Herman den Blijker

Herman den Blijker

Herman den Blijker op uw bijeenkomst met een inspirerende lezing over (culinair) ondernemerschap.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Herman den Blijker te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Herman den Blijker boeken als spreker

Herman op uw evenement met een lezing of een kookdemonstratie? Of misschien een workshop van Herman met uw beste zakenrelaties? Neem dan contact met ons op.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Herman den Blijker

Herman den Blijker verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Herman den Blijker kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Herman den Blijker

Lees meer over Spreker Herman den Blijker

Sigaren roken, koken en een Rotterdamse mentaliteit; dat is Herman den Blijker. Op dit moment is hij Nederlands bekendste TV kok. Naast het runnen van zijn restaurants presenteerde hij diverse succesvolle televisieprogramma’s en geeft hij zijn eigen kookboeken uit.

Op 16-jarige leeftijd begint Herman met koken, waarna hij op 19-jarige leeftijd naar Frankrijk vertrekt. Daar leert hij in een restaurant in de Ardèche de basis van het kookambacht. 

Herman zijn succesverhaal op culinair gebied begint feitelijk in 1993, wanneer hij restaurant De Engel opzet. Hierna schieten zijn restaurants als paddenstoelen uit de grond en opent hij de Rotterdamse restaurants Jachtclub Hillegersberg, Zeezout, Rosso, Foody’s en Las Palmas. In Zoetermeer begint Herman Hofstede Meerzigt, in Amsterdam Herrie en in Ouderkerk aan de Amstel Groot Paardenburg. De meeste restaurants zijn inmiddels verkocht. Herman is op dit moment alleen eigenaar van Las Palmas in Rotterdam. 

Herman is vooral bekend geworden door zijn televisieprogramma’s waarin hij zijn kennis en kunde deelt over het runnen van horeca gelegenheden. Herman licht horecaformules door en ontwikkelt een duidelijke visie, voor noodleidende bedrijven. Een waardevolle gave, waar hij al jaren televisie kijkend Nederland mee aan de buis weet te kluisteren. Een aantal voorbeelden van Herman's tv-programma's: Herrie in de Keuken, Herman Helpt, Mijn Tent is Top, Herrie XXL en Herman's Restaurantschool. 

Herman boeken als spreker voor een presentatie of lezing

Herman op uw evenement met een lezing of een kookdemonstratie? Of misschien een workshop van Herman met uw beste zakenrelaties? Neem dan contact met ons op.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Herman den Blijker

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Herman den Blijker. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Herman den Blijker inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Herman den Blijker.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Herman den Blijker via Het Sprekersburo. Wil je Herman den Blijker inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Herman den Blijker

Het boeken van Herman den Blijker is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Herman den Blijker heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Herman den Blijker plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Herman den Blijker.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Herman den Blijker helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Herman den Blijker de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Herman den Blijker aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Herman den Blijker te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Herman den Blijker het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Herman den Blijker is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Herman den Blijker spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Jos Burgers

Jos Burgers

Een van de meest gevraagde managementsprekers van Nederland. Als echte marketingman gaat hij in op klantbeleving.

Johan de Keyser

Johan de Keyser

Als ondernemer en TOPcoach is hij een inspirerende spreker voor individuen en teams op gebied van samenwerking en leiderschap.

Hennie van der Most

Hennie van der Most

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Herman den Blijker.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.