Sprekers, lezingen en presentaties over het onderwerp Cybercrime

Wij helpen u bij het vinden van een geschikt spreker op het gebied van cybercrime, cybersecurity,

Sprekers, lezingen en presentaties over het onderwerp Cybercrime

Wij helpen u bij het vinden van een geschikt spreker op het gebied van cybercrime, cybersecurity,

FILTER: cybercrime

Sprekers cybercrime en cybersecurity

Identiteitsdiefstal, hacking en andere cyberaanvallen, zoals bijvoorbeeld DdoS-aanvallen, kunnen schadelijk zijn voor uw bedrijf. Hierdoor kunnen werknemers, klanten en bedrijfsinformatie kwetsbaar worden. Onze cybersecurity-sprekers nemen dit zeer serieus.
Een van de beste manieren om een beveiligingslek in uw bedrijf te voorkomen, is ervoor te zorgen dat uw werknemers goed worden geinformeerd over de cyberrisico's en de juiste manier om hiermee om te gaan.

Bekijk alle onderwerpen

Lezing over cybersecurity

Een groot aantal van onze cybersecurity sprekers hebben hun carrière gewijd aan het helpen van bedrijven en personen bij het voorkomen van cyberaanvallen en identiteitsdiefstal. Tijdens hun lezing delen deze sprekers hun expertise, om ervoor te zorgen dat uw bedrijf en medewerkers op de hoogte zijn van de risico's en goed beschermd blijven. Boek vandaag nog een spreker over cybersecurity.

Ruim aanbod sprekers over cybersecurity

Bij het Sprekersburo vindt u een ruim aanbod aan sprekers over het onderwerp cybersecurity. Klik op de (individuele) spreker en lees hun biografie en meer informatie over hun presentaties en lezingen.

Contact met Het Sprekersburo

Neem gerust contact met ons op door te bellen of het contactformulier in te vullen. Wij zullen u een aantal geschikte suggesties voorstellen voor uw volgende bijeenkomst of evenement. Snel en eenvoudig!