.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Tycho Luijten

Tycho Luijten verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Tycho Luijten kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Tycho Luijten?

Biografie Tycho Luijten

Lees meer over Spreker Tycho Luijten

Als growth hacker en mede-oprichter van marketingbureau Dapper heeft Tycho Luijten al menig bedrijf haar marketingbudget zien verspillen aan kortzichtige plannen en overambitieuze doelstellingen. En hij snapt wel waarom. Voordat hij Dapper sticht heeft hij vele eigen bedrijfjes - de een succesvoller dan de ander. Deze ervaringen maken hem langzaam goed in het vinden van een manier om die eerste business aan te trekken: Marketing doen dat écht klanten oplevert.

De truc? Alle ingewikkelde funnels even laten voor wat het is, en je focussen op één super specifieke, niche doelgroep. Pas dan ziet hij tractie ontstaan. Het Niche famous framework, een verdieping op het populaire demand generation, is geboren.

Nu wil hij die boodschap verspreiden bij andere B2B marketeers: Hoe kies ik een doelgroep die daadwerkelijk bereid is om te kopen? Hoe bereik ik alleen hun? En laat ik dan geen andere kansen liggen?

Tycho zet zich af tegen de ‘ouderwetse’ manier van lead generatie, en komt met een modern en actueel framework dat het leven van B2B marketeers een stuk succesvoller maakt.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Tycho Luijten

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Tycho Luijten. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Tycho Luijten inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Tycho Luijten.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Tycho Luijten via Het Sprekersburo. Wil je Tycho Luijten inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Tycho Luijten

Het boeken van Tycho Luijten is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Tycho Luijten heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Tycho Luijten plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Tycho Luijten.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Tycho Luijten helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Tycho Luijten de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Tycho Luijten aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Tycho Luijten te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Tycho Luijten het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Tycho Luijten is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Tycho Luijten spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Tycho Luijten! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Wouter de Vries jr.

Wouter de Vries jr.

Wouter schrijft niet alleen boeken op het gebied van dienstenmarketing, maar is ook een begenadigd en boeiende spreker over marketing en management.

Arko van Brakel

Arko van Brakel

Van Brakel is ondernemer, inspirator en heeft als spreker een missie: het stimuleren van ondernemerschap en innovatie.

Danny Mekic'

Danny Mekic'

Ondernemer, internetexpert en auteur. Spreker op het gebied van o.a. een eigen bedrijf starten en opbouwen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Tycho Luijten.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.