Michael Kortekaas boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Michael Kortekaas

Zijn inspirerende lezingen gaan over leiderschap, werkgeluk en mentale veerkracht.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker
  • Trainer
  • Workshopleider

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Trainingen
  • Webinars
  • Workshops

Tarief categorie spreker

Tarief indicatie spreker:

€ 3.250,00 excl. btw.

Om Michael Kortekaas te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Michael Kortekaas boeken als spreker

Ondernemer, televisiepersoonlijkheid, coach, trainer en spreker

Michael Kortekaas is na zijn opleiding aan het CIOS zijn carrière begonnen als trainer en coach voor Politie en Defensie. Hier trainde hij op fysieke gesteldheid maar vooral op gevechtsvaardigen, procedures en mentale veerkracht.

Na 12,5 jaar is hij zelfstandig ondernemer geworden en is hij zich gaan richten op persoonlijke ontwikkeling voor mensen, teams en organisaties in een High Performance omgeving. Hij richter het programma “ProfessioneelFit” op, is schrijver van verschillende blogs en in korte tijd is hij bekend geworden als één van de hunters van het televisieprogramma “Hunted”.

Tegenwoordig is Michael een inspirerend spreker die barst van de energie. Tijdens zijn zijn lezingen gaat hij in op het verbeteren van de mentale (veer)kracht in reguliere taakstelling maar ook over specifieke competenties als mindset, actie-intelligentie, werkdruk, leiderschap, focus, werkgeluk, teambuilding, energiemanagement en energie willen creëren. Naast zijn lezing verzorgt hij workshops een trainingen. Binnen het bedrijfsleven maar ook voor specialistische eenheden van Politie, Defensie en de Brandweer. 

Michael Kortekaas is voor jouw evenement niet alleen een inspirerende spreker, maar zal ook bijdragen aan het vergroten van de waarde en impact van jouw evenement. Zijn lezing en inzichten zullen het publiek motiveren, uitdagen en aanzetten tot actie. Michael is enthousiast, to the point, weet te boeien en verbinden, heeft humor maar is vooral een absolute aanrader als inspirerend spreker voor jouw evenement.

Neem vandaag nog contact op met Het Sprekersburo voor zijn beschikbaarheid, tarief en vrijblijvende offerte. Vul onderstaand formulier in of bel ons op 0321 317 121.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Michael Kortekaas

Michael Kortekaas verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Michael Kortekaas kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Michael Kortekaas?

Michael staat bekend als een impactvolle spreker op het gebied van mentale veerkracht, wendbaarheid en verandering. Door zijn authenticiteit zet hij mensen op een natuurlijk manier in de actiestand. Jaarlijks staat hij meer dan 200 keer op het podium en inspireert hij het publiek met zijn kennis en ervaring.

Michael wordt als spreker werkgeluk gevraagd om binnen teams en organisaties te kijken wat er gedaan kan worden aan de beleving van werkdruk en te zorgen voor meer werkgeluk. Oftewel, van werkdruk naar werkgeluk!

In begeleiding en ontwikkeling van teams en organisaties is leiderschap onmiskenbaar belangrijk. Als motiverende spreker op het gebied van leiderschap heeft Michael al veel verschillende management- (MT) en leaderschipteams geholpen met hun visie en aanpak op het gebied van wendbaarheid, vitaliteit en duurzaamheid.

Michael Kortekaas op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Michael Kortekaas? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Webinar Michael Kortekaas in Auditorium Jaarbeurs Studios

Teaser Hunted seizoen 5

Michael Kortekaas over mentale veerkracht

Biografie Michael Kortekaas

Lees meer over Michael Kortekaas


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Michael Kortekaas

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Michael Kortekaas. Lees de enthousiaste reacties.

Michael Kortekaas inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Michael Kortekaas.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Michael Kortekaas via Het Sprekersburo. Wil je Michael Kortekaas inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Michael Kortekaas

Het boeken van Michael Kortekaas is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Michael Kortekaas heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Michael Kortekaas plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Michael Kortekaas.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Michael Kortekaas helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Michael Kortekaas de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Michael Kortekaas aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Michael Kortekaas te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Michael Kortekaas het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

De kosten voor een inspirende lezing van Michael Kortekaas is 3250.00 euro exclusief BTW, inclusief een telefonische voorbespreking van de lezing en eventuele reis- en/of verblijfkosten. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Michael Kortekaas spreekt tijdens bijeenkomsten en evenement over verschillende onderwerpen, waaronder leiderschap, werkgeluk en mentale (veer)kracht. In het Nederlands of Engels.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Peter van der Vorst

Peter van der Vorst

Dirk Zeelenberg

Dirk Zeelenberg

Tijdens zijn lezingen spreekt hij over thema's als verandering, omgaan met tegenslag en doorzettingsvermogen.

Rijn Vogelaar

Rijn Vogelaar

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Michael Kortekaas.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.