Steven van Belleghem boek je voor een inspirerende lezing bij Het Sprekersburo.

Steven van Belleghem

Deze ervaren spreker verzorgt lezingen over social media, management, klantrelaties en organisatiecultuur.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Spreker
 • Trainer
 • Workshopleider

Beschikbaar voor

 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Trainingen
 • Webcasts
 • Webinars
 • Workshops

Tarief categorie spreker

€ 7.500 tot € 10.000

Om Steven van Belleghem te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Steven van Belleghem boeken als spreker

Ondernemer, auteur en spreker

Als internationaal spreker en auteur verzorgt Steven van Belleghem gemiddeld zo’n 150 presentaties, lezingen, workshops en seminars per jaar, in meer dan 40 landen over de hele wereld.

Steven spreekt bij bedrijven en organisaties over hoe ze zich kunnen aanpassen aan de hedendaagse consument. Steven neemt zijn publiek mee naar de toekomst en trends van klantenrelaties, klantgerichtheid en marketing. Zijn lezingen staan bekend om hun unieke karakter, diepgang, interactie, energie en veel humor.

Daarnaast gaat hij altijd het gesprek aan met de gasten zodat de lezing erg interactief is. Door zijn authentieke stijl waarbij hij gebruik maakt van een combinatie van academische diepgang en goed onderbouwde cases weet hij zijn publiek te prikkelen en te inspireren. Een digitale wake-up call over de snel veranderende digitale wereld in klantgericht denken en de nieuwste technologieën.

Steven van Belleghem heeft ook een aantal boeken geschreven waaronder een aantal bestsellers. Het meest recente boek is “The offer you can’t refuse”; wat als klanten meer willen dan een uitstekende service?.

Tot zijn opdrachtgevers behoren onder andere Google, Booking.com, Unilever, Rabobank en Cool Blue.

Steven van Belleghem boek je als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Steven van Belleghem

Steven van Belleghem verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Steven van Belleghem kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • De toekomst van klantenrelaties
 • De toekomst van marketing
 • De toekomst van klantgerichtheid
 • De toekomst van klantervaring: je voorbereiden op de dag van morgen
 • Wat is de invloed van nieuwe technologie zoals AI en 5G, op de klantenervaring?
 • Wat wordt onze rol in de wereld van automatisering?
 • Digitale ethiek en het verantwoord inzetten van artificial intelligence (AI)

Presentaties of webinar van Steven van Belleghem?

Welke invloed hebben nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie, artificiële intelligentie, 5G etc op de klantervaring. Steven van Belleghem vertelt er alles over tijdens deze inspirerende lezing.

 

 

De menselijke rol in een wereld van automatisering. Hoe maak je klanten blij met een menselijk element.

Lezing over digitale ethiek en toepaste AI.

Lezing over de toekomst van klantervaring. Bent u klaar voor de dag na morgen?

Kom alles te weten over de nieuwste technologieën die je als bedrijf of organsiatie kan gebruiken om de grootste problemen op te lossen.

Steven van Belleghem op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Steven van Belleghem? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Steven van Belleghem

Introductie video Steven van Belleghem: klantervaring in een digitale wereld

Steven van Belleghem over klantervaringen

Biografie Steven van Belleghem

Lees meer over Steven van Belleghem

Steven van Belleghem werd geboren op 26 september 1976 in België en is ondernemer, auteur en keynote spreker.

Steven Van Belleghem is inspirator, coach en adviseur binnen zijn eigen bedrijf B-Conversational. Hij begeleidt bedrijven om zich aan te passen aan de hedendaagse consument. Daarnaast is hij parttime marketing professor aan de Vlerick Business School.

Hij is auteur van 'De Conversation Manager' (winnaar van de PIM literatuurprijs in 2010 en meer dan 30.000 verkochte exemplaren), 'De Conversation Company' en 'When digital becomes human'. Steven Van Belleghem is een veel gevraagde spreker in binnen- en buitenland en verzorgt zowel keynotes alsmede workshops en business coaching sessies.

Steven van Belleghem is een veelgevraagd spreker in binnen- en buitenland op congressen, bijeenkomsten en evenementen.. Hij is beschikbaar voor fysieke (offline) als virtuele (online) evenementen. Interesse in een keynote lezing? Neem gerust contact op met Het Sprekersburo  voor beschikbaarheid, prijs of een vrijblijvende offerte.


Deel deze pagina

Podcast Steven van Belleghem

The CX Podcast

In zijn podcast 'The CX podcast' praat Steven van Belleghem over zijn visie op het laatste klantbelevings-, marketing- en technologienieuws. Daarnaast zijn er regelmatig (delen van zijn) keynote presentaties en interviews met experts op het gebied van klantbeleving en technologie te horen.

Luister en abonneer op Spotify Bekijk meer podcasts

Boeken van Steven van Belleghem

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Steven van Belleghem de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

Boek When digital becomes human - Klantenrelaties in transformatie door Steven van Belleghem

When digital becomes human

Klantenrelaties in transformatie

Boek The offer you can't refuse door Steven van Belleghem

The offer you can't refuse

Wat als klanten meer willen dan een uitstekende service?

Aanbevelingen voor Steven van Belleghem

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Steven van Belleghem. Lees de enthousiaste reacties.

Hij heeft ons team meegenomen in een digitale wereld van de moderne klantenrelaties. Een echte aanrader voor elke organisatie!

Rabobank

Steven van Belleghem was keynote spreker tijdens onze relatiedag. Hij is tegelijkertijd inhoudelijk en inspirerend. Het was een enorm succes, een absolute aanrader!

Nederlandse Service Apotheek

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Steven van Belleghem:

 • Rabobank
 • Unilever
 • Disney
 • DSM
 • Marktplaats
 • Google
 • ABN AMRO
 • Cool Blue

Beoordelingen

Lezingen van Steven van Belleghem

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Steven van Belleghem gemiddeld met een 9.2 / 10 (2 beoordelingen).

Steven van Belleghem inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Steven van Belleghem.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Steven van Belleghem via Het Sprekersburo. Wil je Steven van Belleghem inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Steven van Belleghem

Het boeken van Steven van Belleghem is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Steven van Belleghem heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Steven van Belleghem plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Steven van Belleghem.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Steven van Belleghem helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Steven van Belleghem de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Steven van Belleghem aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Steven van Belleghem te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Steven van Belleghem het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 7.500 en 10.000 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Steven van Belleghem spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Steven van Belleghem! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Danielle Braun

Danielle Braun

Als corporate antropoloog spreekt Danielle over organisatiecultuur, verandering en leiderschap.

Menno Lanting

Menno Lanting

Menno is een gedreven spreker die spreekt over de veranderende wereld, het nieuwe werken en leiderschap, innovatie, technologie, disruptie en digitale transformatie.

Arjen Banach

Arjen Banach

Een veelgevraagd spreker en organisatiefuturoloog. Thema's o.a. verandermanagement, innovatie, werkgeluk en leiderschap.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Steven van Belleghem.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.