Arjen Banach boek je als spreker voor een inspirerende lezing bij Het Sprekersburo.

Arjen Banach

Tijdens zijn lezingen spreekt hij over onderwerpen als over veranderingen in organisaties, organisatiecultuur, leiderschap en werkgeluk.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Spreker
  • Workshopleider

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Webinars
  • Workshops

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Arjen Banach te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Arjen Banach boeken als spreker

Organisatiefuturoloog, auteur, dagvoorzitter en spreker

Arjen Banach is bestsellerauteur, organisatiefuturoloog, dagvoorzitter en spreker.

Arjen is een veelgevraagd spreker op het gebied van organisatieontwikkeling, innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. In 2019 werd hij uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers in Nederland. Als de host van de populaire podcast 'Energie aan het Werk', gaat hij langs bij opvallende werkgevers. Hij heeft enkele bestsellers geschreven, waaronder "Zet de Patiënt op 2", "Organisatievibe", "Een nieuwe werkrealiteit" en "Remote leiderschap". 

Arjen heeft een frisse kijk op de toekomst van werk, met een vernieuwende en innovatieve benadering van hoe winnende organisaties in de wereld van morgen worden georganiseerd. Hij is gefascineerd door energie in organisaties, die voortkomt uit een inspirerende organisatiecultuur, waar duurzame inzetbaarheid en bevlogen medewerkers met goed leiderschap centraal staan. Energie is voor hem ook het vertrekpunt voor verandering en innovatie, essentieel om te kunnen winnen in de wereld van morgen.

Arjen spreekt regelmatig en gepassioneerd over veranderingen in organisaties, organisatiecultuur, leiderschap en werkgeluk. Zijn lezingen inspireren en activeren professionals door heel het land. 

Arjen Banach is te boeken als dagvoorzitter en spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Arjen Banach

Arjen Banach verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Arjen Banach kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Arjen Banach?

Arjen Banach op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Arjen Banach? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Waarom werkgeluk en duurzame inzetbaarheid niet werkt

Ondernemerscollege: Arjen Banach - Waarom investeren in je bedrijfscultuur leidt tot meer succes

Kennisfestival: de 6 trends van toekomstgerichte organisaties

Biografie Arjen Banach

Lees meer over Spreker Arjen Banach

Thema's verandermanagement, innovatie en leiderschap.


Deel deze pagina

Podcast Arjen Banach

Toekomst van Werk

Spreker & Organisatiefuturoloog Arjen Banach praat in zijn podcast over de toekomst van werk.

Luister en abonneer op Spotify Bekijk meer podcasts

Aanbevelingen voor Arjen Banach

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Arjen Banach. Lees de enthousiaste reacties.

Arjen Banach inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Arjen Banach.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Arjen Banach via Het Sprekersburo. Wil je Arjen Banach inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Arjen Banach

Het boeken van Arjen Banach is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Arjen Banach heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Arjen Banach plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Arjen Banach.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Arjen Banach helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Arjen Banach de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Arjen Banach aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Arjen Banach te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Arjen Banach het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Arjen Banach spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Arjen Banach! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas

Drs. Adjiedj Bakas is trendwatcher des Vaderlands en als spreker erg nuchter en humoristisch met een positieve insteek.

Steven van Belleghem

Steven van Belleghem

Deze ervaren spreker verzorgt lezingen over social media, management en klantrelaties.

Judith Manshanden

Judith Manshanden

Onderneemster en auteur Judith Manshanden geeft inzicht wat ervoor nodig is om nieuwe business- of aansturingsmodellen succesvol te implementeren.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Arjen Banach.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.