Annamarie Thomas boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Annamarie Thomas

Haar lezingen gaan over motivatie, presteren, omgaan met tegenslagen en grenzen verleggen.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Annamarie Thomas te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Annamarie Thomas boeken als spreker

Voormalig schaatsster, sportpromotor en spreker

Annamarie Thomas is voormalig schaatsster, coach en spreker.

Annamarie Thomas, voormalig schaatsster, kan terugkijken op een indrukwekkende carrière als drievoudig wereldkampioene en drievoudig Nederlands kampioene allround schaatsen. Haar hoogtepunt beleefde ze in 1996, nadat ze in 1992 was geselecteerd voor de Nederlandse kernploeg. In 2006 besloot ze een punt te zetten achter haar glansrijke loopbaan.

Tegenwoordig deelt Annamarie haar passie voor schaatsen en skeeleren door het geven van clinics. Daarnaast is ze de drijvende kracht achter het evenement "Women on Ice".

Hoewel haar leven lange tijd in het teken stond van topsport, vertaalt Annamarie haar indrukwekkende prestaties nu naar inspirerende presentaties voor het bedrijfsleven. Tijdens haar lezingen deelt ze haar inzichten over het omgaan met tegenslagen, het verleggen van grenzen, motivatie en focus. Dit doet ze aan de hand van praktijkvoorbeelden en anekdotes uit haar sportieve carrière.

Annamarie staat bekend als toegankelijk, sympathiek, spontaan en een graag geziene spreker in het bedrijfsleven. Naast lezingen is ze ook beschikbaar voor duo-presentaties, interviews, openingsceremonies, personal trainingen en warming-ups. Annamarie Thomas is als spreker te boeken bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Annamarie Thomas

Annamarie Thomas verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Annamarie Thomas kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Annamarie Thomas

Lees meer over Annamarie Thomas


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Annamarie Thomas

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Annamarie Thomas. Lees de enthousiaste reacties.

Annamarie Thomas inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Annamarie Thomas.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Annamarie Thomas via Het Sprekersburo. Wil je Annamarie Thomas inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Annamarie Thomas

Het boeken van Annamarie Thomas is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Annamarie Thomas heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Annamarie Thomas plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Annamarie Thomas.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Annamarie Thomas helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Annamarie Thomas de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Annamarie Thomas aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Annamarie Thomas te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Annamarie Thomas het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Annamarie Thomas is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Annamarie Thomas spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Ad van Wijk

Ad van Wijk

De topman van het jaar 2008 heeft drie wetten over energie waarover hij spreekt tijdens zijn inspirerende lezingen.

Eva de Mol

Eva de Mol

Dr. Eva de Mol is expert op gebied van ondernemerschap, innovatie, wetenschap, ai en investeringen.

Charles Groenhuijsen

Charles Groenhuijsen

Correspondent en presentator van NOS-laat. Als spreker vertelt hij over de verschillen tussen Nederland en de VS.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Annamarie Thomas.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.