Beitske Visser boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Beitske Visser

Inspirerende lezing over autosport, diversiteit, veerkracht en doorzettingsvermogen.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker
  • Workshopleider

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Workshops

Tarief categorie spreker

Tarief indicatie spreker:

vanaf € 3.000,00 excl. btw.

Om Beitske Visser te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Beitske Visser boeken als spreker

Autocoureur en spreker.

Beitske Visser en Bjorn Remmerswaal vormen een dynamisch duo dat het publiek meeneemt in het verhaal van de enige bekende Nederlandse vrouwelijke autocoureur. Tijdens het gesprek deelt Beitske haar hoogte- en dieptepunten, en onthult ze de bron van haar kracht om steeds weer de uitdaging aan te gaan en tegen alle vooroordelen in de autosportwereld te vechten om aan de top te staan als vrouw. Haar verhaal dient als inspiratie, niet alleen binnen de autosport, maar ook als een krachtige boodschap voor het bedrijfsleven.

Het gebruik van een interviewvorm lezing zorgt ervoor dat de nuchtere Friezin uit haar schulp komt. Tijdens het gesprek behandelen ze diverse onderwerpen, waaronder Beitske's tijd in de karting, de overstap naar de autosport, eventuele discriminatie-ervaringen als vrouw in een door mannen gedomineerde wereld, haar ervaringen bij Red Bull en BMW, en de impact van de coronapandemie.

Bjorn, die op jonge leeftijd begon als ondernemer en nu meerdere bedrijven leidt, deelt zijn eigen ervaringen en begrijpt, net als Beitske, de uitdagingen van het ondernemerschap. Hij begon vanaf nul in de presentatiewereld en heeft zijn weg zelf moeten banen. Met zijn nieuwe programma op RTL7 heeft hij ook ervaren hoe het is om met tegenslagen om te gaan. Dit inspirerende verhaal biedt waardevolle lessen over veerkracht en doorzettingsvermogen, die relevant zijn voor een breed publiek, zowel binnen als buiten de autosport.

Boek Beitske Visser en Bjorn Remmerswaal als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Beitske Visser

Beitske Visser verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Beitske Visser kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Beitske Visser

Lees meer over Spreker Beitske Visser


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Beitske Visser

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Beitske Visser. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Beitske Visser inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Beitske Visser.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Beitske Visser via Het Sprekersburo. Wil je Beitske Visser inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Beitske Visser

Het boeken van Beitske Visser is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Beitske Visser heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Beitske Visser plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Beitske Visser.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Beitske Visser helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Beitske Visser de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Beitske Visser aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Beitske Visser te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Beitske Visser het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

De kosten voor een inspirende lezing van Beitske Visser is 3000.00 euro exclusief BTW, inclusief een telefonische voorbespreking van de lezing en eventuele reis- en/of verblijfkosten. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Beitske Visser spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Beitske Visser! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Tom Coronel

Tom Coronel

Deze spreker kent de fijne kneepjes van ondernemen. Autocoureur Tom Coronel vertelt u over de zin en onzin van ondernemen.

Robert Doornbos

Robert Doornbos

Voormalig F1 racecoureur spreekt met enthousiasme over wat bedrijven kunnen leren van topsport en racen.

Giedo van der Garde

Giedo van der Garde

Als voormalig F1 autocoureur geeft Giedo inzicht in teamwork en het vergelijking met het bedrijfsleven.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Beitske Visser.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.